februar 2010

NE-YO ER I OSLO :(

Jeg klarer bare ikke og innse at en av mine yndlingsartister er her - i lille Norge, mens jeg sitter hjemme!!!! Åhr, jeg har lyst til å skriiiiike, faen. Jeg hvet ikke hvor mye jeg har mast på mamma, men det eneste svaret jeg fikk er at det er for langt og vi har ikke noe sted og bo og blablabla. Halooo, jeg har vært fan av han siden jeg var 10 år eller noe, også får jeg ikke se han.

4 små lusne timer. drit.

Men ista så ringte Linn meg, også hørte jeg bare masse skurring med en gang. Men så var det Ne-Yo som sang Because of You :D♥ Skikkelig søtt at ho og Margrethe huska meg :-) Takk♥
Han var flink live isåfall av det jeg hørte!

Men hade, nå skal jeg gå og deppe videre mens jeg ser på verdens kjedeligste film. OL er noe dritt.

Flere som IKKE er på Ne-Yo konsert men skulle ønske de var?

DAGENS INNKJØP OG PAKKE I POSTEN
Kjole fra Cubus, 199 kr 150 kr(fikk den billigere fordi det var 3 for 2, så Trine tok 2 ting og jeg 1)

bad hair day!!Skjorte fra merket Joes Jeans fått av www.designerstudiostore.com
Bittelitt stor, men synes egentlig det er ganske kult!

Hva synes du?

BYTUR MED TRINE

I dag så reiste jeg og Trine til byen etter at vi hadde stått opp. Det snødde. Jeg gidder ikke engang å late som om jeg er overaska, for det snør jo KONSTANT!! Men jaja, det var ikke så veldig kaldt da heldigvis.
Trine var så smart at ho hadde ikke beregna og ha plass til kosedressen i baggen så ho måtte gå med den. Men ho bor i byen da, så ho fikk skifta(gudksjelov, orker ikke og gå rundt med en vandrende marshmallow. neida, haha).
Vi gikk på Platebaren og drakk milkshake, nam♥ Også fikk jeg endelig henta pakka mi, viser i neste innlegg + innkjøp.Måtte ta med dyna på bussen. Jeg måtte bære den. Lucky me!

moah :-D

søta ♥

Jeg tok pistasj istedenfor sjokolade milkshake som jeg alltid har, og Trine tok sitron istedenfor vanilje. Det var godt!

Hva er din favorittsmak i milkshake? Hva har du gjort i dag?

BRING IT ON- IN IT TO WIN IT

Heei! Nå skal jeg og Trine se på Bring it on- In it to win it. Har sett den før, den er gøy!nydelig bilde ass!

Har du sett den? Hva skal du i kveld?

DIAMONDS AND PEARLS ARE A GIRLS BEST FRIEND


Cubus, H&M, Bik Bok/Sassymani, Glitter, Blader, CMYK, jewelsanddreams.com, pucci.no ++

Hva synes du om bildene? Liker du perler og diamanter?

GAMMELT GODIS OG NY LUE

I dag fikk jeg tilbake lua mi. Og gjett hva jeg fikk på den da? 5! Jeg ble skikkelig fornøyd med karakteren. Synes egentlig at lua ble ganske søt. Kommer sikkert ikke til og bruke den så mye da siden de luene er så..skole liksom. Haha, beste grunnen. Også har jeg aldri vært en stor fan av fleece heller. Men den duger vell til hverdagsbruk :-)

I dag da jeg kom hjem fra skolen var jeg skikkelig sjesk så jeg begynte og lete i skapene etter noe godt. Og innerst finner jeg dropsboksen fra Danmark med konfen i høst. Haha. Jeg bare; 
 ÅÅÅÅ, var det der du var!!
Nå skal jeg se på film og kose meg med klippekrans og drops. Ingen lekser i dag + småsyk - må prøve og nyte det vettu!hihi, matcha luanaaam <3

A lot like love vs Happy go Lucky? hmm

Mamma bakte i dag

Hva synes du om lua? Liker du sånne drops?

KONKURRANSE,VERDI 600 KR

Hei! Ville bare minne om konkurransen min HER hvor du kan vinne produkter fra Oriflame til en verdi av 600 kr.Dag og Nattkrem.

Konkurransen avsluttes om en uke ca så du kan fortsatt bli med ;)
Trykk her for å komme til innlegget.

JEG SER PÅ VAMPIRE DIARIES

Hallo! Nå sitter jeg og ser på Vampire Diaries. Har akkurat sett episode nr 4, og skal til på nummer 5. Tviler på at jeg får sett alle til i kveld, men skal se på det i helga og i ferien.
Forresten så har jeg hatt 2 fiskemåltider i dag! Går det ann.. Først fiskegrateng på skolen og så fylt fisk hjemme. Så typisk..ukedag.
Tumblr_kxjqxkwa841qb1j36o1_400_large
Andre en meg som lo da Damon dissa Twilight? Haha.

Ser du på Vampire Diaries?

SKAL DU KJØPE NYE UGG? SE HER!

Hei! Jeg har netopp begynt et lite sammarbeid med en veldig bra side, nemlig Designer Studio Store.
De selger veldig mange forskjellige merker som Ed Hardy, True Religion, Armani Exchange, DKNY, Steve Madden , Lacoste, Christian Audigier + mange flere.
Blant annet selger de Ugg Asutralia til en pris som er ganske mye billigere enn i Norge.

Dette er noen av modellene. Prisene ligger på 68$-199$ . For å beregne prisene kan du klikke her.

Australian Ugg er de originale uggsene og er en av de beste på markede. Jeg vil anbefale alle og kjøpe de, venter selv et par i posten(tror jeg,hehe)! Da slipper du kalde føtter om vinteren. Mye lurere og investere i et litt dyrere par som holder lengre (istedenfor de som jeg kjøpte fra dna, sykt dårlig kvalitet).

Hva synes du om designerstudiostore? Har du lyst på ugg asutralia?

For å komme til Designer Studio Store kan du trykke her.

COLOUR ME

I dag har jeg vært på dansing. Det er kjempegøy, spesielt når jeg føler at jeg lærer noe nytt hver gang. Jeg og Vilde måtte stå og vente på bussen i en halvtime og deretter gå opp til dansinga. IIISKALDT!
I går lakka jeg neglene mine. Det ble egentlig skikkelig rart, men det er jo gøy og prøve noe litt annerledes. Som Trine sa så minner de litt om en klovn, haha.
Forresten så har Trine bursdag i dag♥ Gratulerer med dagen(kan ikke få sagt det nok ganger siden jeg tilfeldigvis glemte det i dag på morraen, ehe.. Men jeg var drittrøtt)!Dette var etter dansinga altså ;)HAHAHAHAH. Say whooot?

Kos dere med Gossip Girl da folkens!  Må prøve og øve litt til nynorskprøven i morra. Kan noen plis hjelpe meg med den forbanna bøyinga av substantiv!! Mamma spurte meg om det samme substantivet 6 ganger på rad, og fikk det ikke til en eneste gang!

Hva synes du om bildene? Lakker du ofte neglene(litt crazy)?

OUTFIT 20.02.10


Fløyelskjolen er mammas gamle og er fra Jacqueline French Collection - Tights fra Vero Moda - Kirsebærrød leppestift fra Max FactorØredobber fra H&M Barn - Slangering fått av Beate fra Glitter - Stor ring fra H&M - Armbånd fra H&M - Flettearmbånd fra Bik Bok - Lite armbånd fra gammelt Julia blad

Veske fra her

Hva synes du?

BURSDAGSBILDER

I går var jeg i bursdag til Trine. Hun fyller 15 år i morra faktisk. Det var kjempekoslig♥ Vi så på film, spiste taco og masse godteri selfølgelig, snakka og hørte på musikk.

Trine og Lisa :-)♥Iselin og Caroline monga seg som vanlig. neida, haha♥

Bursdagsbarnet og Erina <3Beate søta <3

Lenge siden du var i bursdag sist? Hva synes du om bildene?
OUTFIT KOMMER SNART


Husk konkurransen min her hvor du kan vinne produkter fra Oriflame til en verdi av 600 kr!

JEG HATER KATTER

Neida. Jeg hater at jeg er allergisk mot de. Husker da jeg var liten og vi hadde katt, det var så gøy. Men den ene døde og den andre stakk , av en eller anna merkelig grunn.. Men så ble jeg plutselig allergisk et par år senere, så hver gang jeg ser en katt begyner jeg og nyse og renne i øynene.

se på de evil eysa da, neida

Pia, katten til Line. Kjempesøt <3

Vi lagde klippekrans. Som jeg aldri rakk og spise fordi pappa måtte hente meg. Er ikke det bare typisk?Det er helt vilt vær ute! Snør og snør som bare det + at det blåser. Jeg og Line gleder oss sånn til og få kosedressen vår at vi kledde på oss og gikk ut bare for å sjekke posten. Det var gøy det, helt til Line dro av meg den ene uggsen og vi begynte en himla catfight mitt i bakken.
Jeg vant, bare så det er sagt. Haha

Kosedressen er fra www.university.no forresten, mange som spør.

Mye snø der du bor? Er du allergisk mot noe? Venter du noe i posten?

Må gå, skal stelle meg!

NOEN GANGER ER DET BARE KVIKKLUNSJ SOM HJELPER

Ja, når du har en slitsom unge hengende over deg, iskaldt hus, prøver og steke egg samtidig som det snør som bare pokker ute- ja, da hjelper det med kvikklunsj.

Stusselig forsøk på et dyr

Drittungen grabba selfølgelig til seg kvikklunsjen med en gang.

Egg ala Iselin !
Må stikke, skal sansynligvis sove hos Line <3

Liker du kvikklunsj? Hva skal du i dag?
Haha, føler jeg har blitt skikkelig matblogg i det siste.

PÅSKEEGG, SNØ OG PAUL WESLEY

Dette har vært en av de helt vanlige dagene hvor jeg har spist, sett på tv, gjort lekser og gjort enda mer lekser. Jeg begynner å bli lei av kjedelige hverdager, dagene går liksom bare i et. Standar dette her- men om sommeren er alt så mye bedre! Tanta mi sa forresten noe smart i går; De fleste dager er hverdager, så man får prøve og gjøre det beste ut av de.
Jaja, okei, så var kanskje ikke det sånn veldig spesielt, men det er jo sant da :-)
Line søta kom forresten hen en tur

Stakk og kjøpte påskeegg!

Fikk TOPP hjem i postkassa i dag. Det er intervju med Paul Wesley, Ian Somerhalder og Nina Dobrev fra Vampire Diaries.

-Paul Wesley
JEG DIGGER FYREN ALLEREDE, HAHA!

Liker du påskeegg? Lei av kjedelige hverdager? Ser du på vampire diaries?

Nå må jeg øve til geografiprøven i morra(kan 17/40 land og 10/40 flagg eller noe, så dette kommer jo til å gå flott!) også er det Top Model, yippy.

I WEAR MY SUNGLASSES AT NIGHTSolbriller fra solbrillekongen - Norges nyeste solbrillebutikk med de hippeste motebrillene fra LA til en rimelig pris i Norge! 45 kr i frakt uansett hvor mye du handler for.
De har netopp fått inn masse nyheter. Mine favoritter er de med dyrisk print.
Sjekk ut selv HER.

Hva synes du? Liker du solbrillekongen?

Husk konkurransen min her til en verdi av 600 kr.

SYK OG SPECIAL BROWNIES

Neida, ikke noe special brownies her i hus. Jeg og søstera mi kom bare inn på det ved en tilfeldighet. Men vi skal ha brownies da! Når jeg først er syk og slapp kan jeg vell like godt dra den helt ut med frustrerte fruer, ugly betty og brownies med krem.

Som sagt var jeg syk i dag. Forkjøla. Skikkelig dritt. Men fikk endelig begynt og se på Vampire Diaries! Har bare fått sett to av episodene, men kan si at jeg digger serien så langt.
Jeg er ganske så redd av meg, men er det noe jeg ikke kan gå glipp av så er det en vampyrserie.

Har forresten begynt på et diy prosjekt.

Kan sikkert vise når jeg er ferdig.

chocolate brownies with vanilla frosting and strawberries. on Flickr - Photo Sharing!brownies. on Flickr - Photo Sharing!

Skal du se på frustrerte fruer og ugly betty? liker du brownies?

Husk konkurransen her hvor du kan vinne produkter fra oriflame til 600 kr.

GREY DUST


Gud så lei jeg er av boblejakke nå! Denne parkasen kunne holdt meg varm resten av vinteren, for det ser ikke ut som snøen skal smelte ved det første. I skrivende øyeblikk snør det som bare det.
Fra motedronningen.com , 899 krHusk konkurransen her hvor du kan vinne en premie  til verdi av 600 kr fra oriflame!

KONKURRANSE - VINN PRODUKTER FRA ORIFLAME!

Heisann! Som jeg lovet blir det nå konkurranse. Denne gangen er premien sponset av nettbutikken ORIFLAME . De selger alt fra kremer og velværeprodukter til sminke og hårprodukter til en grei pris. Her er premien:Nattkrem:
Kraftfull naturlig formula beriket med kollagen og elastin aktiva som bygger opp hudens støttende nettverk i løpet av natten. Gir huden styrke og fasthet, resultatet er en som ser yngre ut. Påføres med lette oppadgående bevegelser på rent ansikt og hals før du går og legger deg. 50ml.
Dagkrem:
Gi maksimal støtte til huden ved naturlig oppbygging av den dermale strukturen! Mikro-kollagen øker kollagen produksjonen samtidig som mikro elastin fra soya proteinet styrker elastin kilden i huden. Bevist effektiv: innen fire uker vil huden din få sin ungdommelige fasthet. Inneholder vitamin E for antioksidante egenskaper 50ml

Kort sagt: To produkter til og beholde den naturlige fuktigheten i huden og tilføre den vitaminer døgnet rundt.

Verdi: ca 600 kr

For og bli med behøver du kun legge igjen en kommentar som kan inneholde hva som helst(reklamekommentarer blir ikke regnet som deltakelse).
Du kan legge igjen så mange kommentarer du vil for å øke vinnersjansen, men spamkommentarer(hvor du skriver 100 ganger i en kommentar JEG VIL VINNE!) blir ikke regnet med.
De som ikke har blogg kan også bli med, men da må kommentaren inneholde e-post.


Konkurransen vil vare i ca 2 uker, har ikke helt bestemt meg enda. Vinneren blir trukket helt tilfeldig på random.org.
Hm.. var det noe mer da? Spør hvis det er noe!
Lykke til alle sammen! :-)

Besøk oriflame HER.

NYE SKINNHANSKER

Skinnhansker fra Topp, gave

Hva synes du?

ANIMALISTIC

fuckyeahprettynailsLove For FashionfuckyeahprettynailsfuckyeahprettynailsfuckyeahprettynailsGOLD AND COCAINE
we¢¾it
AWWSOOME!

Hva synes du?

BILDER FRA I GÅR KVELD

I går kveld var jeg hos Caroline. Det var koslig. Vi så på Just like heaven. Den filmen er så søt <3

Beate og Trine

et par minutter etterpå var fatet tomt, taha

Iselin og Caroline♥♥

Er du ofte på film/jentekvelder?
æsj, hater søndager btw. Nå må jeg gå og skifte på senga, jippi.. fant ut noe skikkelig kjipt i stad forresten Forteller kanskje etterpå..

DAGENS INNKJØP: NY KJOLEKjole fra Sisters PointElsker den, spesielt ryggdetaljene. Jeg har ca 100 grunner til at sommeren skal komme, men denne kjolen tar kaka. Gi meg sommer !

Hva synes du om kjolen?

BYTUR

Hei! I dag stakk jeg en tur til byen med Trine. Det var kjempekoslig, vi gikk på café og shoppa. Vi to burde egentlig ikke gå til byen sammen, vi oppmuntrer hverandre til og kjøpe så mye. Jeg tror jeg er best, Trine klarte og shoppe for over 1000 kr. Haha!

Milkshake <3

søta

meg

Jeg kjøpte som sakt litt, men det kommer i et nytt innlegg. Ble veldig fornøyd med det ene innkjøpet!
Nå skal jeg til Caroline på filmkveld. Det blir koslig.

Ha en fin kveld!
Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

DIY FJÆRSMYKKE

Jeg har alltid synes at fjærsmykker er veldig fint. Har kikket lenge på nettet etter noen, men de jeg finner er så dyre også blir det frakt, toll, moms + masse ekstra stress. Så derfor bestemte jeg meg for å ha et lite diy prosjekt og lage meg et selv! Det var kjempeenkelt, brukte maks 10 min på det.

Lærtråd fra et gammelt belte - Fjær med perle fra et gammelt Wendyblad - Treperler fra perlesamlingen min(haha)

Lås som kan strammes og slakkes


Synes det ble ganske fint jeg! Kommer definetivt til å bruke dette mye til sommeren.

Hva synes du?

ÅRETS FØRSTE PÅSKEEGG I LILLA KARTONG <3

I dag på skolen fikk jeg og Iselin så sykt lyst på påskeegg i lilla kartong. Men alt vi hadde var 20 kr, så vi begynte og spørre dritmange om de hadde noe penger til oss. Til slutt ende vi opp med mine 20 kr, masse tomflasker, 6,50 som Iselin fant i søppla og 5 kroner som vi klarte og tigge til oss.
Hva gjør man vell ikke for litt nytelse?

namnam, haha.

Har du smakt påskeegg i lilla kartong i år? Liker du det?

I dag fikk jeg pakke i posten så nå blir det snart konkurranse!  Følg med ;-)

UTROLIG FINE SMYKKER! RABATT TIL LESERENE MINE

Hei! Jeg var innom en blogg her om dagen da jeg kom over en utrolig bra side med nydelige og veldig spesielle smykker: temporarysecretary.bigcartel.com
Image of Welcome To Wonderland - NecklaceImage of Alice in Wonderland Charm Bracelet
Image of Victorian Cameo NecklaceImage of Pink Rose studs
Image of Animal Print Cameo RingImage of Animal Print Heart Necklace
Trykk på bildene for å komme til produktet
Dette var bare noen av favorittene, elsker ALT !

Og siden jeg er så snill så har jeg skaffet 10% rabatt til alle leserene mine. Rabattkoden er: TEMPSEC147
Den gjelder alle produkter, inkl. salgsvarer.
Jeg vurderer sterkt og kjøpe et par ting derfra. Mye gøyere og betale litt ekstra for noe som ikke alle andre har :-)
Så ta deg en titt innom HER.

Hva synes du?

OUTFIT 11.02.10
Genser med puffermer fra Gina Tricot - Dongeribukse med blondedetaljer fra Never Denim/Bik Bok - Singlett fra Cubus - Øredobber fra GlitterRinger fra H&M og gammel ring - Rosearmbånd fra H&M - Perlearmbånd fra Glitter - Flettearmbånd i sølv fra Bik Bok - Neglelakk fra MaybelineLangt smykke, vintage - Lite rosesmykke , søstera mi sitt

Hva synes du?

BLONDER, NAGLER OG BANDASJESTIL- JATAKK!

Jeg var bare innom www.gojane.com for å se på sko hvor jeg kom over et veldig fint, men spesielt skjørt! Check it out;
40236-TAUPE40236-BLACK
Jeg synes det var kjempefint, likte best det beige.
Jeg digger bandasjestilen som var så inn i fjor sommer, også hadde jo dette skjørtet blonder og nagler også. Gimmegimme <3 Koster bare litt over 150 kr!

Hva synes du? Hvilken farge likte du best?

SKIDAG I BILDER

I dag var hele 9 og 10 trinn på skidag. Det var gøy, men jeg er ikke spesielt skimenneske så ble skikkelig sliten. Datt mange ganger, men som de sier; ut på tur aldri sur, haha. Vi grilla pølser og drakk kakao, nam.
Også aka vi, det var kjempegøy!

Iselin, Caroline og Vilde<3

meg

haha, Caroline datt.Folk ved bålet

Carina og Helene (-:

Amanda søtami

Ingvild og Marie søtisene

verdens søteste bilde av lilleborn, haha

aaakebaakke!

Har du vært på skidag i år?

HVA GLEDER DU DEG TIL AKKURAT NÅ?

Danmarkstur med fotballen i mai
Vinterferie
Snøen skal smelte
Gossip Girl
Helga
Kosedressen min kommer og alt det andre jeg venter
At mamma og pappa skal bestille sydentur(for det skal de!)
Til jeg fyller 15 år
Til fredag

Dette gleder jeg meg til akkurat nå. Hva gleder du deg til?
caysie gilbankTumblrwelcoming summer on Flickr - Photo Sharing!
rust and stardustYour everything. no Flickr ? Compartilhamento de fotos!Fw: Childhood Wonders - Inbox - Yahoo! Mail
we♥it

BILDER FRA I GÅR

Hei! I går var jeg som sagt hos Line med Amanda og Elise♥ Jeg tok en del bilder selv, men siden Amanda har speilrefleks så låner jeg heller noen av ho sine :-)
Vi hadde det kjempekoslig, så på The Proposal og Lovely Blond. To klassikere det der, slår aldri feil.
Jeg vet ikke hvor mye godteri jeg spiste, men det behøver vi ikke snakke om, ehe..

musetryne, hahasøtahaha, ikke spørr.Gelé + vaniljesaus = mums!

fiiinttahautålmodig kan man si

fake a smilehoppebilder er ikke helt min greie, men det så du kanskje

tripp, trapp, tresko
Line og Pia♥

Er du ofte på film/jentekvelder? Hva synes du om bildene?

FLOWER POWER

Photobucket
her, her, her, her
Jeg elsker vintage blomster. Det er så nydelig med kjoler eller skjørt. Spesielt om sommeren med en stråhatt, gladiatosandaler og en liten skinnveske.
Hva synes du?

OUTFIT 06.02.10


Dongeriskjorte fra H&M
Skinntights fra Pieces
Genser fra Bik Bok
Veske fra her
Smykke fått av Caroline
Øredobber fått av Line
Armbånd fra Glitter og Iselin

Ring fra H&M og Caroline(?) sin neglelakk fra NO7.
Tycks?

Nå drar jeg til Line! Det blir koslig <3 God helg videre alle sammen!

DONUTMANIA

Verdens kjedeligste bytur på lenge.
Stakk ned med mamma for og se på bunadsøljer(?) siden det var 20% eller noe. Jeg skal ha bunad til konfen. Skjønner meg ikke så mye på det, og synes ikke at en liten mansjettknapp er nydelig, men fint er det. Fikk ikke kjøpt noe da..
Fant verdens fineste sommerkjole på Donna Bianca, litt vintageaktig med blomster på og fine ryggdetaljer! Kostet 400 kr. Mamma falt ikke for smisketrikset i dag heller, typisk.
Også glemte jeg selfølgelig og kjøpe jojo. Men joker hadde donuts og det er jo nesten like bra.Mums♥♥
Skal du ha donuts? Liker du bunad? eller omvendt kanskje.

VIL DU TJENE PENGER PÅ BLOGG?

Hei :-) Jeg meldte meg på et affilate program netopp bare for gøy og har allerede tjent 60 kr! Det er ikke kjempemye, men det er bare 10 min siden jeg meldte meg på.
Det er veldig lett, det er bare og registrere seg og fylle ut formen og deretter velge forskjellige kampanjer som passer til bloggen din.

Trykk på banneret for å melde deg på, det er helt trygt.

Simple as that

CUPCAKE SMYKKER!

Hei! Jeg ville bare vise dere noen skikkelig søte smykker fra cocoo.se! Jeg har kjempelyst på et.


Søte, sant?♥

BEYONCÉ OG FREDAGSKOS <3

Heisann. Nå har jeg endelig fått satt meg ned. Dette har vært en ganske stressende uke egentlig. Dagens planer er egentlig ikke så mye, har tenkt og utnevne lillesøstera mi til min personlige tjener(uten at ho vet det , seff) og bare chille  <33
 
Ahh, jeg elsker Beyoncé! Hun er min nr 1. favoritt stjerne. Har netopp hørt begge cd'ene fra I am sasha fierce på full guffe.
Hvem kan vell motstå englestemmen hennes i Halo og Brokenhearted girl?

..mens jeg vaska badet. Gikk forresten med joggebukse i dag, første gang på en månde!

Victoria er tankeleser og holder på og lage eggesalat. mums!


Nå skal jeg se på What I like about you og spise eggesalat så det jaller!
Liker du eggesalat? Er ikke Beyonce bare verdens beste?
Blogges <3

VIDEO: REKLAMEFILM PROSJEKT


vi hadde et reklameprosjekt på skolen så jeg, Caroline, Beate, Iselin og Erina lagde denne. Hahah, ler hver gang jeg ser den.

Hva synes du?

NYTT DESIGN OG TRENING!

Hei! Etter litt surr fra min side så har jeg endelig fått nytt design av www.web-linn.no ! Til vanlig koster et vanlig design til blogg.no bloggere 200 kr, men siden jeg vant konkurransen fikk jeg det gratis. Det er jo litt penger, men det første jeg legger merke til på en blogg er designet. Hvis en blogg har ræva design  så orker jeg bare ikke og lese den...
Så hvis du ikke har supre designerskills så kan det jo være noe og tenke på :-)

Her er noen bilder fra treninga i dag som jeg stjal fra Amanda <3

meg etter en intens treningsøkt kan mann si.

Karoline og Heidi Lill.

Elise <3
Er ikke vi bare skikkelig sportye som trener ute eller?
Hva synes du om designet? Spiller du fotball?

FRUSTRERTE FRUER, SPONSOR OG KULDE

Heisann hoppsann! I dag har jeg gått, eller rettere sagt brøyta meg, frem og tilbake til bestemor og bestefar. Der spiste jeg bønnesuppe med sukker. Haha, det var faktisk godt. Så klippa jeg bestefar, det fikk jeg 150 kr for. Ellers så har jeg gjort et stusselig forsøk på å prøve og øke kroppstemteraturen ved og dusje i glovarmt vann og drikke te(som jeg ikke liker engang).
Jeg begynner og få klaustrofobi, føler at kulda tar helt overhånd. I natt drømte jeg at vi snødde inne og at det ble istid. En slags levende begravelse. Grøss..

Men nå er det snart tid for Frustrerte Fruer♥

Verdens mest overfladiske program. Jeg digger det♥

Forresten så har jeg fått sponsor! www.ozzys.co.uk. Digger den siden, de har alle street/hip hop merker du kan tenke deg, til en tredjedel av norske priser. Jeg venter meg en digg pakke i posten!

Skal du se på ff? Lei av kulde?

BILLIG VS DYR - leppepomade


ROSEBUD
Pris: 89 kr
Design: Søtt og fint

Påføring: Denne er enkel og myk og påføre. Kan være vanskelig siden den fort blir hard pga kald temperatur.
Virkning og resultat: Rosebuden hjelper akkurat da du tar den på og etterpå. Den har en god og søt lukt. Den gir ikke så veldig lett hvite streker på leppene heller. Den er også veldig anvendelig, kan brukes som primer, neglebåndforsterker, øyenbrynsgele osv.

Alt i alt: Veldig god leppomade. Minus fordi den er såpass dyr.

KLØVER VASELIN
Pris: 25 kr ca
Design: Greit nok, ikke veldig fancy men.

Påføring: Enkel og myk og påføre. Kan bli litt fettete og kan fort bli for mye.
Virkning og resultat: Den har ikke noe særlig lukt eller farge. Denne har også de samme bruksområdene som rosebud, men som sagt kan den bli litt fettete. Den hjelper hvirkelig mot tørre lepper.

Alt i alt:  Bra leppepomade til mye for pengene.

VINNER: Jeg er litt fattiglus for tiden, så jeg går for vaselin. Rosebud er faktisk basert på det samme stoffet så den funker like bra! Den er ikke blandet med andre stoffer heller så den gir enda bedre virkning enn rosebud.

Hvilken liker du best? Har du en anna leppepomade favoritt?

RIP LILLE VENN </3

Vil dedikere dette innlegget til klassens fisk som døde i dag tidlig.Hvil i fred. Tror nok du har det bedre der du er nå(deifnetivt).

Det ligned faktisk litt, bare at vår var litt mindre og mer stusselig.
RIP

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits