Hverdag

SOMMER I ET NØTTESKALL

I dag har jeg gått i shorts, tatt årets første bad, spist is med jordbær og nytt sola.
Kan det bli bedre?

PARANOIDE BUSSJÅFØRER OG JOBBUKE

Hallo! Jeg er egentlig helt utslitt nå. Vi har arbeidsuke og jeg jobber på Café Ibsen. Det er kjempekoslig der og jeg liker meg veldig godt:-) Men det er sykt mye og gjøre. Det jeg gjør er og rydde opp på bordene, vaske gulver, feie, vaske bord, sette på (utallige) oppvaskmaskiner, tørke oppvasken, sette på plass, gå med søpla+++ Haha, jeg har vært der i 2 dager og har klart og knuse 2 glass og 1 kopp. Way to go, Jenny!
Det beste med jobben er at jeg kan ta hva jeg vil til lunsj. Så i dag spiste jeg kyllingsmørbrød og iskaffe. Nam.
Da jeg skulle hjem kom sjefen min Anita med en pose full av kaker og rundstykker og sånn som jeg kunne få med hjem :)

Egentlig var dagen min ganske bra, helt til jeg skulle hjem. Jeg var drittrøtt etter å ha jobba i nesten 8 timer og gleda meg til og sette meg på bussen. Siden det er arbeidsuke har vi fått busskort som gjelder denne uka og det er selfølgelig dritmange bussjåfører som tror at jeg prøver og lure de. Herregud, hvem er det som gidder og lure til seg 15 kr?!
Så da jeg skulle hjem i dag ble han først sur for at jeg ikke rakk ut hånda, så kom han med en lang tirade om at jeg ikke kunne dra uten bilde og blablabla, så ba han etter legitimasjon(som jeg selfølgelig ikke hadde) og til slutt så kasta han meg av bussen.
SÅ DET ENDTE MED AT JEG GIKK HJEM.
Jeg ble jævla forbanna for og være ærlig! Det har gått 2 dager og 3 bussjåfører har allerede beskyldt meg for og prøve og lure de. Herregud, noen folk har seriøse problemer.
Så i morra sykler jeg til jobb.

la jeg netopp det bilde ut?

Uff for et langt og klagende innlegg.

Jaja, har du arbeidsuke? Hva synes du om bussjåfører?(random spm, siden ingen har sikkert lest innlegget uansett,haha)

SM-SM-SM-SMOOOOOTH

Hei! I dag var det fab. vær :-D Strålende sol, skyfri himmel og ikke minst helg. Jeg får skikkelig sommerfølelse, har lyst til og sykle ned til sjøen og hoppe uti. Men jeg kommer fort på andre tanker når jeg kikker bort i grøftekanten og det ligger snø der...
Line ble med meg hjem i dag. Vi kjøpte is på butikken, var ute og drakk smoothie.hahaRosi nyter sola. Tipper det er deilig og bli kvitt vinterpelsen!


Hva synes du om bildene? Var det sol hos deg i dag?

KAKE OG BØSSEBÆRERE

Hallo! Føler denne uka er sykt hektisk egentlig. I går var det først dansing og så fotballmøte og i dag gikk konfirmantene med bøsser for Kirkens Nødhjelp. Jeg gikk sammen med 4 andre nesten i byen. Det er så sykt mange rare folk rundt forbi, men mange som gir mye også da. Det er bra :-)
Haha, en mann sa til Line; åh, er det dere tiggere nå igjen!  Herregud, tragiske mennesker.
Også var jeg på fotballtrening i dag.

I dag hadde vi sånn på skolen at vi reiste på videregående skoler for å se hvordan de forskjellige linjene er. Jeg valgte Design og Håndtverk. Det var helt greit, det eneste vi gjorde var og gjøre en trykkoppgave da men..

Jeg kan endelig gå med tøysko, yey!Også må jeg gratulere min kjære Mamma som fylte år i dag. Gratulerer♥

Fikk en pakke i posten i dag. Viser i morra!

God natt♥

JOBBUKE, PAKKE I POSTEN OG KONFSTYR

Heisann! I dag så reiste jeg ned en tur til byen med Mamma og Victoria for og ordne litt forskjellige ting. Blant anna søljer(er det sånne det skrives?) til bunaden som jeg skal få til konfirmasjonen. Jeg har ikke særlig peiling på sånn med bunad og sånn. Mamma og butikkdama bare ; Åh, for en nyydelig sølje. Veldig fine mansjettknapper, de står til beltespenna. Og blabla. Jeg var faktisk hes i tilegg, så hørtes ut som en mann når jeg snakka, haha.

Etterpå så skaffa jeg meg faktisk jobb til jobbuka :-D På en café som heter Ibsen. Eller, tror det..99% sikkert. Håper jeg kan det, har ikke så mange andre steder å spørre. Finner nok ut av det!

Og til slutt så henta jeg to pakker.

Gjett hva det er da!? Viser ordentlig senere.

Hvor skal/var du i jobbuka? Skal/har du bunad?

Men må gå, ha en fin dag♥

BYTUR MED TRINE

I dag så reiste jeg og Trine til byen etter at vi hadde stått opp. Det snødde. Jeg gidder ikke engang å late som om jeg er overaska, for det snør jo KONSTANT!! Men jaja, det var ikke så veldig kaldt da heldigvis.
Trine var så smart at ho hadde ikke beregna og ha plass til kosedressen i baggen så ho måtte gå med den. Men ho bor i byen da, så ho fikk skifta(gudksjelov, orker ikke og gå rundt med en vandrende marshmallow. neida, haha).
Vi gikk på Platebaren og drakk milkshake, nam♥ Også fikk jeg endelig henta pakka mi, viser i neste innlegg + innkjøp.Måtte ta med dyna på bussen. Jeg måtte bære den. Lucky me!

moah :-D

søta ♥

Jeg tok pistasj istedenfor sjokolade milkshake som jeg alltid har, og Trine tok sitron istedenfor vanilje. Det var godt!

Hva er din favorittsmak i milkshake? Hva har du gjort i dag?

BRING IT ON- IN IT TO WIN IT

Heei! Nå skal jeg og Trine se på Bring it on- In it to win it. Har sett den før, den er gøy!nydelig bilde ass!

Har du sett den? Hva skal du i kveld?

GAMMELT GODIS OG NY LUE

I dag fikk jeg tilbake lua mi. Og gjett hva jeg fikk på den da? 5! Jeg ble skikkelig fornøyd med karakteren. Synes egentlig at lua ble ganske søt. Kommer sikkert ikke til og bruke den så mye da siden de luene er så..skole liksom. Haha, beste grunnen. Også har jeg aldri vært en stor fan av fleece heller. Men den duger vell til hverdagsbruk :-)

I dag da jeg kom hjem fra skolen var jeg skikkelig sjesk så jeg begynte og lete i skapene etter noe godt. Og innerst finner jeg dropsboksen fra Danmark med konfen i høst. Haha. Jeg bare; 
 ÅÅÅÅ, var det der du var!!
Nå skal jeg se på film og kose meg med klippekrans og drops. Ingen lekser i dag + småsyk - må prøve og nyte det vettu!hihi, matcha luanaaam <3

A lot like love vs Happy go Lucky? hmm

Mamma bakte i dag

Hva synes du om lua? Liker du sånne drops?

PÅSKEEGG, SNØ OG PAUL WESLEY

Dette har vært en av de helt vanlige dagene hvor jeg har spist, sett på tv, gjort lekser og gjort enda mer lekser. Jeg begynner å bli lei av kjedelige hverdager, dagene går liksom bare i et. Standar dette her- men om sommeren er alt så mye bedre! Tanta mi sa forresten noe smart i går; De fleste dager er hverdager, så man får prøve og gjøre det beste ut av de.
Jaja, okei, så var kanskje ikke det sånn veldig spesielt, men det er jo sant da :-)
Line søta kom forresten hen en tur

Stakk og kjøpte påskeegg!

Fikk TOPP hjem i postkassa i dag. Det er intervju med Paul Wesley, Ian Somerhalder og Nina Dobrev fra Vampire Diaries.

-Paul Wesley
JEG DIGGER FYREN ALLEREDE, HAHA!

Liker du påskeegg? Lei av kjedelige hverdager? Ser du på vampire diaries?

Nå må jeg øve til geografiprøven i morra(kan 17/40 land og 10/40 flagg eller noe, så dette kommer jo til å gå flott!) også er det Top Model, yippy.

SKIDAG I BILDER

I dag var hele 9 og 10 trinn på skidag. Det var gøy, men jeg er ikke spesielt skimenneske så ble skikkelig sliten. Datt mange ganger, men som de sier; ut på tur aldri sur, haha. Vi grilla pølser og drakk kakao, nam.
Også aka vi, det var kjempegøy!

Iselin, Caroline og Vilde<3

meg

haha, Caroline datt.Folk ved bålet

Carina og Helene (-:

Amanda søtami

Ingvild og Marie søtisene

verdens søteste bilde av lilleborn, haha

aaakebaakke!

Har du vært på skidag i år?

BEYONCÉ OG FREDAGSKOS <3

Heisann. Nå har jeg endelig fått satt meg ned. Dette har vært en ganske stressende uke egentlig. Dagens planer er egentlig ikke så mye, har tenkt og utnevne lillesøstera mi til min personlige tjener(uten at ho vet det , seff) og bare chille  <33
 
Ahh, jeg elsker Beyoncé! Hun er min nr 1. favoritt stjerne. Har netopp hørt begge cd'ene fra I am sasha fierce på full guffe.
Hvem kan vell motstå englestemmen hennes i Halo og Brokenhearted girl?

..mens jeg vaska badet. Gikk forresten med joggebukse i dag, første gang på en månde!

Victoria er tankeleser og holder på og lage eggesalat. mums!


Nå skal jeg se på What I like about you og spise eggesalat så det jaller!
Liker du eggesalat? Er ikke Beyonce bare verdens beste?
Blogges <3

FRUSTRERTE FRUER, SPONSOR OG KULDE

Heisann hoppsann! I dag har jeg gått, eller rettere sagt brøyta meg, frem og tilbake til bestemor og bestefar. Der spiste jeg bønnesuppe med sukker. Haha, det var faktisk godt. Så klippa jeg bestefar, det fikk jeg 150 kr for. Ellers så har jeg gjort et stusselig forsøk på å prøve og øke kroppstemteraturen ved og dusje i glovarmt vann og drikke te(som jeg ikke liker engang).
Jeg begynner og få klaustrofobi, føler at kulda tar helt overhånd. I natt drømte jeg at vi snødde inne og at det ble istid. En slags levende begravelse. Grøss..

Men nå er det snart tid for Frustrerte Fruer♥

Verdens mest overfladiske program. Jeg digger det♥

Forresten så har jeg fått sponsor! www.ozzys.co.uk. Digger den siden, de har alle street/hip hop merker du kan tenke deg, til en tredjedel av norske priser. Jeg venter meg en digg pakke i posten!

Skal du se på ff? Lei av kulde?

GÅRSDAGEN OG DESIGN

Fra fredag til lørdag sov Line hos meg <3 Vi så på en søt og rar film som heter Happy go Lucky. I går var Line så grei og stilte opp som kameramann(haha) siden jeg vill ha noen nye bilder til designet som jeg vant hos www.web-linn.no . Tusen takk for alle som stemte forresten! Dere er supre folkens <3
Etterpå sparka vi hen i hallen en tur og så på laget til Lines lillesøster spille kamp.

I aksjon. Tror de vant forresten, yey

søta<3

Hva skjer med at alle ler av meg når jeg går med ørevarmerene mine? Jeg skal begynne og gå med de i protest!

Dip, gulrøtter og chips. btw; hvem gidder og kjøpe en bitteliten pose med noen tiny gulrøtter til 25 når du kan få ekte saker til bare 12 kr ? sløve folk er.

Et av bildene

Hva synes du om bildene?

en ekstra takk til: iselin, beate og caroline. youre awsome!<3

BILDER I SNØEN

I dag har jeg bare vært ute i snøen egentlig. Først gikk jeg med avisene og så gikk jeg ut og aka og lekte litt med Frøya og Rosi. Det bringer fram min barnslige side kan mann si.

http://vivavictoria.blogg.no
Jeg liker meg best oppe på taket ja <3 Og forresten så får den lua meg til og se skikkelig fin ut, not.
Håper det snør masse så skolen blir stengt! Har sikker sakt det før, men hvor blir helga av?
Men nå skal jeg spise is, også blogges vi sikkert etterpå <3 Hva er vell vitsen med og være aktiv hvis mann ikke kan kose seg etterpå.
Har du vært ute i snøen i dag?

Hektisk dag, ja

Hei! Lite blogging i dag men har hatt ganske mye og gjøre..
Hart gjort lekser, vært med Rosi, konf. undervisning og fotball.

http://carrolillebornhauser.blogg.no
Hahah, vi spilte et funny spill på konfen :-D

I morra blir det også litt hektisk, tror vi skal spille inn reklamefilmen helt på nytt. Men skal det være så skal det være.
Men nå roper mamma at jeg må gå og legge meg, så natta<3

Spilt dette før? Hektisk for tiden?


Ikke glem og stemme på meg hos www.web-linn.no og minikonkurransen i innlegget under.

I DAG HAR JEG..

..gått med avisene. Nå ligger jeg bare i -500 kr. Er ikke det utrolig!?

Vekket lillesøstera mi fra dvale


Spilt inn reklamefilm med girlsa

forklarer sikkert mer en anna gang, haha

sett på Vannhesten :

søt film.

spist hamburger <3

stockholm 09

og til slutt spilt et kinesisk spill jeg fikk av tante til jul med pappa(puh,innviklet)


Hva har du gjort i dag? Spilt dette spillet før?


Koslig om dere gidder og stemme på meg hos www.web-linn.no ! Da får jeg nytt design. Poll i sidebaren til høyre.

BYTUR MED JENTENE <3

Hei! I dag reiste jeg, Iselin, Caroline og Beate til byen en tur. Vi gikk på café Ibsen som faktisk er kåret til Norges kosligste café. Jeg har ikke noe og si på det.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Haha, vi har rar humor. Fikk et Jan Teigen utbrudd på et av bildene(jeg regner med at de fleste ser hvilket?). Iselin brukte forresten det meste av tiden på og gjemme seg bak gjenstander med den enslige 10eren sin mens hun siklet over maten til vi andre. Bikkje.
Vi hadde det veldig koslig<3 Kjøpte ikke noen ting. Flink jente Jenny!

Hilsen Jenny Maria <3

Hva synes du om bildene? Lenge siden du var i byen?

HELL I UHELL KAN MANN SI

Jeg kunne selfølgelig ikke finne nøkkelen når jeg skulle hjem i dag, lette og lette men neida! Så jeg gikk inne stallen for å slippe å få snø piskende i trynet, men der var det også iskaldt og Rosi dytta meg over ende(den hesten er ikke riktig klok noen ganger) fordi han ville ha mat.
Da tenkte jeg at jeg fikk vente på lillesøstera mi Victora, men så brukte hun selfølgelig en halvtime hjem! Jeg fant også ut at mens jeg stod og venta hadde hun bare vært ute ved veien, bak hekken og snakka med en venn...
Så nå har jeg brukt ca en time på å lete og vente. Og jeg har enda ikke funnet nøkkelen.

Men da jeg kom inn så fant jeg ut at Topp bladet hadde kommet, Ingrid hadde glemt ipoden, Mamma hadde kjøpt mine etterlengtede knekkebrød og huset var for en gang skyld ikke nedfryst.TOPP♥♥ og med Taylor Momsen!

Hør på denne forresten:

Har du det noen ganger sånn? Visste du at Leighton Meester kunne synge?

i work all night, i work all day..

Images I <3 stolen from the internetHei peeps. Har vært i byen og hos tannlegen i dag, kom hjem for en time siden.  Nå skal jeg akkurat til og begynne på lekser, skal gjøre 30 oppgaver i historie, ja du hørte riktig; 30. Jeg begynte i forige uke, og er på spørsmål 9. Og forresten skal vi ha prøve i dette stoffet på onsdag. Litt stress? neida
Jeg fikk faktisk kjøpt meg et par ting. Kanskje jeg legger de ut etterpå, hvis det er interesse for det :-)
Men må stikke leksene venter ♥♥

Har dere mye lekser?

COCA COLA MEDISIN og jeg vaant <3

Hallo! I dag gikk jeg hjem fra skolen halv 2 fordi jeg hadde så utrolig vondt i hodet. Først gikk jeg innom butikken og kjøpte en iskald Cola <3 Så der gikk jeg, med åpen jakke, uten votter og lue mens jeg drakk på en iskald cola og det blåste iskald vind på meg og det snødde som bare det. And guess what, jeg var fortsatt glovarm.. Ganske ironsik siden jeg er veldig frøsen av meg.

London 08
Takk kjære Gud for Colaen♥

Forresten, jeg fant netopp ut at jeg har vunnet enda en konkurranse. Et par solbriller fra ibling.no hos celiinfoss.blogg.no! Nå venter jeg seriøst 6 pakker i posten! Hvis de bare kunne komme da..
Men nå må jeg gå, skal stelle meg til bursdag<3

NATEN og greven er her

Heisann! Nå er Caroline og Iselin her :D

brownies, mums <3

nate

stusseligcaroline: ikke leg det uuut!!! JENNNYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men byebye, vi må øve til n&m prøven.

ENDELIG HELG !

Yey! Endelig er det helg <3 Nå stikker jeg snart hen til Erina sammen med noen andre :) Det blir koslig.


bilder albrecht.blogg.no

Jeg tok sparken til skolen i dag jeg! Og da var det selfølgelig noen som ville sitte på.. sikkert derfor jeg ser veldig misfornøyd ut og iselin ser skikkelig happy ut.haha.
men nå har de selfølgelig strødd ute! åhr, jeg hater det.. jaja, den sparken har vart i 40(?) år så da varer den vell litt til.

Men g2g! God helg alle sammen <3

SMIRSJJ OG GRANDIÅÅSA

Har ikke vært en spesielt innholdsrik dag. Line ble med meg hjem og vi gikk og handla litt mat(jeg haater og bruke pengene mine på mat!).

Grandiiiooosaa <3 ukens 10'er, vettu

Line søta.

smiirsj! ukens 10'er det og, haha

Simpsons. haha, skjønner ikke hvorfor jeg tok bilde av akkurat den replikken, men..

yummy <3

Også må jeg bare vise dere en mobil lillesøstera mi vant på en blogg for en stund siden:

åhr, den bæsjungen :[ Akkurat den mobilen jeg ville ha vettu, men så sa pappa at jeg ikke burde kjøpe den også vinner ho den! jeje, hvis jeg leter langt inne i hjertet mitt såå.. i guess she deserve it. Og jeg er ikke sjalu altså, neinei..

Hva har du gjort i dag?

DET ER KAALDDTT UTE!

Heisann peeps. Det er så iiskaldt ute! I dag på morraen var det 15 minusgrader.
Jeg tror jeg har gått og fryst konstant i 5 dager snart, ganske ironisk siden jeg er den varme i familien...
Photobucket
Sånn som på nyttårsaften, da frøys jeg no inni granskauen. haha.  fake a smile.
Men koslig var det <3

Tror kanskje jeg skal gå og legge meg nå.. Er jo skole i morra. Åhr, blir så sur! Jeg viil ikke på skolen. Jævla prøver, sure lærere, dumme lekser og ekle klasserom.. okok, litt dramaqueen... men jeg vil hvirkelig ikke på skolen.
jeg gleder meg så utrolig til sommeren <3!
Er det kaldt der du bor? Gruer du deg til å begynne på skolen?

btw; jeg er med i en konk. hos Marita hvor du kan vinne en onepiece.

Vilde er her :D <3

Heisann hoppsann! Nå sitter jeg og Vilde her og spiller Nintendo DS, Mario Kart. Det er gøy! Vi har sett på Mannen som elsket Yngve og bare slappa av.Men nå pigger vi så kos dere videre peeps! <3

Hva har du gjort i dag da? Har du sett den filmen?

UT PÅ TUR ALDRI SUR!

I dag ringte Line og spurte om jeg ville bli med ut og gå på ski, og det sa jeg selfølgelig ja til! Har ikke gått på ski hittil i år, så det var jo på tide.

Line <3

jeg elsker snø!

tjohei!

let's go let's go little kitty kat, let's go let's go little kitty kat ♫

snø+sol=drittvær ifølge meg, men i dag var det egentlig nydelig <3

"Jenny, vil du ha sjokolade?!!" "Ehm,neitakk" haha

standard niste: mandariner og sjokolade

Da vi hadde spist hadde jeg mista følelsen i fingrene og rompa! Seriøst det var dritkaldt!
Så overskriften er vell ikke helt sant, ble litt sur. haha
Har du gått på ski i år? Hva synes du om bildene?

Jeg føler meg sporty

I dag så har jeg sparka hele veien med avisene, altså i 2 timer. Også har jeg sparka heele veien opp til Line. Er ikke jeg flink så vet ikke jeg asså. Dere visste det kanskje ikke, men jeg er sånn belønningsmennnesket. Altså, hvis jeg har slitt meg helt ut så tar jeg meg alltid noe godt etterpå. is eller noe.. kan ikke noe for det!

usminka, sliten og fæl. sånn vi liker det vettu <3


Dagens belønning; Nidar favoritter. Jeg har spist opp halve posen allerede! ohno..
Men må gå, sjokoladeposen venter på meg!

Har dere det også sånn? Liker du nidar favoritter?

Mange spør meg ang. konkurransen, og jeg skal snart trekke den! Men dere kan bli med her.

Ute i snøen !

Hei! Jeg vil bare ønske alle sammen en god jul <3 kommer ikke til og blogge på juleaften, og kanskje ikke så mye i morgen bortsett fra at vinneren av konkurransen blir trukket da.
I stad var jeg og Beate ute og akte. Broren hennes og nabogutten var også med, og vi eide de i kappløp.haha. Fordiom de var litt dårlige tapere(a).

Beate snuppa <3

yey

En skikkelig søt jente som heter Nora bare "kan ikke du ta et bilde av meg?". Kjempesøt <3

Frøya. Vi hadde det gøy i snøen! haha

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

God Jul <3

Ute i snøen på spark:- D

Hei! I dag var jeg og Line ute i snøen og sparka. Leenge siden jeg har gjort det, men det farta god da!

Sparkene

Line !

suser i vei

Meg. Kald var jeg isåfall ikke.

<3  ingen kan beskylde oss for å ikke bruke refleks isåfall (y)

snøsnøsnø<33

på jordet


:- )

haha

Det var gøy!
Men stikker nå, så blogges vi <3 Og ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne denne(trykk på bildet):


Synes du det er gøy og sparke? Er du glad for at det er snø?

BTW så er jeg med i en konkurranse hos maddisin.blogg.no hvor du kan vinne gavekort hos h&m!

Kort og polar-pizza

Hei! I dag har jeg vært hjemme, var syk..igjen. Hadde skikkelig sår hals, det er sykt vondt! Men siden jeg selv er en av de som hater og lese blogger som klager så skal jeg heller vise hva jeg har gjort i dag. Nemlig laget kort! Jeg var med Vilde i byen og går, og da kjøpte jeg inn litt forskjellig.

Hvis noen skulle lure: Glansbilder fra Nille-Klistremerker fra Bok&Media-Kartong A4x10 fra Bok&Media-Penn fra Bok&Media-Glitter fra Nille

Jeg elsker glitter. Midt i blinken at denne bare koster 26,90 kr. Noen ganger er Nille veldig digg!

Det ble mye rot ja.. Og jeg er fortsatt helt glinsende i trynet etter alt glitteret.
Jeg tror jeg brukte ca 5-6 timer på og lage kort til vennene mine(!). Lagde 8 stykker. Hadde bilder med også.

Jeg hadde en liten pause og da lagde lillesøstera mi Victora lunsj til meg <3  Polarpizza!

Det du trenger er :
Polarbrød
Chillisaus og Ketchup
Tomat
Ost
Salami
og maaasse krydderr

Da blir det sånn:

Tar maks 10 minutter og lage og smaker digg!

Lager du julekort? Har du smakt polarpizza?
Nå kommer snart vinneren av gårsdagens konkurranse og en ny en. Så stay tuned!

Det snør !

Heihallo! I dag var jeg hjemme fra skolen, følte meg ikke helt bra.. Jeg leste en del i den første Twilight boken. Elsker den allerede <3

Et stykk usminket Jenny. Jummii

Og siden jeg ikke er syk nå lenger letta jeg faktisk på raua og gikk ut og mata Rosi. Da jeg kom ut så snødde det! For en utrolig gøy overaskelese, jeg ble så glad at jeg løp rett inn igjen og henta kameraet. Noen nydelige bilder ble det ikke, menmen..

Snøsnøsnø

Rosi, gutten min <3 Er han ikke søt?

Vi har fått opp julelys.

jennymariaa.blogg.no , hihi

Frøya. Nå som snøen kommer ser hun helt gul ut, hehe.

Hva har du gjort i dag? Snør det hos deg?Nå kommer snart nytt innlegg med ny konkurranse og vinneren av gårsdagens!

Tentamen og pepperkaker

Heisann! I dag hadde vi jo som sagt matte tentamen.. Den gikk litt dårlig, men bedre en verst for å si det sånn. Satt til kl 12 (vi kan sitte til kl 2). Det som var kjipt denne gangen var at vi ble blanda med 8.klasse. Jeg følte meg skikkelig hjelpeløs! Sitte der med fullt av fremmede mennesker. Når jeg ikke får til noe hjelper det å kunne sitte og se på vennene mine(jeg jukser ikke alså(a)) og snakke litt og sånn... Men neida. Der er de sure trynene vettu. dagens skuff.
Hvordan gikk dine tentamener?
Heldigvis var dette den siste, så tommel opp for det!

Kom forresten hjem fra danseverksted for en stund siden. Vi lagde t-skjorter med nonstop på siden vi skal være pepperkake menn. Åhr..jeg er fortsatt sur for at vi ikke skal ha onepiece! Tenk det da, brun onepiece. Det hadde vært dødskult alså! Det er neste helg vi skal ha forestlling, gleder meg.

Forige danseforestilling

Men nå ska jeg se på dagens høydepunkt nemlig Top Model !

Blogges <3

PS: sorry for sånne random , kjedelige innlegg. i can't help it, haha

Jeg tar en pause..

fra dagens bokstav om søndagene. Blir en del stress med kalenderen som kommer på bloggen til tirsdag siden jeg har skaffet så mange gaver. Blir ca gaver annahver dag, noen ganger hver.
Så husk og bli med på kalenderen!

Men nå må jeg gå, skal øve til matte tentamen i morra... :- (

Ha en fin dag videre <3

Skoletur .

I dag var vi på klassetur, klassen min og 9C. Det var egentlig ganske gøy. Alt er jo gøy, så lenge mann slipper og sitte på skolen ..hehe Her er noen bilderrr:

Trine og Stian, geeker seg

Trine <3 baguett er namm

meg. og nei, jeg er ikke en av de som ser fab ut mens de spiser. Men hvis du lurer så var baguetten god!(det gjorde du sikkert ikke)

Benedicte og Vilde , søtisene <3

Meg og Trine. Og Margrethe S og Emma bak.

Følte meg überkul der assa!

Trine, Erina, Caroline, Iselin, Margrethe S og Emma. loveu

Erina og Caroline <3
klasse
Elise, Margrethe H, Emma, Margrethe S, Meg, Trine, Erina, Caroline og Iselin <3

Måtte jo ta et sånn ordentlig naturbildet. standar

Det var litt bilder fra min dag. Vi var og hørte på en gammel dame som snakka maaasse om gamledager og sånn. Og nå vil jeg ikke være et eksemplarisk eksempel på "ungdommen nå til dags" , men serriøst- det var booring.
Også hørte vi masse om strøm og brann og sånn. Men det er jo litt viktig da, sånn egentlig. Fordiom jeg holdt på sovne sånn halvveis da... Til slutt besøkte vi et vannkraftverk (tror jeg...). Det var egentlig ganske gøy!

Hva har du gjort så langt i dag?

Men nå må jeg stikke, skal på konf. undervisning. Er hvirkelig ikke barebare å konfirmere seg alså!
Blogges<3

When it's cold outside..


Hallo I dag var det hvirkelig kaldt ute. Ikke det at det ikke har vært det de andre dagene, men kjente det hvirkelig i dag da jeg sykla. Det var så kaldt ute at jeg ble helt rød på nesa, og jeg hvet ikke med dere, men for meg er det et tegn på at det er vinter! Så ut som Rudolf der jeg sykla. Det kan jo hende at det at dekket var punga hadde noe med det å gjøre, ikke hvet jeg.. Sånn ca her så jeg ut:
rudolf
ohyes, paintskills. mohaha

 hva går du med når det er kaldt? er det kaldt der du bor nå?

btw: overskriften er et navnet på denne sangen:

When it's cold outside
There's no need to worry cause
I'm so warm inside
You give me peace
When the storm's outside
Cuz we're in love I know
It'll be alright
Alright it's alright

Årets første snø!

Hallo. I dag kom årets første snø. Den la seg ikke, og varte bare i 5 minutter eller noe. Det var synd..
Håper det blir hvit jul i år,da!
sn
Har du hatt noe snø der du bor? Liker du snø?

Lekser og tørrsveis

Heiheihallo! I dag ble Vilde med meg hjem. Vi drakk kakao og knaska på drops mens vi koooooste oss med leksene,næt. Men koslig hadde vi det uansett.
cimg2252
cimg2255
glad i deg

Tore forresten ikke legge ut bilde av meg selv, forferdelig hår pga alt regnet og vinden. så da sparer jeg dere for det synet.

Etterpå dro vi på konf.undervisning. Noen andre som konfirmerer seg i år?

Forresten; er det noen av dere som har svineinfluensaen?
For en stund siden synes jeg ikke at det virket så ille, men så begynner jeg og bli litt bekymret alså.. Har heldigvis ikke hatt det ennå, bank i bordet - haha

Caroline og Iselin har svineflu,så de får desverre ikke sitte og nerde seg på skolen med nerdebrillene sine for denne gang, stakkars. Hvis du vil ønske de god bedring kan du jo besøk bloggene deres ved å trykke på navna. god bedring pigs♥

jeg eier deg hardt i paint!

gøy på skolen !

hallo :) vært en dårlig blogger de siste dagene i know..
men uansett! I kveld var nesten hele klassen på filmkveld (blir nesten litt for dumt og kalle det klassefest,haha). Det var faktisk veldig koselig! her er noen bilder:
cimg1849
cimg1854
cimg1858
cimg1861
cimg1863
cimg1866
cimg1871
cimg1873
cimg1874
cimg1876
cimg1879
Denne gangen ble det store bilder . Fikk tips om det i den forige konkurransen der jeg spurte om hva jeg kunne gjøre bedre med bloggen. og forresten så har jeg tatt til meg alt dere sa, og skal prøve og gjøre noe med det!

kveldens outfit:
cimg1905
Tunika, Topp og tights fra Bik Bok
raggsokker fra bestemor
hårbånd fra ?
rosasløyfe fra lindex
perleøredobber fra vero moda
og "i'm not a plastic bag" fra en sjappe i London;
cimg0129
så i dag har jeg altså støttet to gode saker; miljøet og brystkreft!


www.margrethesetra.blogg.no
www.rommen.blogg.no
www.carrolillebornhauser.blogg.no
www.habestad.blogg.no
www.albrecht.blogg.no

god helg !

hello peeps

heisann :-)! i dag har jeg vært hos mine besteforeldre som har skaffet seg en pc, i alderen av nærmere 80 år. Bestemor trengte litt hjelp, så da stilte jeg selfølgelig opp! haha. nå tror du kanskje at jeg skulle lære de hvordan man sender e-post eller hvordan man printer ut dokumenter eller sånn, men neida! Her var det som å lære en baby og snakke japansk, bokstavlig talt.
Først måtte jeg lære bestemor hvordan man flytter pila. så var det hvor fort man måtte dobbeltklikke. og til slutt hvordan mann skrudde av pc'n.
spennende dag asså!

Da jeg kom hjem sminka jeg meg, just4fun ^^
cimg1805
cimg1806

Ha en fin kveld videre <3!

Når tirsdag føles som mandag..

..da er det hvirkelig noe galt! I dag har egentlig bare vært en dritt dag..
Nå har jeg netopp prøvd å instalere slik at jeg kan laste opp bilder fra mobilen til pc'en,men neida! Irriterende! Med sony ericsson var det bare å koble i en kabel, men med samsung er det en masse sjau.. åhr..
hvilken mobil har du, har du hatt samme problemet?
Også har jeg strevd skikkelig med å få til word, pga en utrolig kjedelig lekse.. Apropo lekser! Jeg blir helt loco i hodet, som de sier på spansk.
Og akkurat da jeg skulle poste et innlegg klikka blogg! Hva skjer med verden? Noen der ute må hvirkelig hate meg
Haha, uff jeg har hvirkelig luksusproblemer..
men nok klaging, her var dagens outfit:
cimg1792
Fuskepelsvest fra Only
Genser med kant fra BikBok
Ulltights fra Pierre og Robert Wool Collection
Raggsokker fra Bestemor
Perleøredobber fra Vero Moda

En gutt i klassen spurte meg: "Jenny, har vesten din krympa? haha"
Noen har hvirkelig ikke skjønt det asså..

kirka.. på lørdag?

i dag våkna jeg opp klokka 10.00 av at Line fikk melding av Elise: "Hei, skal du på konfirmasjons aktivitetsdagen i dag?".
Oj shit, den hadde visst vi glemt! Men først ville vi bare droppe den , men så ringte konfirmasjonslederen, Kjello, oss og sa at vi måtte komme innom en time, altså ca klokka 12. Vi var der fra klokka 12-5.
Seriøst, jeg kan enda ikke tro at jeg brukte hele lørdagen min på å være i kirka!
Det var tydeligvis ikke bare vi som hadde glemt det, 25 av 100 stykker kom i begynnelsen! haha. De voksene har offisielt lov til å si "ungdommen nå til dags altså", eller hva? ikke det nei ;-)
jennyyyy'
Jeg og Beate på skolen <3 Forresten så har Beate begynt å blogge igjen! Trykk >HER<

Har du noen gang hatt det sånn at du glemmer noe eller forsover deg?
Konfirmerer du deg i år?

Langhelg :-D

I dag og i morra har lærerene planleggingsdag, og det betyr jo fri for oss elever! Passer bra, er utrolig skolelei ..
Men nå tror jeg at jeg skal se film med mine kjære foreldre<3 haha, ja jeg er en av de som faktisk gjør ting med foreldrene mine noen ganger ;-)

Da blogges vi i morra, hade<3
cimg1743
Jepp, jeg er lys våken :D skal nok ikke legge meg ennå , haha

har dere langhelg akkurat nå?
gjør du ting med foreldrene dine noen ganger?

jeg er syk..

har vært hjemme fra skolen i dag fordi jeg var syk.. greit nok, sov til 2 :-D
har sett på tv, sotte på dataen og drukke kakao med krem :)
Hva gjør du når du er syk?

er forresten med i noen konkurransen:
http://kristinefargerik.com , hos kristine kan du vinne mineralsminke fra tikei.  kristine sin blogg er om livet hennes, innkjøp, inspo, videoblogger ++ en kjempebra blogg!
http://smarrtass.blogg.no holder en konkurranse der du kan vinne en (fake) lacoste pique.
http://foursiz.blogg.no holder en konk der du kan vinne hårprodukter
http://christinaal.blogg.no/ holder en konk. der du kan vinne parfyme, solbriller, øreringer eller vekkerklokke,bodylotion og showergel. jeg vil ha dette:
 konk
http://martinsinblogg.blogg.no holder en konk der du kan vinne en ipod nano.

Forresten: Jeg er med i en konkurranse på www.coxi.blogg.no , der kan man vinne et utfylt glitter kort til en verdi av 100 kr. For å melde seg på konkurransen må du gå inn her: http://coxi.blogg.no/1254677265_mini_konkurranse__vin.html

Hjemme igjen fra Danmark

Kom hjem for en stund siden fra Danmarksturen med fotballen. skulle egentlig kommet hjem i går, men bølgene var for store så vi kunne ikke dra. så vi sov gratis på et kjempefint hotell i skagen :-D var kjempedigg<3 legger nok ut noen bilder senere (: men nå må jeg stikke, hade<33

btw så er jeg med i en konk hos www.charm.blogg.no hvor du kan vinne en clutch fra asos :)

..og helga bare fløy forbi..

ja, det gjorde den.. Plutselig var det mandag igjen :-/
Kjempegøy i Danmark da :-D Alltid digg og komme seg vekk, blir så lei av familien min noen ganger...
Kjempegøy å være i utlandet med vennene mine, har aldri vært det før jeg (-:
Om to uker så reiser jeg til Danmark igjen, denne gangen med fotballen :-D Gleder meg!

Har du noen gang vært på ferie med noen av vennene dine?

Skal legge ut noen bilder snart fra Danmark :-)

kirka ble plutselig en barnehage..

..hehe, egentlig ikke :-p
I dag var jeg i kirka med Caroline, Beate, Vilde, Line og Trine. Ogg bare sånn info så er det pga konirmasjonen.. Det var dåp der, fire små nydelige babyer ble døpt! Men herregud som de skreik! Reine skrike-koret. Og når den ene stoppa, begynte den andre igjen, haha.
søt
søt unge, fra google

Etterpå reiste vi til Beate og så denne filmen
sb
Synes den var kjempegøy, hva syns du? =)


Trykk HER for å komme til konkurransen min

Selvironi, det er bra det :)

Haha, så netopp gjennom bildene mine og fant en hel hau av tullebilder og andre mislykka bilder av meg selv , haha.
cimg0851
Jessda :D
Har du selvironi ? :)

jeansene mine har krympa ..eller?

Fuck heller, i dag når jeg skulle ta på meg en av favoritt buksene mine- de røde jeansene fra ONLY- oppdaga jeg at de hadde krympa.. eller så har vell jeg bare lagt litt på meg..:(
sånn nå er det sagt, no way back :s denne sommeren har virkelig vært en sitte-inne-på-raua-og-spise-godis-sommer .
For no dritt.. været ødelegger alt, asså!

Har du det noen gang sånn ?

Sjokoladekakemedisin :- D

Heisann !
Sitter og spiser sjokoladekake med krem og jordbær - NAM!
Jeg kaller det medisin siden jeg har så jysla vondt i føttene.. :s
istedenfor å fortelle alt, skal jeg heller gi dere et tips: hvis dere skal ta bussen fra lund- kr.sand IKKE gå på feil side sånn at du må løpe hen til busstoppet på slippers -.- da få du gnagsår ! AUAU!

grunnen til at jeg var i kr.sand var fordi jeg var på dans, workshop :- D Med Irlin , ho var med i Norske Talenter ;- ) Det var innmari gøy og ikke minst lærerikt!

vilde
is
bursdag
fant noen tilfeldige bilder som vekker gode minner :- D haha
bilde 1-da jeg og vilde var i bestemora hos bursdag og hjalp til. det var koselig ;- )
bilde 2-en varm førsommerdag jeg og trine sykla til byen og koste oss med is :- D
bilde 3-bursdagen jeg fylte 13 xD haha, vittig..

Q: skal du på ferie no sted i sommer?
Q:Hvilken yndlingsblogg er din?

Sommer og... sol?

Heisann hoppsann :- D
Irriterende; først så er det sol, så er det ikke, så er det sol og så er det ikke...osv! kan det ikke bare være fint vær ?

Denne uka er den siste på hele 8-trinn ! Digg !<3
På mandag var det koselig, da dro vi til Strand Hotell- hele klassen :- ) Vi grilla hos Hannah i klassen ;- ) også spilte vi volleyball og bada på stranda :- )
Bilderr:
cimg0069cimg0070cimg0078cimg0080cimg0085cimg0091cimg0092cimg0093cimg0094cimg0107cimg0109cimg0128
Det var en veldig koselig dag :- )!
Har mange flere bilder, men gud så lang tid det tar å legge de ut!! :p

Var i Fjæreheia i går :p "gøøy" --. vi gikk over 2 mil :o også var vi innom en ølfabrikk el no kalt Den Nøgne Ø faktisk xP stinka ..
 Bilder :- )!
cimg0149cimg0152cimg0155cimg0157cimg0158cimg0159cimg0156cimg0151
cimg0161cimg0163cimg0164cimg0162

Til tross for all den vonde gåinga og noen sviende gnagsår :s så var det en koselig dag :- ) <3

Veldig gøy med kommentarer da :- )! *hinthint*
Blogges<3

PS:
Har laga ny header, håper den funker ;- )!

Langhelg :- D

Digg med langhelg ;-) Har kost meg veldig med familien og ikke minst venner!<3 Jeg, Caroline, Beate, Linn H, Erina og Iselin sykla ned til Strand Hotell og bada etter skolen på torsdag : D Hvis ikke vi er tøffe så hvet ikke jeg asså ;D (H) Etterhvert kom Margrethe S med snoop ;- D det var kos<3 på kvelden var vi hos Erina og grilla marshmellows og drakk battery og burn ! nam c[ :
Bilderr ;
stjal
det fra beate faktisk ;- ) :o
1
vi grilla au, men fikk ikke med det bildet ;s


Sov hos iselin sammen med caroline fra fredag til lørdag :- ) beate var der også ;)  Koselig :- D

Blogges :- D

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits