Blogg

litt sånn sommerYey, langhelg! Vært på stranda, i bursdag og kost meg med reker sammen med noen fine folk :-) Endelig litt sommer her på sørlandet, da har jeg ikke mye og klage på! Nå skal jeg se film med søs og så tar jeg kvelden. Kos dere!

Forresten; bestilte en knockoff av Emma Roberts sin Temperley London kjole hun hadde på en filmpremiere tidligere i år. Her er originalen, gleder meg masse til den kommer i posten!

sommer!

Wohoo, endelig er det sommerferie! Trodde aaldri den skulle komme, så nå skal jeg bare nyte hver dag :-) Jobb i helga og så bærer det ut på Hove i en hel uke. Gleder meg!
Flere som skal på Hove? 

siste innspurt

 
bildene er fra 17.mai, mgp finalen og en fest

Offisielt sommer nå! Ikke det at det synes på været, men forige helg var det kjempefint. Kjørte i bare shorts og t-skjorte til stranda flere dager, solte meg og bada, deiliig! I dag har jeg vært en tur i byen med Sofie, hatt besøk av Trine og bestilt litt fra ebay. Blant anna en shorts fra levis, håper den passer! Nå er det siste innspurt på skolen før sommeren, og jeg gleder meg som en unge til ferie. Krysser alt jeg har for at jeg slipper muntlig eksamen.. 

God helg :)

 

flux and flow
diy shorts, gave fra søs som var i washington

Fikk plutselig lyst til å blogge litt igjen, så blir nok noen innlegg fremover :-) I helga skal jeg i en bursdag til en venninne, forhåpentligvis se revyen til russa på skolen og bare kose meg! Utrolig glad for at jeg ikke jobber denne helga og for at jeg endelig har blitt frisk etter å ha vært syk en god stund. God helg!

what makes u smile?


littlereasonstosmile.tumblr

thats what i'm talkin about

424151_309276489123747_100001241960964_952967_1506098034_n_large

 

Wiz Khalifa og LidoLido! Gleder meg til Hove nå, bare synd det er så altfor lenge til..

weightless

Fikk en supersøt uglering i gave av Trine da hun var hos meg i helga. Kjempekoslig :-) På fredag tok jeg to nye hull i ørene, så nå har jeg 3 i hver.
Ellers har jeg vært litt halvsyk den siste uka, så nå prøver jeg bare å bli frisk til helga kommer. Gleder meg!

Nattinatt xx 

vinter- 15 uten og det snør som bare det! God helg!

helgekosVar i byen en tur i dag med to venninner. Fant meg et par vintersko, noe som jeg måtte ha nå som snøen er kommet for fult! Nytter ikke med converse nå lenger. Ellers kjøpte jeg også en earcuff og en ulveøredobb.
Nå skal jeg spise og kose meg med lillesøs. God helg folkens :-)

nyttårsaften!

Bedre sent enn aldri! Koste meg masse med fine folk♥ Hadde du en fin kveld?

totusenogtolv

GOODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Dette året skal nytes fult ut!  Vi går jo under snart...hm.

Okei, bad news: hardisken min er ferdig, finito, bom basta. Alle bildene mine siden 2009, altså fra 8 klasse, er borte. Kunne gitt utrolig mye for å fått de tilbake! Kommer til å savne å kikke igjennom de og få tilbake masse gøye, morsomme og fine minner... folkens; man skal ikke oppbevare bilder på harddisk, men på en SSD disk. Men det burde jeg jo selfølgelig vist da...heh. Så det blir ikke noe oppsumeringsinnlegg fra året. FML.

Har ikke fått noen bilder fra nyttårsaften enda, men legger kanskje ut noen senere!

juuul

Håper alle har hatt en fin jul til nå! Det har hvertfall jeg :)

sølvny ring fra bikbok og neglelakk fra gosh

WIII, endelig ferie! Gleder meg til å bare slappe av hjemme og kose meg med familie og venner:) I morra får jeg besøk av noen venninner, det blir koslig 
Har du fått ferie? 

julekos

 Heiåhå! jøss, tia går fort ja, over 2 uker siden jeg blogge sist... Har hatt nok å drive med på skolen + at det er jo alltid en del å ordne til jul. Ble ferdig med alle julegavene i går og i dag har jeg laga julekort og baka med lillesøster. Koslig :) 
Kjenner at det skal bli sinnsykt deilig med ferie nå!
ferdig med julegaver for i år? 

første desember!Kost meg i dag med masse julebrus(har som tradisjon å ikke drikke før 1.desember), pepperkaker, julesnop! Har også sett på Disney klassikere sammen med lillesøstera mi, koslig:-)
Nå skal det bli skikkelig deilig med helg! Men først må jeg få engelsk tentamen overstått, så nighty night!

 

black & white


Alle bildene er lånt fra Marie

Var i black and white bursdag forrige helg til Iselin og Caroline. Veldig koslig! 
I dag reiste jeg først til Sørlandssenteret og så dro jeg videre ut å spiste og bowla med noen venninner. Amanda kom hjem i helga så koslig å være litt med ho :-) Nå skal jeg legge meg og sove leeengee, deilig med helg ♥Natta!

summer

Savner sommer og soool...brownieFarga håret mitt brunt for noen dager siden og klippa det litt. Er litt rødskjær i det, men ser mye mer ut på bildene enn det det er i hvirkeligheten. Deilig og slippe etterveksten og det misfarga, blonde håret mitt!
I dag har jeg vært sammen med noen venninner og sett den nye Twilight filmen, Breaking Dawn. Er ikke en stor fan, men filmen var bra! Gleder meg til neste kjenner jeg.
Resten av helga blir det jobbing og Black & White bursdag i morra :-) 


en av av mine favoritter på Rihannas nye album TTT. Gleder meg virkelig til å kjøpe det!

tattoo

Tumblr_lpxbwswv3r1qkop8jo1_500_large

Tumblr_lpmmrvdk2o1qb7pa4o1_500_large

26465531_aqa5eoqd_c_large

Tumblr_lptnpxblka1qfdwsio1_500_large_large

Tumblr_lhgurpeyic1qesmlbo1_500_large

Tumblr_lpuueju3nd1qd14aco1_500_large

Tumblr_lpvkc0zwbx1qe21qso1_500_large

1300315037760_f_large

Bird-birds-fly-sadness-tatto-favim.com-117041_large

Tumblr_ldsepahaou1qcmiu9o1_500_large

Tumblr_ldedw5ub5b1qb776yo1_500_large

Img137614.makijaze.1151370_large

Tumblr_lpagmv6lsl1qb1ji1o1_500_large

Tumblr_lgl6s4pilc1qgwibpo1_500_large_147149077_large

Tumblr_lp2s96beov1qmbkmuo1_500_large_large

Tumblr_lnyw0hqujw1qblafbo1_500_large

Tumblr_lpa89nhqeu1qd5mnho1_500_large

Tumblr_lmxy5n3vrc1qdcr3qo1_500_large

Rihanna+dress%25252crihanna+met+ball+2011+dress%25252crihanna+pics%25252crihanna+black+lace+dress%25252crihanna+hairstyle%25252cblack+sandals%25252cmet+ball+dresses+2011%25252cstella+mccartney%25252c+%2525284%252529_large

Tumblr_lp24574ptl1qerlgqo1_500_large

Carolina-neves-endless-love-nails-pink-favim.com-123050_large

Tumblr_ll52oml2kl1qfm8szo1_500_large

Tumblr_lpfqmeapqv1r13h0fo1_500_large

Tumblr_lndwejkf4h1qk9wcgo1_500_large

Tumblr_lh26t7tgf71qdclo5o1_500_large

Tumblr_lpqfg7eajh1qg7x0zo1_500_large
bildene er tatt fra tilfeldige blogger og weheartit

Satt nettopp å snakka med en venninne om å ta tattovering, da jeg kom på et upublisert innlegg jeg hadde her på bloggen med tattoveringer jeg har kommet over som jeg liker. Gleder meg til å ta en, men vet fortsatt ikke helt hvordan.
Har du lyst på tattovering? 

stress

MEHHH..jeg orker ikke blogge når jeg ikke har kamera. Stress å alltid låne alle andres, og kjedelig med bare innlegg om antrekk, mote og sånn helehelehelee tia. Kort sagt, begynner å bli lei tryne mitt i hvert eneste innlegg.
Håper på nytt eller reparert kamera snart, men sånn som det ser ut nå blir nok det om en stund. Fattigkatt!

En anna ting..

ok, jeg hater ikke vinter.. men  smådeprimerende er det, ohyes.

For å ikke bare virke negativ tenkte jeg skulle dele en gladnyhet som sikkert de fleste har(bør) ha fått med seg: SKRILLEX kommer til Hove! Herregud så glad jeg ble :D Planla sånn halvveis å dra på konserten i spektrum, men den ble jo utsolgt, så dette passa midt i blinken! Så til dere haters som sa at det var umulig; gå å grin.


Jeg og bursdagsbarnet Iselin! Gratulerer så mye med dagen

Slutter ikke blogge altså, ville bare si hvorfor jeg er blitt så himla dårlig, eller dårligere..haha
Sånn- nå har jeg skreve nok random. Blogges! 

RIHANNA KONSERT & OSLOTUR
skinnjakke og singlett bikbok, skjørt hm
strikk og hatt gina t , skinnshorts iselins , converse


alle bildene er fra vildes kamera

I helga som var reiste jeg til Oslo sammen med venninna mi Vilde for å se på Rihanna. Det er noe jeg har gleda meg til i nesten et år, og må virkelig si at ho levde opp til forventningene! Beste jeg har sett live og utrolig bra show. Ble skikkelig rørt av å sitte der å se på, har tross alt vært fan av henne siden jeg var 10-11 år gammel, så da hun sang "California King Bed" felte jeg noen tårer ja. Elsker Rihanna♥♥♥
Ellers så shoppa vi jo en del og  bare surra rundt i Oslo. Bodde på Plaza, wii. 


blir aldri lei!

Var du på Rihanna? Hva synes du om bildene?

onsdag

Hola! I dag kom jeg hjem fra skolen i 10 tia og klarte å sovne i 2-3 timer,haha! Etter det stakk jeg en tur til byen sammen med en venninne og bytta piercing i tunga til en kortere stang. Nå sitter jeg og slapper av med Gilmore Girls og kakao, loveit:) I morra er det OD, da blir det jobbing hjemme! hehe.

 

as your shaddow crosses minekosemos


fake a smileSkrillex! Vurdere å gå på konserten i Oslo neste månde.....hm.

Koselig med besøk! Har bare slappa av og kost meg i dag. Herregud, kjenner hvirkelig at kulda har kommet her til Sørlandet og! Vinterdepresjonen sniker seg sakte men sikkert inn og holder på å fryse av meg både fingre og trær. Liker heller ikke at jeg bare blir bleikere og bleikere for hver dag som går. Jaja, skal prøve å ikke klage, for det er det ingen som liker :)Litt sånn stolt da jeg lagde middag for noen dager siden, ja. Hadde smakt nå!

Blææ, legger meg altfor sent! Jaja, heldigvis bare 2 timer skole i morra. Natta xx

Everything worthwhile is worth the wait

Spiser litt også stikker jeg og spiller kamp! Ha en fin dag:-)

time to do the things i like
finnes ikke noe mer nydelig enn kattunger, hos Christina.fiine smykket jeg fikk av Sofie og Karoline fra London


Litt bilder jeg har tatt i det siste, begynt å bli dårlig på det.. Har høstferie denne uka, så bortsett fra jobbing har jeg bla. brukt tiden på stamping, party, filmkveld, overnatting, bytur, ridetur++ Deilig å ha fri å være med gode venner :-D
Så har jeg selfølgelig klart og ødelegge kaeeraet mitt! Noe som suger noe inni granskauen..æææ. Hvis noen i det hele tatt bryr seg, så tryna jeg på scooteren(ja,lol) og oppi lokket lå selfølgelig speilrefleksen løst. Har hverken godde å bruke penger på forsikring eller kameraveske, så der fikk jeg den i fleisen ja. Great..
Ellers tok jeg piercing i tunga i dag, så nå går det i nudler og suppe,haha. Jaja, er vel værdt det!
Har du høstferie?

good times


fra byen i dag, jeg og Amanda

Gullemitt er hjemme fra Oslo en stund, det er ferie og nå drar jeg til en venninne! Great :D

hei sveis
vet jeg har gruusom ettervekst..håper å få gjort noe med den i nærmeste fremtid

Ble ikke noe skole på meg i dag. Sov heller ut litt og dro til byen for en synstest(....) og når jeg først var der kjøpte jeg meg litt nytt treningstøy. Halv pris på alt, så fikk med meg noe til fotballen og. Ellers har jeg vært og jogga, ridd en tur og øvd til prøve. En ganske plain dag, igrunn :-)
treingssang!

Natta!

mandaag

Da var det en ny uke! Hadde matteprøve i dag, og i morra er det samfunnprøve. Så nå skal jeg sette meg ned å øve, for så å dra på fotballtrening. Begynte netopp å pøse ned ute, så kan ikke si det frister så veldig...


Så nå er det bare 4 dager med skole + 2 dager jobb- og så helg! Gleder meg, endelig en jobbfri helg :-D

Tamron AF 70-300MM F/4-5.6 for NikonDet var det jeg skulle kjøpe her om dagen, linse! Var ute en tur i dag for å teste den ut. Endte opp med en kombinert linse fra Tamron. En av de rimeligere og hittil fine bilder. Det eneste som irriterer meg er at kameraet mitt bruker 1000 år på å fokusere, uavhengig av hvilken linse! Har ifølge mannen hos Expert fått med en lapp hvor jeg kan få gratis rens av kamerat, men hvor den kan være...det har jeg ikke peiling på.
Hva synes du? Hvilket kamera/linse bruker du? 

I love you


Jeg og min lille søte, søster Victoria. Håper det aldri skjer noe lignende igjen, for de siste dagene har vært forferdelige... Kom hjem, Totti :-) ♥

@ dolly dimples


På fredag var jeg på Dolly med en fin gjeng! Etterpå dro vi hjem til Marta. Det var kjempekoslig :-)
Denne uka blir(heldigvis) en god del kortere, i morra slutter jeg kvart på 10 og så er det fri torsdag og et 2 timers opplegg i byen på fredagen(alle untatt sudiespess vg1 slipper...bah). Jaja, blir deilig! 
Natta! 

just chilliin'
nydelige bilder, jeg vet:))

På onsdager slutter jeg som sagt tidlig så prøver å få litt ut av dagen. Dro først til byen en tur, så innom farmor, etterpå dro jeg hjem og så på Gilmore Girls(blitt litt hekta på det!) og gjorde lekser, jogga en liten tur med bikkja og til slutt kjørte jeg ut til Trine. Sånn, da vet dere det, veldig interessant- iknow haha.
Nåå vil jeg ha helg, gaad!  Nattinatt.

btw; i morra skal jeg mest sansynlig kjøpe noe jeg har hatt lyst på lenge, gleder meg :-D

siste sommerdag, picknik og båttur!
Har veldig kort skoledag på onsdager, kun fra 8 til kvart på 10, så derfor dro jeg, Marie og Silje ned på stranda i finværet og hadde picknik. Var utrolig varmt, ble faktisk litt solbrent! Senere kom Helene ned også dro vi ut i båt med henne. Vet ikke hvordan været blir fremover, men bra avslutning på årets sommer hvertfall :-) Kjempekoslig!

videregående!

Jøss, da var skolen i gang og jeg har begynt på studiespes. Sommeren gikk så altfor fort! Fikk gjort langt fra alt jeg hadde planlagt, og det føles egentlig som den netopp begynte..Jaja, gjorde mye gøy og er jo alltid neste år :-)
Så langt trives jeg egentlig veldig godt på vgs, fordiom det er rart å begynne i en helt ny klasse. I dag fikk vi pc, wii :D

 

Ellers går det litt opp og ned. Mista netopp et familiemedlem, noe som er veldig trist..Hvil i fred, Farfar♥

God helg!

avskjedsfestPå fredag var vi over 40 stykker som samla oss nede på klubbhuset og holdt avskjedsfest for Amanda. Jeg og Marie hadde laget en skuddsikker(haha) plan så tror vi virkelig overrasket henne! Veldig koslig kveld♥

Fra i går til i dag sov jeg og Beate hos Sofie. Vi lagde taco og koste oss. På kvelden kjørte jeg en liten tur ned til stranda for å si hade til Amanda en siste gang. Var utrolig trist, og det var vanskelig å holde igjen tårene. Men jeg vet at det ikke er lenge til vi ses igjen!
 ♥

wohoo, fått scooterlappen!

Yeey, da klarte jeg endelig lappen! Fikk den på tirsdag og har siden da kjørt masse. Er skikkelig befriende og kunne kjøre hvor jeg vil + at jeg synes det er gøy å kjøre :-D


haha, kom hen til Beate i dag og så dette! Søtt :)

Har du lappen?

22.07.11- never forget

Siden det er ferie har jeg ikke fått skrevet dette før, men som de sier- bedre sent enn aldri. Jeg vil bare få sagt at det som skjedde i Regjeringskvartalet og ikke minst på Utøya var helt grusomt. At noen kan få seg til å gjøre noe sånn mot uskyldige, unge mennesker er rett og slett ubegripelig. Fikk vite om dette dagen før jeg dro på Danacup, og jeg tror det preget de fleste. Alle norske lag spilte med sørgebånd.

Jeg sender mine tanker til de som ble drept, og til de pårørende. Hvil i fred♥


bleue

Kjøpte disse for en stund siden på Ginta Tricot, men fikk først brukt de i bursdagen min. Apropo bursdag, mamma lagde en skikkelig good kake til meg når jeg skulle feire :-D


pavlova, yumyum.

I dag har jeg kjørt scootertog i 8 timer, så er helt ør i hodet. Men er gøy og da, haha.  Ellers for tia koser jeg meg med venner, griller, bader og nyter at det er ferie og sommer! Helt herlig♥  Resten av uka blir det Hovefestivalen og så reiser jeg til Hellas. Blir bra!

you never know what you got until it's gone

Da var 10 års grunnskole over, og deriblandt 3 fine og slitsomme år med ungdomsskole. Fikk utlevert vitnemål på mandag og etterpå dro hele trinnet på et utested vi hadde leid som heter Skyline. Det var kjempegøy, men samtidig utrolig trist! Jeg er ikke av den typen som blir veldig fort lei seg eller rørt, men tror aldri jeg har grene så mye som jeg gjorde den kvelden! Kommer til å savne alle sammen så utrolig mye, og det er så trist å tenke på at vi aldri kommer til å være samlet på den måten igjen...

Igjen, takk for 3 herlige år! Dere har alle en plass i hjerte mitt♥♥♥
Nå skal jeg nyte sommerferien :-D

btw; ja, jeg har som kanskje noen ser farga håret. Skulle egentlig bare ta litt av den mørke etterveksten, men istedenfor endte jeg opp med gult og orange hår på toppen. Fiiint<33333 nei.

trenger sommeeerVar på Groos i dag sammen med 3 av de 4 klassene på trinnet. Koslig :-)
Men blææ, hvorfor kan det ikke bare bli sommer? Mens jeg sitter her er det overskyet og det regner ute og er ikke stort bedre ellers heller. Vi er i midten av juni, og jeg har enda ikke tatt årets første bad. Og jeg elsker egentlig å bade! Neste gang jeg ser en sjangs til å kaste meg uti sjøen, skal jeg jammen mei gjøre det.

Begynner å telle ned dagene til sommerferie nå! Helt sykt at tia har gått så fort..trist også :-( Til mandag er det vitnemålsutdeling og avslutning med trinnet. Og jeg skal tydeligvis være med på revy, haha. Jaja, er bare en smårolle så :-)

FERDIIG MED MUNTLIG EKSAMEN!!

Heisann! På mandag ble den første halvdelen på trinnet trukket opp i muntlig, og jeg ble(som jeg håpet på) trukket først. Jeg kom opp i matte. Det er et fag jeg gjør det ganske greit i, men samtidig ikke liker så veldig godt, så viste ikke helt hvordan jeg skulle reagere på det. Presenterte det for sensor i går, og tror aldri jeg har vært så nervøs for noe i hele mitt liv! Skikkelig nervevrak, haha. Følte det gikk ganske bra, og fikk 5 :D Var sååå nærme 6, men klarte ikke å svare ordentlig på spørsmåla...Men kan jo ikke klage på 5 heller, så alt i alt er jeg fornøyd :-)

SMIL :D
Ferdig med muntlig eksamen du og? Hva kom du opp i?

stjernetegn quotes, hvilket er du?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

//hipsterzodiac.tumblr (gemini=tvilling)
 
Da jeg så disse bildene ble jeg nesten litt redd, for de beskriver meg så utrolig godt. Trykk her for å finne ditt stjernetegn. Kjenner du deg igjen?

abracadabra!

Hatt en skikkelig bra dag på skolen i dag faktisk! Klarte å trekke opp karakteren min i 4 fag som det har nesten vært sikkert at jeg skal gå ned i. Så det er en veldig deilig følelse nå som standpunktkarakterene skal settes :-D I tillegg er jeg ferdig med skriftelig eksamen, noe som gikk helt greit tror jeg. Nå skal jeg hjelpe mamsen med taco, og senere kommer en venninne på besøk. God helg!♥

regn..eksamen...

I morra skal jeg ha første eksamen i skriftlig, nemlig norsk bokmål, hvor temaet er ord. Ja du leste riktig, ORD. Veldig ukonkret tema, så har ikke fjerneste anelse om hvordan oppgaver jeg får. Fant ikke mye hjelp i forbredelsesheftet heller, så får rett og slett bare ta det som det kommer. Gleder meg hvirkelig til denne uka er ferdig!

I sta hadde vi familiebursdag for storesøstera mi, det var veldig koslig :-)alt fra h&m

har du eksamensdager?

shhiiinoo og sushiii

Dro til byen i dag med Amanda og Sofie. Vi så den nye "Pirates of  the Caribbean". Synes den var ganske bra, fordiom jeg likte bedre da Orlando Bloom og Keira Knightley var med! Etterpå spiste vi sushi. Selv likte jeg det ikke så veldig godt, var veldig uvant(endte derfor opp på mcern med cheesburger og mcflurry,haha). Men er nok ikke siste gang jeg spiser det fordiom :-) Sofie derimot synes jo det er skikkelig snadder og Amanda tror jeg likte det helt greit.
Skal prøve å nyte resten av helga, til tross for at det er eksamensdager for meg både mandag, tirsdag og onsdag...

Blogges♥(forhåpentligvis, med mindre jorda går under! Tror igrunn ingenting på det :D)

Min 17.mai feiring!

Hadde en kjempebra 17.mai feiring med venner og familie. Været var i tillegg kjempebra. Gikk i tog to ganger: barne- og borgertoget med fotballaget. Ikke værst! Etterpå labba jeg rundt i byen med venner, satt på café, senere dro jeg på resturang med familien og til slutt dro jeg på stranda :-) Pga eksamen har jeg fri resten av uka, så nå skal jeg til en venninne og sove der! seeya xxx
Hadde du en fin dag i går?

brightside

Tumblr_lk0urwmnrj1qzmcwlo1_500_large

Tumblr_lk7gntzx3z1qjrteco1_500_large

Ogaaanfp3z-odmzk3cgg-c0azncehqgt3vfajtzwwa2-5xaiygx6ydxumbflto8vkbcnnip7udag4duenpxjg_dxjcsam1t1ug7c0ol1dhxg_pz8ooyfzxrm8gja_large
weheartit

Wihi, da var jeg ferdig med prøvemuntlig. Ente opp med en 5'er i naturfag og er kjempefornøyd! Utrolig deilig med helg etter en ganske så stressende uke. I dag har jeg kost meg med jentene, og i morra blir det sansynligvis en bytur og ut å grille eller noe i den duren med folk :-) Koslig♥
Forresten! Søstera mi fylte 18 år i går. Så gratulerer med dagen igjen kjære Ingrid♥

Ferdig med prøvemuntlig? God helg

MUNTLIG!!

Jeg kom opp i...

NATURFAG! ohsnap...haha,grimt

Men nå er det fotballtrening! Skal bli deilig etter en hel dag med jobbing :-)

Har dere (prøve)muntlig?

IN THE AIR
Nå blir der jobb og deretter Justin Bieber sin Never Say Never på kino! :) Hva synes du?

vårfølelseHatt en utrolig bra dag :-) Fikk endelig tatt fram skinnjakka og tøyskoa! I morra er det tentamen i hovedmål, og temaet er "livet". Veldig stort tema......
Hva synes du om bildene? Har du fått vårfølelse?

kaninfor

Omfg, jeg har godtestopp. What to do? Jo, knekkebrød med nugatti! ..Eller ikke, 0 nugatti, 0 knekkebrød.
Så da ble det dette greiene da:


Ikke værst, ikke værst du, haha.. det er peanøttsmør sånn btw. Namnam!Ganske koslig at det snør forresten! Fordiom jeg er drittlei vinter.. Vil ha sommer♥♥

Har du/har du hatt godtestopp?
Nå er det Gossip Girl snart!

fotballcuupGøy på cup i går med mange søte jenter i sørlandshallen :-D Til tross for at vi ikke kom videre. Men hey, bedre lykke neste gang!
Nå er prøveøving og karamellpudding, mums
dilla på den!

god helg peeps

Heey! Elendig blogging for tia, men skole, fotball, jobb, venner og hest tar mye av tiden min. I går var jeg på informasjonsmøte om videregående skole, og jeg blir helt stressa av og tenke på at det er rundt 1 månde til jeg skal søke!.. Jaja, det ordner seg vel (-:


raandoom

Nå skal jeg snart hen til Vilde en tur og i morra er det byen og bursdag! God helg folkens♥♥

totusenogelleve

Glemte helt å ønske dere godt nytt år! Her er noen bilder fra nyttårsaften, hadde det veldig koslig:-)

Hadde du det fint på nyttårsaften?

ABATABA SWEETS

Fikk disse to søtsakene fra www.abataba.com . Tusen takk! :-)♥
Hva synes du?

JULEGAVERRR+ mye penger og en del gavekort
Takktakk snille mennesker ♥♥

Ble du fornøyd med gavene dine?:-)

DIRTY BIT
vinnerklassen! :)


2 bursdager og fotballcuppen på skolen på fredag. Veldig gøy :-) Til tross for at klassen min sugde, men tror ikke noen forventet noe anna. haha! Eller.. vi vant over vinnerene da. Det er jo litt tøft da, hah.

I morra skal jeg til sørlandsenteret med Amanda også skal vi bake og ake. Blir koslig <3

den som venter på noe godt..
Santa Rock My Way- I believe in Santa!


..venter ikke forgjeves :-)

Det er 1.desember!

Har du drukket julebrus i dag? Eller gjort noe anna julete?

WHEN IT'S COLD OUTSIDEWhen it's cold outside, there's no need to worry cause I'm so warm inside. You give me peace, when the storms outside.


Snør det hos deg?

FARSDAG

Jeg fikk dårlig samvittighet for å ha glemt farsdagen, så stelte i stand kvelds til hele familien. Ganger som dette det er greit å jobbe på café :-)

Har du gjort noe for pappaen din i dag?

EVERY SMILE HAS IT'S OWN SEASON
//bilder fra en fin sommerdag med de beste

For en kjedelig og kjip dag.. Sånn som nå jeg savner sommeren!

Hva synes du om bildene?

test

lager nytt design (-:

THE SKY'S THE LIMITTok noen bilder bare for gøy i går. Føler hvirkelig at det har blitt høst nå!
Men g2g, skal ut og gå tur med Vilde :-)

Hva synes du?

SKOLEBILDER


Klasse 10D

Vennebilde <3

Portrettbilde

Da var skolebildene overstått. Jeg ble ikke noe særlig fornøyd med portrettbilde, men de to andre var greie :-)

Har du tatt skolebilder? Hva synes du?

LONG TIME, NO SEE

Hei! Har egentlig ikke noe særlig å blogge om for tiden. Har ikke så mye inspirasjon kan man si + at jeg ikke har tid. Dagene går til fotballtreninger, kamper, dansing, jobbing, lekser, skole, venner, hest +++
Så jeg har altså ikke så mye tid til overs.

Men jeg synes fortsatt at det er veldig gøy og blogge og skal ikke slutte :-) Men vil heller komme med færre ordentlige innlegg, enn mange dårlige.

Så , vi blogges <3

grimmeste bilde av jeg og iselin xD

OSLO DAG 3


På monkiii :-D


Bilder fra dag 3 i Oslo, altså i går. Det var en kjempekoslig dag det og  :-) Var på enda et kunstmuseum også litt mer i butikker. Fikk ikke tid til så veldig mye, siden bussen gikk kl 5.
Savner Oslo allerede! Elsker og være i storbyer, man kan gå i byen til sent på kvelden og det er alltid noe og finne på.
Skal isåfall ikke bli 6 år til neste gang jeg reiser dit(fant ut at jeg var 9 år forige gang jeg var i Oslo, haha omg.)

Outfit: mammas gamle kjole , raybans upstairs , svaleøredobber accessoires *nye* , veske h&m , gladiatorsandaler deichmann

Hva synes du om bildene og antrekk?

HAMMOCKVi har fått hammock :-D Jeg og Line satt og koste oss i den i går kveld og spiste is mens vi nøyt den siste kveldssola.

Har du hammock?

SATC AND COOKIESATM: Spiser cookies med melk og ser på Sex and the City sesong 1.

Pleier du og gjøre sånt?:)

HAPPY KID

I dag fikk vi tilbake mattetentamen, og jeg fikk:5/6 !! Iiiik :D Ble utrolig fornøyd. Beste jeg har fått på en tentamen noen gang.
Men det er en liiiten ting som irriterer meg: jeg var 1 poeng fra og få ren 6'er... men jaja, skal ikke klage!HAPPY KID :D

Ble du fornøyd med dine tentamener?

NIKON D5000


Har som sagt fått speilreflekskameraet mitt. Er hittil strålende fornøyd! Er ikke så mye forskjell fra Canon egentlig, men likte bedre skjermen på nikon(du kan vri den opp og ned og snu den inn når du ikke bruker kameraet). Det eneste som irriterer meg litt er at noen ganger bruker linsa utrolig lang tid på å få riktig fokus.
Kjøpte det hos elkjøp.no for 4500 kr inkl. minnekort. Fikk det 3 dager etter jeg bestilte det.

Har du speilrefleks? Fornøyd? :)

SOL, BYEN OG BASSENG - BILDER
Pia <3


Fra i går til i dag sov jeg hos Line. Vi spilte fotball, tok bilder og så på film. Har jo endelig fått speilreflekskameraet mitt! Så en film som heter "The Clique". En skikkelig jentefilm, anbefales :-)
Herlig
Photobucket
haha!

Maaammaaa! Isbilen er her :D


I dag reiste jeg, Line og Vilde til byen. Det var kjempekoslig. Vi shoppa og satt ute og spiste is. Kjøpte ikke så mye, men kan vise innkjøpene etterpå. Etter det ble jeg med Line hjem. Vi bada i bassenget,  kjøpte is fra isbilen og så på "Bruder i krig". Det har blitt skikkelig fint ute hos Line nå, med bassenget og alt sammen!

Hva synes du om bildene? Gjort noe gøy i helga du og?:)

HAR BESTILT NYTT KAMERA


Nikon D5000
Det var de konfirmasjonspengene, menmen. Gleder meg til og ta fine bilder!

Har du speilrefleks? Prøvd nikon?

KONTAKT

kommer

OM MEG

kommer

KONFIRMASJONEN MIN
I går så konfirmerte jeg meg. Det var veldig koslig og det var en fin dag. Ble fornøyd med gavene, fordiom alle vennene mine har fått ca 5 ganger så mye som meg. Jaja, sånn er det og ha liten familie.haha.
Fikk endelig brukt bunaden min. Jeg har ikke vært så veldig gira på å gå med den, men da jeg fikk den på følte jeg meg egentlig ganske fin. Det er liksom så flott :-)
Det beste med hele dagen var selfølgelig maten! Snitter, kransekake, bløtekake, frukt og is. Mums!

Legger kanskje ut noen flere bilder senere siden jeg tok en del med vennene mine og.

Hva synes du? Skal/har du konfirmert deg? Har du bunad?

MASCARA I POSTEN, JEG TESTER!

For en uke siden fikk jeg tilsendt en mascara i posten i forbindelse med bloggen. Det var 1500 som hadde meldt seg på for å teste den, og jeg ble en av de heldige. Ble veldig glad, alltid gøy og teste nye mascararer, spesielt når det er noe så nytt som vibrasjon.


Mascaraen heter VibraLash og er fra IsaDora. Den har et batteri i toppen av mascaraen med 3 forskjellige hastigheter etter hva som passer for deg. Den har også gummibørste med mange pigger for å få optimal separering.

Før:

(veldig dårlig bilde, men hater meg selv uten sminke-isåfall på bilder)

Etter:


Jeg har testet maskaraen i en uke. Førsteintrykket var at den var som en vanlig maskara og at vibreringen ikke funket særlig. Men etter et par dager så jeg faktisk forskjell fra min forige maskara. Den er utrolig lett og påføre flere lag med og man får mye fyldigere vipper. Jeg bruker den mellomste hastigheten. Den laveste har ikke særlig effekt, og den høyeste kjiler altfor mye!
Det eneste som jeg har og klage på er at den er litt for klissete når du skal ta den på så jeg måtte jobbe en del med vippene for og få separert de. Som du kan se på bildene over er de ikke helt perfekte, men vippene mine er veldig rare og de vokser i forskjellige retninger.
Jeg er isåfall fornøyd og med en pris til 199 kr tror jeg denne lett kan konkurrere ut mange andre maskaraer!

+ Lett og påføre opptil flere lag
+Jevn påføring
+Lengere og fyldigere vipper

-Litt klissete ved påføring

Har du prøvd den? Kunne du tenke deg og prøve den?

vibralashblogg

KJÆRE TRINE


Ja, det var vell på tide og skrive om noen andre her på bloggen for en gangs skyld. hehe :-)
Du er en nydelig jente og jeg gleder meg til du skal drepe meg :D Internt.

For å sitere: Du er nydelig, armene dine er nydelig, håret, tennene, nesa, neseborene, også er du slank, høy, fine former, de perfekte puppene og jeg elsker deg + at du er perfekt retten og sletten.
Elsker deg Trine :*

Gla i du søta :D

VIL DU TJENE PENGER PÅ BLOGG?

Hei :-) Jeg meldte meg på et affilate program netopp bare for gøy og har allerede tjent 60 kr! Det er ikke kjempemye, men det er bare 10 min siden jeg meldte meg på.
Det er veldig lett, det er bare og registrere seg og fylle ut formen og deretter velge forskjellige kampanjer som passer til bloggen din.

Trykk på banneret for å melde deg på, det er helt trygt.

Simple as that

SVENSKE BLOGGER, HVA MED DE?

Nå for tiden er det utrolig mye snakk om de såkalte svenskebloggene. De forbindes ofte med fjortisser med maasse maskara, tonnevis med brunkrem og platinablondthår. Videobloggene er elendige, men undeholdende på en eller anna merkelig måte. Jeg pleier vanligvis ikke henge ut folk på bloggen, men Amandavardet var vell et ganske godt eksempel akkurat nå(?).

Men unasett, poenget mitt var egentlig at det blir litt feil og sette alle svenskeblogger i bås. For det er faktisk kjempemange gode svenskebloggere der ute!
Her er de jeg leser daglig:

Foki! En av mine favorittblogger. Hun legger alltid ut morsomme bilder. Beundrer stilen hennes, den er så leken og søt med litt emo-preg. Forresten er hun ekspert på neglpynt og cupcakes!

Begynte og lese denne bloggen for ikke så lenge siden. Kenza er både modell og designer. Hun har designet klesmerket Jofama og skomerket Wildflower. Nydelige merker begge to(tror du kan få kjøpt de hos nelly.com). Spennende og lese om livet hennes. Utrolig pen.

Hun har en unik stil som blir beundret av mange. Elsker og se på antrekkene hennes.

Hva synes du? Har du noen svenskeblogger og anbefale?

Under 18 år og vil tjene penger på bloggen? se her!

Heisann! Det er mye snakk nå for tiden om hvordan mann kan tjene penger på bloggen. Hos kjente sider som frossle og euroads er det 18 års grense, noe som er dumt. I går meldte jeg meg inn hos to nettsider hvor du kan tjene penger ved å legge bannere på bloggen din! Det er ikke sikkert at man tjener noe i det hele tatt, men hva har du og tape? Du får uansett 50 kr i startbonus på den ene siden og 75 kr på den andre:-)

Trykk HER for å melde deg inn hos illusion.
Eller HER for å melde deg inn hos houseoffashion.

Akkurat nå er det 30 %-50% avslag på bl.a. extensions, sko og klær hos houseoffashion. Gjennom banneret under kan du få ytterlige 25 % !

Har du meldt deg inn i noen av disse?

Fast leser eller bare innom? vinnvinnvinn

Vet du hva? I dag når jeg logga på så så jeg at jeg har fått 2000 kommentarer!
Hvet at det er skikkelig lite for noen, og at toppbloggerene kaskje får det på et par dager. Men for meg er det ganske mye!

Så da tenkte jeg å se om jeg kanskje har noen faste lesere. Statistikken svinger en del, men i gjennomsnitt har den økt en del de siste måndene. Så hadde blitt veldig takknemlig hvis du hadde svart på disse spørsmålene i en kommentar:

1. Er du fast leser eller bare innom?(et par ganger i uka,sjeldent,tilfeldig innom,hver dag?osv)
2.Hvor gammel er du?
3.Hvordan sjanger av blogger liker du best og lese?
4.Kan du si en positiv og en negativ ting om bloggen min?

Dette er til stor hjelp for meg så håper mange gidder og svare!

PREMIE: Jeg trekker noen som blir vurdert. Ikke noe stor premie men det er jo noe!
Tumblr_ktm0wccft41qa42zho1_500_large
<3

Julerush og nytt favicon !

I dag har jeg stressa skikkelig med å få gjort ferdig alle julegavene. Har strikka som en gal og pakka inn flere gaver. Har enda ikke pakka inn såpene og har heller ikke fått lakka neglene.. Åhr,*grøss*, hater og ta av neglelakken.. Får frysninger. Men nå må jeg stikke og pakke inn noen flere !
BTW så tror jeg vinneren blir trekt litt etter jul så dere kan fortsatt være med, et par innlegg lenger nede.

Har dere forresten lagt merke til at jeg ikke har det kjedelige blogg faviconet lenger? Jeg har fått et hjerte! Tror det bare funker i mozilla men ..

Oi, shit det tordner! Av med nettet.

God jul ! blogges <3


Kategorier på bloggen

For en stund siden begynte jeg og lage kategorier på bloggen slik at det skal være lettere og finne fram. Men så synes jeg det er litt dumt å ikke ha alle de 220 blogginnleggene mine katogorisert, så i dag gikk jeg gjennom alle og putta de inn i kategorier! Det tok 1 time, men siden jeg er syk så gjør det ikke noe.

Synes du det var bra at jeg gjorde dette? Har du kategorier på bloggen din?

Tumblr_ksle6usbqt1qzdr4go1_500_large
morsomt bilde

Bytur i skoletiden og innkjøp

Hallo.I går kveld sov jeg hos Beate, det var koslig I dag var hele 9.trinn på tur til byen! Vi var på rådhuset, på brannstasjonen, ved sjøen et eller annet sted og på kunstutstilling med en som heter Nupen. Vi hadde også 1 time pause, da gikk jeg,Erina,Linn,Trine og Beate på Platebaren som er en café. Her er noen bilder.

Erina, Beate, Trine og Linn. Det blåste skikkelig!

Jeg og Beate. Hahaha,sjekk megaboblejakka mi !

Trine og BeateErina og Linn

haha,så søteEmma og Margrethe S

peepz


beautiful

Platebaren har den beste kakaoen evah lissom !!!!<3333

Erina og meg

Dagens høydepunkt var selfølgelig da Linn H, Beate og Erina fikk besøke brannstasjonenmohaha


Margrethe S og Emma måtte rulle inn vannslangen. For en sjau

Down to town. Hahah, det rimte !

Etter skolen ble jeg igjen med noen venner i byen, det var koslig.

Dette kjøpte jeg:

Max Factor False lash effect mascara -130 kr ca
Max Factor øyenskygge-80 kr
Smykke - 99 kr
Og siden jeg kjøpte 2 max factor produkter fikk jeg en gratis sminkepung med dette i:
Concealer
Rød leppestift
Rød neglelakk og
Eyeliner

Ogsåå fikk jeg en Dior leppestift av Beate i går
Cubus har flere tilbud for tiden:
All sminke 25%
All hårpleie 25 %
Smykker og hårpynt 3 for 2
Alle tights 3 for 2
Genser/cardigans 299 kr
Ved kjøp av 2 Max Factor produkter får du gratis sminkepung med innhold.
+ mange flere!

Pleier dere å reise på turer med klassen? Har du noe av sminken jeg kjøpte? Hva syns du?

Blogges

HALLOWEEN: bilder + kostyme; leopard !

Hallo ! Håper alle hadde en flott halloween i går med masse grøss og gru, haha. Her er kostymet mitt:

Jeg var leopard!

Katteører-Kapp Ahl
Øreringer-Cubus
Jakke-Sisters Point
Jumpsuit-Cubus
Leopard-strømper-H&M 
Støvletter-Eurosko
False øyevipper-Depend


Og her er noen bilder fra kvelden da vi var hos Linn :

godteri og punsj må til

Cupcake♥

Speilbilde love ♥ haha, Linn, Caroline, Erina, Vegard og meg

Linn devil, Caroline bunny, Erina princess, Beate cat og Jenny Leopard !

Erina , Linn og Stian

rawr

loveu♥

grrr

Linn og Erina ♥

haha

halloween er en fin unskyldning til å ta fjortissbilde, grrr <3<3<3

Erina og Caroline, haha

Kjempekoslig kveld !

Hva var du utkledd som? Hva gjorde du ?

100 venner :-D

Heisann :-) For en liten stund siden inviterte venn nummer 100 meg, og det synes jeg er utrolig koselig :)! Det er kanskje ikke så mye for de med 2000 venner, menmen (:
Inviterer noen venner selv, men glemmer det rett og slett litt vekk ..
Så det er bare å fortsette å invitere :-D

luv
jennyklem

VEJC kommer tilbake :-D!

Fant akkurat ut at Vibeke kommer  tilbake etter en lang pause (: For dere som ikke vet hvem hun er så er hun en av de mest kjente webdesignerene , og før da jeg hadde freewebs side var jeg innom den hele tia! Masse fine layouts, blends, html-koder og css-koder der (:
OK- nå følte jeg meg litt data freak her 8-)
men uansett, her er den nye sia; WWW.JUSTFRAMELESS.COM
vejc
var du en av de som pleide å besøke vejc?

Ny header :-)

sånn, nå har jeg fiksa ny header (-:
Er ikke akkurat proff, så blir egentlig aldri helt fornøyd :-p jaja (:

Hva syns du?
Hva har du gjort i dag da :)

jenny

Nytt design..

Nå har jeg prøvd meg på ny header.. vet ikke helt om jeg likte den :p
Måtte skifte størrelsen på den 5 ganger fordi den alltid kommer dobbelt opp eller så blir den kutta av i endene :s
-har du opplevd det samme problemet?
Den gamle:                                                               Den nye:        
jmmmjmmm2

den nye headeren er laget i photofilter.
takk til http://swimchick.net for brushes

hvilken synes du var finest? :)
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits