Jeffrey Campbell Brown Calf

Fikk endelig JC skoene som jeg fikk i bursdagsgave av Mams og Paps! Mine er fra solestruck, og det tok ca 10 dager å få de tilsendt(fikk selfølgelig ingen beskjed om at de var kommet, så tok 5 ekstra dager før jeg gikk ned å sjekket..hjelper visst å være litt utålmodig!) Veldig fornøyd hvertfall :-)

Har i tillegg fått kjøpt meg nytt speilrefleks kamera! ENDELIG sier jeg bare. Feriepengene kom godt med så jeg endte opp med Canon eos 550. Kjempefornøyd foreløbig! Reiser til Barcelona med fotballaget i morra, så da blir det selfølgelig med. Fikk desverre ikke tatt noen bilder på Hove.. Kompaktkameraet mitt ville ikke lade. Hadde det hvertfall kjempegøy. Sov på campen en av nettene og resten hos familien til en vennine der ute. Utrolig bra stemning, masse bra musikk og for det meste fint vær! Våkna klokka 3 i dag og kjente at det var godt å få sovet ordentlig ut.. Hovelivet er ikke bare bare!Nesten ferdig pakka nå! ADIIOOS!

Hva synes du om skoa? Vært på Hove i år?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits