januar 2012

helgekosVar i byen en tur i dag med to venninner. Fant meg et par vintersko, noe som jeg måtte ha nå som snøen er kommet for fult! Nytter ikke med converse nå lenger. Ellers kjøpte jeg også en earcuff og en ulveøredobb.
Nå skal jeg spise og kose meg med lillesøs. God helg folkens :-)

endelig helg!Utrolig deilig med helg etter en lang uke! Litt kjipt av jeg skal jobbe, men eller blir det bare å slappe av og kose meg :-) Nå skal jeg spise middag med familien og så stikker jeg til en venninne. God helg folkens!
Hva synes du om anntrekket? skal du noe gøy i helga? 

nyttårsaften!

Bedre sent enn aldri! Koste meg masse med fine folk♥ Hadde du en fin kveld?

totusenogtolv

GOODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Dette året skal nytes fult ut!  Vi går jo under snart...hm.

Okei, bad news: hardisken min er ferdig, finito, bom basta. Alle bildene mine siden 2009, altså fra 8 klasse, er borte. Kunne gitt utrolig mye for å fått de tilbake! Kommer til å savne å kikke igjennom de og få tilbake masse gøye, morsomme og fine minner... folkens; man skal ikke oppbevare bilder på harddisk, men på en SSD disk. Men det burde jeg jo selfølgelig vist da...heh. Så det blir ikke noe oppsumeringsinnlegg fra året. FML.

Har ikke fått noen bilder fra nyttårsaften enda, men legger kanskje ut noen senere!

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits