Ferie

Bildedryss fra Barcelona


Har hatt en utrolig gøy tur med fotballaget i Barcelona, Lloret del Mar! Vi vant cuppen vi deltok i, var masse på stranda, shoppa, spiste god mat, dro inn til byen en dag og fant på masse gøy.Er så glad for at jeg er med på et lag hvor alle er gode venner :-) En minnerik tur, kjenner jeg savner det skikkelig.. deilig med varmen! 

BILDER FRA DANACUP 2011


på vei til ferja klokka 6 om morraen..kos på resutrant

vi spilte med sørgebånd for å minne ofrene 22/7. rip.innmarsjen!Marie likte biffen til treneren vår, haha

....

en crazy natt, haha:Dpå resurant siste kvelden


Var med på danacup i Danmark en hel uke sammen med fotballaget! Det var kjempegøy og jeg koste meg hvert sekund. Virkelig et minne for livet :D Fotballmessig gikk det sånn helt passe, vi kom på 17.plass av litt over 60 lag. Utrolig gøy å være med på en så stor cup!

Har du vært på noen cup i sommer? Hva synes du om bildene?

bilder fra korfuKom hjem for et par dager siden fra ferie på den greske øya, Korfu, med familien min! Var helt nydelig der og skikkelig varmt og deilig <3
-hva synes du om bildene? skal du/har vært på ferie?

back 2 schoool

Da var ferien over og vi er allerede godt igang på skolen igjen. Bare disse tre dagene har vi hatt spansktentamen, mattefremføring og 2 andre prøver. Motivasjonen er på bånn, men er ikke anna å gjøre enn å bare gi på frem til skoleslutt. Skremmer meg hvor fort tia går...samtidig som jeg selfølgelig gleder meg skikkelig til sommerferien♥ I går vant forresten fotballaget 9-1 da vi spilte vår første seriekamp i år. Det var veldig gøy!

Her er noen bilder fra ferien da en del samlet seg nede ved stranda og grilla:


Hadde en utrolig bra ferie! Har du hatt en fin ferie?

ute i sola med flickorna


alt fra bikbok untatt; singlett-gina t & converse

I går kom Amanda hjem fra Sverige, og da måtte vi selfølgelig ha litt ekstra kos! Hadde det gøy ute i sola og spiste masse god mat. haha♥ Liker at folk begynner å komme hjem igjen:-)

PÅSKEFERIE BILDER
Dere må ha en god påske videre♥ Det skal ihvertfall jeg!


dilla på den!

hej hej ferie
hvem hadde trodd at slalomsko kunne være såå tunge? hm,merkelig..


Wii, bildene sier vel det meste. Hatt en veldig koslig ferie så langt♥
Kjøpte meg forresten noe jeg har hatt lyst på veldig lenge i byen i går. Legger bilder ut senere!

dear maria, count me in-all time low

vinterferie

Er så sykt deilig med ferie! Skal bare slappe av og være med venner♥ og jobbe da..
Har du ferie?

SOLIA KONKURRANSE

Solia holder nå en konkurranse for alle bloggere der du kan vinne en tur til Hurghada i Egypt for å være reisereporter. For mer info og for å melde seg på kan du trykke her.

Mitt favorittreisemål fra solia.no var Side i Tyrkia. Jeg har hatt utrolig lyst til å reise til Tyrkia, og en vennine av meg var i Side nylig. Hvirker som et utrolig fint sted som har litt mer å by på en de typiske andre byene i Tyrkia :-) Trykk her for å komme til Side på solia.no.

Side båttur

naHadde ikke hatt noe imot og vinne denne konkurransen akkurat :-)! Har du meldt deg på?

BILDER FRA TYSKLAND DEL 2


Hadde det gøy med Vegard sine lyspinner.

På centeret :-)

Gøy på lekeplassen :-)

Vilde søta <3

<33haha!
Her er resten av bildene. De er fra mange forskjellige dager og hjemreisen. Tok ikke med kameraet til Heide Park. Men jeg tok en helt syyyyk berg og dalbane som heter Colossos. Europas største trebane. Ble vektløs på toppen! Den var dritgøy, fordiom jeg var liiivredd.Tok kjempemange andre gøye ting der og! Har heller ingen bilder fra badeland, som jeg var i ca 5 av 7 dager :-)
En utrolig gøy tur :-D

Hva synes du om bildene?

BILDER FRA TYSKLAND DEL 1
Alle leide fancyy sykler, hahaHappy family!

shitt, der var det ryddig- i forhold til resten av uka...

Ut på tur!

Mens de andre kjørte gocart dro vi på café :-)Lager middag :-)

De vant over guttene, haha

"Dagens Tysker"noe skurrer.."maks 200 kg" , jaja!

I Luneburg!


Da var jeg hjemme igjen! Savner hvirkelig turen. Hadde det gøy hele tia, og det var liksom alltid noe og finne på :-) En tur jeg aldri kommer til og glemme.
Bildene er fra da vi kom, inne på center Parks, i parken der vi bodde, i Luneburg der vi shoppa, fra idrettsdagen og litt til.

Har ca 700 bilder, så kommer noen flere etterpå!

Hva synes du om bildene?

OSLO DAG 2


// jenny og ingrid

Oj, det ble mange bilder- i feil rekkefølge, men samma det. Kjempekoslig dag isåfall. Var på en utsilling, på operataket og i Frogner parken. Også shoppa jeg en del :-) Legger ut innkjøpene senere.

Outfit1: skjorte h&m *ny* , blomst ? , shorts vero moda , gladiatorsandaler gojane.com , veske secondhand , hatt h&m herre , leppestift max factor
 Outfit2: maxikjole gave fra vilde og line<3 , gladiatorsandaler deichmann , ring h&m , veske cubus , leppestift max factor

OSLO DAG 1 - BILDER OG ANTREKK


så ut som jeg hadde vondt i ryggen der, haha.  ...vent, jeg hadde jo det.har. fuck busseter.

Cookies & Cream og Raspberry Sorbet, yum.

Det regna en del, så jeg ble drassende rundt på denne mutant paraplyen.

ett ord; stusselig.
//jenny,ingrid

Har hatt en kjempekoslig dag her i Oslo :-) Har spist masse god mat, shoppa en god del og bare gått rundt og kikka.
Outfit: dongeriskjorte og veske h&m , kjole pieces , sko ?

Hva synes du om bildene og antrekket?

OSLO- NOEN SHOPPINGTIPS?

Heisann :-) Jeg reiser en tur til Oslo med familien min til uka. Skal selfølgelig shoppe litt, så lurte på om noen hadde noen shoppingtips? Gjerne noe utenom det opplagte som H&M, Cubus o.l. Da blir jeg glad :)
Ikke store turen, men gleder meg faktisk! Er så lenge siden jeg har vært i Oslo, og egentlig en storby i det hele tatt.Så, noen tips?

summertimes


Pølsedressing=æsjhaha, vi brukte sikkert 10 min på å få på lokket på boksen. Plassen må jo utnyttes til det fulleste!


Det er så deilig at det er sommer! I går var jo jeg og Iselin hos Line og bada. Så dro vi på nattåpent. Etterpå sov vi hos Iselin. I dag dro vi ned på stranda og litt etterpå kom Amanda :-) Vannet var iskaldt!! Men det var perfekt og sole seg :) Litt senere dro jeg, Line og Amanda i kjenna.

Og forresten; For første gang på flere år har vi kjøpt is fra isbilen. Jeg ble skikkelig glad når jeg hørte det. MEEEN, så hadde mamma selfølgelig kjøpt:

serriøst? jeg ville jo ha saftis!

Hva synes du om bildene? Har du bada noe i det siste?

BBQ


NÅ ER DET SOMMERFERIEEE :-DD Har ikke helt gått opp for meg enda egentlig.
I daq har jeg vært på trafikalt grunnkurs, var der i går også. Litt kjedelig, men vil jo ha moped :-) Jeg har også vært og badet. Så dro jeg og Iselin til Vilde og grilla. Det var kjempekoslig.
Nå sover jeg hos Iselin. Hun leser for meg, Rebusløpet :D 

I morra skal vi til byen en tur. 
God sommer <3

NØKKEN OG ROMPETROLLET
det KRYDDE! æsj.1 2

3!bilder// meg og Iselin

I dag var det norsktentamen. Det gikk.. dårlig. Jeg begynte sikkert på 10 forskjellige historier. Til slutt klarte jeg og finne på en. Følte jeg hadde sykt mange feil. Men jeg må si at det var skikkelig elendige oppgaver og velge mellom i år. Tanker om konfirmasjon liksom, hallo?

Etterpå dro jeg, Erina og Iselin hen i tjenna(?). Jeg og Erina bada lenge(Iselin kunne ikke siden ho var syk). Det var faktisk veldig deilig! Hahha, Erina sa jeg så ut som nøkken når jeg kom opp av vannet. Ho så litt ut som et rompetroll selv der ho lå og sprelte. Hahah.

I morra er det først mattetentamen og så jobbintervju. iiiiik :s

Hva synes du om bildene? Har du bada i år? Hvordan gikk det for deg på tentamene?

Jason Derulo-What If

DANMARK NEXT!

 Om et par timer drar jeg til Danmark med fotballaget jeg går på.
Vi skal ta ferja til Danmark klokka 5, så vi er der vi skal bo ca klokka 9. I morra og på fredag skal vi spille kamper.
Jeg gleder meg veldig,mest til og bade og handle og sånn. Og selfølgelig til og shoppe godteri i taxfreen :-D

Nå er jeg ferdig med og pakke og klar til og dra! Kofferten er helt stappa, den var egentlig full men så klarte jeg og presse nedi kosedressen. haha. Den er viktig den.
Jeg har ikke med meg pc ned, så får se om jeg får blogga noe. Er ikke det jeg kommer til og prioritere, men kan hende jeg får låne en data :-)
  


TTYL<3

PÅSKEAFTEN OG TING OG FINNE

Hallo! Fra i går til i dag sov jeg hos Line. Det var kjempekoslig. Spiste påskegodt, så på The Ugly Truth, gikk en liten tur til byen, var ute og perla armbånd. Hva skjer med perling plutselig, haha. Men det er faktisk ganske gøy :-)
Nå skal jeg snart ut og lete etter påskeegget mitt. Nummer 2 faktisk, siden jeg fikk et av Line og de og. Koslig.

JEEEG FAAANT IPOOODEN MIIIIN!! yess, endelig! Jeg har følt meg helt tom uten den, jeg må ha tilgang til musikk 24/7 og siden mobilen min er totalt fucked up så gidder jeg ikke stresse med den.
Bare dumt at jeg ikke kan legge inn ny musikk uten og måtte legge inn alt på nytt fordi "Denne ipoden er ikke synkronisert på denne datamaskininen". Åhr, dritt.
Jaja, 2007 hadde vell de beste hittene uansett! Eller ikke.

Jeg begynner forresten å bli gal av å gå å se på Converse skoa jeg har lyst på hver gang jeg er i byen! Jeg vil ha de!! Men må spare til Danmarkstur i mai.see så fin.
Hva har du gjort på påskeaften? Har du fått(eller lett etter) påskeegg? Har du ipod?

JENNY IS IN THA HOUSE

Hallo! I hele dag så har jeg vært hos Trine sammen med Erina. I begynnelsen så pærla vi. Det var faktisk ganske gøy, utrolig lenge siden jeg har gjort det. Ikke det at det ble såå fint da men, hehe. Etterpå så gikk vi ut en tur, ned til sjøen. Det var skikkelig deilig, strålende sol. Det er så digg og bo på sørlandet når det begynner og bli sommer :-)
Da vi kom hjem spiste vi pizza og perla litt til og bare snakka. Erina ble henta for noen timer siden, men jeg skal sove her. I sta så jeg og Trine på Pocahontas 2. Jeg hater egentlig 2'ere, men denne var litt gøy da.


perlerrr i lange baner

geeks

haha, dyp konsentrasjon

dadaa! de ble litt fine da, eller..?sunnkost
I stad så hjalp jeg Trine og lage blogg. Skulle egentlig lage header og, men det får bli en anna dag. Du kan besøke den her. men hvet ikke om det er så mye på den enda da.

Hva synes du om bildene? Er der fint vær der du bor? Synes du det er gøy og perle?

Danmarks turen i bilder :-)

dan1
Line, Caroline og Iselin som venter på ferja på vei til Danmark :-)
dan2dan3
Caroline og Malin som spiller skip-bo på ferja :) Og Line som har litt fritids x)
dan4dan8dan17
Caroline og Iselin på vei inn til Hjørring sentrum<3 - Benedicte, Malin og Caroline i byen :)-Caroline søta 8-)
dan6dan7
Beate tøffen - Elise<3
dan9
dan10
Det var skikkelig mye vind når vi skulle reise hjem :-o så båten som skulle til Fredrikshavn måtte snu, derfor fikk vi en ekstra natt i Danmark :-D digg<3 Sofie, Beate og Amanda som lener seg til vinden!
dan11dan12
Iselin,Caroline og Line etter badeland :-)
dan13
De voksene hadde arrangert litt aktiviteter til oss :-D
dan14dan16dan18
På vei hjem fra Danmark :-(
dan15dan23
Linn søta hadde blitt sminka på ferja, kjempefint! :-)
dan19dan20
Amanda :-) - en av trenerene våre Mohamoud ;)
dan21dan24
Caroline søta i minibussen :) - Elise, Linn og Karoline bak :)
dan26dan27
Amanda skilpadde og Caroline fisk :D

vi hadde det kjempegøy :-D badeland to ganger, tur til Hjørring , fotballcup på lørdagen og ekstra overnatting i skagen +++ :D I Hjørring kjøpte jeg skinntights, en strikkegenser og en kåpejake(hvet egentlig ikke hva det kalles :p) + at jeg kjøpte godteri til 300 kr på ferja x)

Har du noen gang vært på tur med vennene dine til utlandet ? :)

danmark neste, once again :-D

heisann :-)
i morra reiser jeg til Danmark igjen! Var der for 2 uker siden med konfirmasjonen, denne gangen reiser jeg med fotballen :) Gleder meg!

hva skal du resten av ferien? =)

Blogges til uka igjen <33

Danmark i bilder


b1
b2
b3
b5
b6
b7
b8
b9
b10
b11
b12
b13
b14
b15
b16
b17
b18
b19b20
b21
b22
b23
b24b25
b26
b27
b28
b29
b30
digger den turen og alle folka :-D<3

btw; hvorfor er blogg så treeeig? tok meg en evighet å laste opp disse bildene-.-

hva har du gjort i dag da? :-)

I morra reiser jeg til Danmark!

Hallo :-) I morra tidlig, klokka 6 (!!) reiser jeg til Danmark med konfirmasjonen :-) Gleder meg, det blir sikkert koselig!
Vi skal ikke akkurat bo på verdens beste hotell og heller ikke shoppe i den beste byen heller, Hjørring, men det blir nok gøy uansett !
Blogges igjen på søndag eller mandag..vet ikke helt :-)

jennyklem

Hva skal du i helga?
Har du vært på konfirmasjonstur?

Litt bilder fra Stockholm :-)

cimg0547cimg0563
cimg0567cimg0579
cimg0598ji
jvcimg0643
cimg0657
Det var kjempegøy :- D Vi tok båt ut til Djurgården, der som Gröna Lund ligger :) Der besøkte vi museet med wasa skipet og besøkte Skansen. Også gikk vi i Gamla Stan og så slottet + masse mer :- )

Outfit fra første dagen;
jm
Solbriller fra tilfeldig gatebod, 89 kr
Perleøredobber dra Pieces, 40 kr
Cardigan fra B.young, ?
Hvit topp fra BikBok, originalpris 150 kr
Belte fra Friis & Co, ?
Veske fra Kapp Ahl, ?
Dongerishorts fra Only, 300 kr
Hvite tights fra Cubus, 100 kr
Gladiatorsandaler fra Gojane.com, 90 kr

Kunne du tenkt deg å reise til Stockholm? =) eller har du kanskje allerede vært det ? =)

Blogges<3

Hjemme :-)

Heisann :-)! nå er jeg hjemme igjen =) Stockholm var kjempegøy!
Fikk shoppa en del, ikke sånn kjempemye men jeg er fornøyd :-)
Legger nok ut noeb bilder senere ;-)
Blogges<3

Jenny has left the building ^^

I morra reiser jeg til Stockholm ^^ :- D Gleder meg :-) Håper jeg får shoppa en del x)
Så ses vi til uka igjen, er ikke helt sikker :-)
jenny

Stockholm here i come =D

Sånn, nå er det gjort, vi har bestilt hotell i Stockholm :- D
Gleder meg veldig siden jeg egentlig ikke har gjort noe særlig i hele ferien :p
Jeg har bestemt meg for å skrive ned en liste over butikker , gater og sentre jeg vil besøke. Da jeg kom hjem etter London i fjor fant jeg sååå mange butikker jeg skulle stukket innom, så det skal ikke gjenta seg ;)
Så det jeg lurer på er; Har DU noen tips :)?? Hadde virkelig blitt gla hvis noen hadde gitt meg noen : D
stockholm
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits