Bloggdesign

ny header + designFølte for noe nytt! Tusen takk til caroline maria for det fine designet.

NY HEADER

Sånn, da har jeg endelig fått fiksa meg en ny header! Hva synes du?

Tumblr_lhx3malnr41qfcboeo1_500_large

NY HEADER+DESIGN

Sånn, da har jeg endelig fått laga meg en ny header og et nytt design! Ble litt lei av den gamle, fordiom jeg egentlig likte det ganske godt.
Hva synes dere? Hvilken av disse likte du best?


den nye..

den gamle..

eller en anna jeg laga?

NY HEADER

Hei :-) Sorry for dårlig blogging de siste dagene. Men det har vært en del og gjøre. Har blant annet fulført trafikalt grunnkurs.
Har også laget en ny header! Hadde den oppe i går, men synes den var for liten så lagde hele på nytt- stress!
Jeg ble ganske fornøyd! Skal lage meny en dag snart også, så stay tuned.

Hva synes du?

2 HEADERE ER JO BEDRE ENN INGEN!

Ja, det er jo en måte og se det på! Har styrt skikkelig mye med designet i dag. Så på formiddagen la jeg ut på bloggshout om noen kunne hjelpe meg. Tenkte at sikkert ingen gadd, men synes fortsatt at det var litt rart at jeg ikke fikk noen kommentarer og at jeg plutselig fikk 100 flere besøkende. MEN så fant jeg ut at det ikke gikk ann og kommentere. Typisk.
SÅÅ, anyway. Nå har jeg tilbakestilt hele designet til et veldig gammelt et som noen sikkert husker(?). Forhåpentligvis skal det ikke være der altfor lenge.På fredag var siste dagen min på Café Ibsen. Litt trist egentlig. Sjefen min, Anita, sa at hun skulle ringe meg hvis de trengte noe hjelp i sommer. Håper hun gjør det, like meg utrolig godt der! Ikke rart, den er faktisk kåret til Norges kosligste café av kk. Det beste med og jobbe der var lunsjen.hehe :)
 Til slutt fikk jeg et gavekort der på 250 kr. Er ikke så mange spisesteder/caféer jeg hadde satt pris på det fra, men de har dødsgod mat der! Den gulrotkaka er bare himmelsk.

nb. det går ann og kommentere nå alså ;)

Har du jobbuke? Pleier du og styre med designet?

DESIGN PÅ VEI, HJELPE MEG?

Hei! Nå skal jeg egentlig gå og legge meg etter og ha sotte dritlenge og prøvd og fikse meg et nytt design. Det største problemet mitt var egentlig og få fjerna alt det som web-linn.no hadde laga til meg. Ho er jo utrolig flink, så alt er jo så avansert.
Jeg har også laget Image Mapping, eller meny i header. Skjønner egentlig ikke at jeg klarte det, haha. Utrolig!

Men, som du sikkert ser, er jeg laaangt fra ferdig. Jeg har problemer med og få stilt innleggene riktig, hele sidebaren min har "falt" ned, headeren kommer ikke på alle "sidene" + at jeg ikke får ramme rundt innleggene.

Hvis noen hadde godde og hjulpe meg hadde jeg blitt veldig glad! :-) Du får en fast plass i sidebaren hvis du gjør det med link til bloggen din :)
Hvis ikke får jeg bare prøve og fullføre det selv. Dritvanskelig siden det er sikkert 2 år siden jeg dreiv med html og css sist, men det går vell.

Hva synes du så langt? Kan du hjelpe meg?

NYTT DESIGN OG TRENING!

Hei! Etter litt surr fra min side så har jeg endelig fått nytt design av www.web-linn.no ! Til vanlig koster et vanlig design til blogg.no bloggere 200 kr, men siden jeg vant konkurransen fikk jeg det gratis. Det er jo litt penger, men det første jeg legger merke til på en blogg er designet. Hvis en blogg har ræva design  så orker jeg bare ikke og lese den...
Så hvis du ikke har supre designerskills så kan det jo være noe og tenke på :-)

Her er noen bilder fra treninga i dag som jeg stjal fra Amanda <3

meg etter en intens treningsøkt kan mann si.

Karoline og Heidi Lill.

Elise <3
Er ikke vi bare skikkelig sportye som trener ute eller?
Hva synes du om designet? Spiller du fotball?

NYTT DESIGN OG HEADER!

Hei! Jeg regner med at jeg kanskje ikke var den eneste som begynte og bli lei av designet mitt? Har brukt skikkelig lang tid på denne!
Dårlig redigeringsprogramm + lite redigeringsferdigheter = sneglefaktor
Her er den gamle:

Var litt deilig å få farget bakgrunn :-)

Hjelp/resurser:
 just-frameless.com
dafont.com
photofilter
benedictehh.blogg.no
+++

Holder fortsatt på med designet, så det er ikke helt ferdig enda!
Hva synes du?

marianne har laget vexel av meg!

Marianne har laget vexel av et bilde av meg på Halloween. Synes det var ganske kult . Tusen takk.
Her er det:
vexel jennymariaa blogg no
Her er originalen:
jennymariaa blogg no

hva synes du? har du/noen laget vexel av deg selv?

Ny header. hva synes du?

Jeg har fått meg ny header ! Ble netopp vurdert, og fikk ikke så bra tilbakemelding på designet, så defor bestemte jeg meg for å prøve å forbedre det. Håper jeg fikk det til. Er desverre ikke mester i design, men ble ganske så fornøyd.
Hva synes du? Den gamle vs den nye?

jennymjennym

God natt peeps <3

Nytt design ! hva synes du?

Sånn , nå har jeg endelig skaffa meg nytt design. Var veldig nøye med at ikke headeren skulle komme dobbelt, så jeg måtte justere og laste opp bildet 10 ganger for å få riktig størrelse! Forresten laster jeg opp bildene mine >HER< Det er bilde av meg og islandshesten min Rosi på headeren. Utrolig glad i han, han er verdens beste hest!
Et bilde av han tatt i fjor sommer:


Hva synes du om det nye designet? Har du hest?
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits