Hår

PAKKE I POSTEN: GHD IV STYLER + HÅRPRODUKTER

I dag fikk jeg endelig GHD IV Styleren min!! Skulle ta 5-7 dager fra den ble send til jeg skulle få den, også tok det over 3 uker! Jaja, nå har jeg den isåfall :-) Har ikke fått prøvd den så veldig mye, men den er utrolig god.
Har ikke hatt ordentlig rett hår siden 8 klasse, så deilig og endelig få en ordentlig god rettetang.
Ellers hadde jeg også bestilt en hårkur fra Redken og en varmebeskyttende spray fra GHD. Håret mitt skal få et nytt og bedre liv, haha!

Alt sammen er fra feelunique.com

Hva synes du? Har du ghd?

HOS FRISØREN


før..

Har ikke noe ordentlig bilde av resultatet, men her kan du se litt isåfall:


Hei :-) I forgårs var jeg hos frisøren og klippa og stripa håret. Stripinga ga ikke så veldig mye forskjell egentlig, men ble ganske fornøyd med klippen. Deilig og få vekk de slitte tuppene og få litt kortere lugg.

Hva synes du? Lenge siden du klippa deg?

Jeg har forresten glemt litt bort konkurransen min, men jeg avslutter den på søndag. Bli med her, da vell!:-)

BRAID IT

Jeg har alltid likt fletter. Du kan style den på så mange forskjellige måter og du kan bruke den i alle sammenhenger.
De fleste kjenner vel til A. Wang-fletten. Den var jo en stor hit i fjor, fordiom det virker som utrolig mange først har oppdaget den i år.  Den er uansett kjempekul. Misunner alle de som har langt nok hår til og ha den!
Hermes fletten er også stilig, men vet ikke om den er like lett og bruke og ikke minst å lage.Jeg flettet en fiskebeinsflette på Line søta i går. Den ble ikke så veldig fin siden jeg gjorde det i en fei(vi skulle på fotballen).

Hva synes du om fletter? Hvilken er din favorittmåte og flette på?(kinaflette, wang-flette, fiskebeinsflette,vanlig flette, flette med 4, fransk flette, hermes-flette osv)

Husk konkurransen min HER hvor du kan vinne en valgfri kosedress fra university.no, ender den om en uke ca!

Fiskebeinsflette

I dag hadde jeg egentlig ikke så mye og ta meg til, bare slappa av og kosa meg. Så defor tenkte jeg at jeg kunne prøve og lage fiskebeinsflette som jeg har tenkt på i evigheter! Dette ble da resultatet:
cimg0130cimg0131
Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre i bunnen, så jeg bare tupperte det. Enkelt og greit! Og forresten var det mye enklere enn jeg trodde. Klarte det på første forsøk, og det tok ca 3 minutter og lage den.
alex1alex2alex3
La deg inspirere av Alexander Wang sine modeller: store, løse og rufsette fletter. Et tips er å beynne med fiskebensflette og så gå over til vanlig.Og helt nederst avslutte med fiskebeinsflette igjen. Rufs fletta og tøy den fram og tilbake, til slutt sprayer du på stivspray, eller lignende.
Dette er jo en typisk sommersveis, men jeg synes den kan brukes året rundt. Passer veldig godt til bad hair days.

hva synes du om fiskebeinsflette? kan du det?
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits