april 2010

LILLO JUMPSUITSom de fleste har fått med seg har Bik Bok nå et sammarbeid med Charlotte Thorstvedt. For og være ærlig er jeg ikke så veldig imponert fordiom jeg likte denne bedre enn Jenny Skavlan sin.
Men jeg likte denne jumpsuiten utrolig godt! Snittet og stoffet er perfekt og måten den er stylet på bildet med et belte i livet er utrolig fint. Denne vil jeg ha!
Og forresten, Charlotte er utrolig pen. Hun får isåfall alt fra kolleksjonen til og se mye bedre ut på photoshooten enn på bildene.
Hva er din mening?

NY CARDIGAN OG VESKE

Fikk denne cardigangen og veska av søstrene mine til konfirmasjonen min. Har hatt lyst på en slik veske kjempelenge, perfekt til sommeren. Jakka er også kjempefin. Litt stor, siden den er i M(eneste som var igjen), men liker den fordiom. Finere på! Liker at den er litt maritim inspirert.

Hva synes du?

I LIKE YOUR..

Foto:
Veske
Foto:
1.Veske og sko 2.Jakke
Foto:
Jakke og strømpis
Foto:
Cape og wedges
Foto:
Trench og veske
Foto:
Sokker og sko
Foto:
Alt
Foto:
Alt

ph//stockholmstreetstyle.feber.se

Hva synes du?

PARANOIDE BUSSJÅFØRER OG JOBBUKE

Hallo! Jeg er egentlig helt utslitt nå. Vi har arbeidsuke og jeg jobber på Café Ibsen. Det er kjempekoslig der og jeg liker meg veldig godt:-) Men det er sykt mye og gjøre. Det jeg gjør er og rydde opp på bordene, vaske gulver, feie, vaske bord, sette på (utallige) oppvaskmaskiner, tørke oppvasken, sette på plass, gå med søpla+++ Haha, jeg har vært der i 2 dager og har klart og knuse 2 glass og 1 kopp. Way to go, Jenny!
Det beste med jobben er at jeg kan ta hva jeg vil til lunsj. Så i dag spiste jeg kyllingsmørbrød og iskaffe. Nam.
Da jeg skulle hjem kom sjefen min Anita med en pose full av kaker og rundstykker og sånn som jeg kunne få med hjem :)

Egentlig var dagen min ganske bra, helt til jeg skulle hjem. Jeg var drittrøtt etter å ha jobba i nesten 8 timer og gleda meg til og sette meg på bussen. Siden det er arbeidsuke har vi fått busskort som gjelder denne uka og det er selfølgelig dritmange bussjåfører som tror at jeg prøver og lure de. Herregud, hvem er det som gidder og lure til seg 15 kr?!
Så da jeg skulle hjem i dag ble han først sur for at jeg ikke rakk ut hånda, så kom han med en lang tirade om at jeg ikke kunne dra uten bilde og blablabla, så ba han etter legitimasjon(som jeg selfølgelig ikke hadde) og til slutt så kasta han meg av bussen.
SÅ DET ENDTE MED AT JEG GIKK HJEM.
Jeg ble jævla forbanna for og være ærlig! Det har gått 2 dager og 3 bussjåfører har allerede beskyldt meg for og prøve og lure de. Herregud, noen folk har seriøse problemer.
Så i morra sykler jeg til jobb.

la jeg netopp det bilde ut?

Uff for et langt og klagende innlegg.

Jaja, har du arbeidsuke? Hva synes du om bussjåfører?(random spm, siden ingen har sikkert lest innlegget uansett,haha)

KONFIRMASJONEN MIN
I går så konfirmerte jeg meg. Det var veldig koslig og det var en fin dag. Ble fornøyd med gavene, fordiom alle vennene mine har fått ca 5 ganger så mye som meg. Jaja, sånn er det og ha liten familie.haha.
Fikk endelig brukt bunaden min. Jeg har ikke vært så veldig gira på å gå med den, men da jeg fikk den på følte jeg meg egentlig ganske fin. Det er liksom så flott :-)
Det beste med hele dagen var selfølgelig maten! Snitter, kransekake, bløtekake, frukt og is. Mums!

Legger kanskje ut noen flere bilder senere siden jeg tok en del med vennene mine og.

Hva synes du? Skal/har du konfirmert deg? Har du bunad?

ROSEBUDDette smykkeskrinet fikk jeg av Caroline for noen år siden. Jeg bruker det for det meste til ringene mine. Utrolig søtt, love it.

Hva synes du?

OUTFIT 22.04.10

Cardigan/Cubus  T-shirt/Gina Tricot Bukse/Never Denim Sko/2hand Smykke/Sassymanii Armbånd og blomsterring/H&M Ringer/Vintage Nagleøredobber/Lindex

Åhr, er så utrolig deilige med sol! Da det begynte og snø(i går?) fikk jeg skikkelig panikk, men det ga seg fort. Heldigvis :-) Alt ligger til rette for en perfekt sommer, bare de askeskyene kunne forsvinne! Jaja, har vell ikke noe vi skulle ha sagt når det kommer til naturkrefter..
Grunnen til at jeg ikke er blogget er egentlig mye, bl.a. at jeg skal konfirmere meg til søndag noe som mye av tiden går med på, skole og klikka internett. Lærerene ble plutselig skikkelig greie og ga oss en hau med lekser og prosjekter. yey...

Hva synes du?

OXFORD SHOES


//leareiff.blogg.no

Jeg synes at oxford skoene er utrolig søte. De på bildet over er fra H&M og er Lea Reiff sine. Kjempefine, og veldig spesielle med diamantpynten. Da jeg var i byen i går kostet svarte og beige oxford sko bare 100 kr på H&M. Jeg var skikkelig frista til og kjøpe et par, men så kom jeg på at jeg må spare. Kjipt egentlig, siden jeg finner nok ikke noen så billige igjen.

Hva synes du om oxford sko?

BURBERRY-ISH
Kjole og skjørt1 fra Gina Tricot , Skjørt2 fra Bik bok , Sko fra H&M

Jeg skrev for en stund siden et innlegg om Burberry Prorsum Vår kolleksjon// her. Det er en av de fineste kolleksjonene jeg noen gang har sett. Draperingene, pastellfargene og de lette stoffene - alt er nydelig!
Og nå har kjedebutikkene også latt seg inspirere. Jeg har utrolig lyst på skoa og et av skjørta, med mindre jeg klarer og lage anywho sin tutorial på et burberry skjørt. Problemet er at jeg ikke hvet hvor man kan få kjøpt stoff som egner seg. Anybody? :)

Hva synes du?

ÅRETS FØRSTE SOFTIS

Hei :-) I dag så reiste jeg ned til byen sammen med Caroline, Iselin, Trine og Erina. Vi spiste pølse og årets første softis. Det var kjempegodt. Etterpå så gikk jeg og tok sol. Haha, det er skummelt.
Nå er jeg hos Vilde, skal sove her. Koslig <3
Har du spist softis hittil i år?

OUTFIT - faded roses

Kjole/topp fra Cubus - Tights og skinnjakke fra Vero Moda - Sko 2hand - Briller fra www.coolshop.no - Blomsterarmbånd og ring fra H&M - Perlearmbånd fra Iselin - Perlearmbånd med sommerfugler fra Julia-blad

Hallo! Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett fordi jeg ikke har giddet. Det har vært så utrolig fint vær og det har ikke fristet så mye og sette seg på dataen. Også har jeg ikke så mye inspo for tiden heller. Finner ikke på så mye og skrive om. Jaja, de fleste har det vell sånn.
I går var jeg, Iselin, Margrethe og Lisa hos Trine og laga sang til et prosjekt til skolen. For og være ærlig så går det mye bedre enn forventet! Hehe. Iselin er skikkelig proff på gitar og sånn :-)
Men nå må jeg lage en tale som jeg skal holde foran klassen. wtf?! jaja, får jo se hvordan det går..haha

Hva synes du?

GREEN JACKETNå er det endelig vår! Det er så deilig og kunne gå med tøysko og tynne jakker. Denne jakken er egentlig Line sin, men jeg fikk låne den. Jeg synes militærgrønne jakker er kjempefint og det passer til veldig mye. Har skikkelig lyst på en grønn parkas.
Hva synes du?

HERE COMES THE SUN

Hallo! I går så fant jeg og Line ut at vi ville reise ut på tur for og nyte det fine været så vi sykla ned til sjøen og fant et sted hvor det ikke blåste hvor vi satt oss ned. Det var utrolig fint der nede! Vi spilte kort, hørte på musikk, spiste, tok bilder, kjente på vannet(som faktisk ikke var kaldt!), solte oss og spiste litt til. Etter noen timer kom det to småbarnsfamilier og la seg rett ved siden av oss. Stranda er jo kjempestor også må de presse seg inn rett ved oss! Sykt irriterende.
Etterpå reise vi opp til Line og bakte muffins. De ble kjempegode. mums. Så reiste vi ned til Amanda og stelte oss. I 7 tia så reiste Line og Amanda i bursdag og jeg gikk til Iselin sammen med noen andre. Der spiste vi pizza og bare koste oss.
Det ble faktisk en veldig gøy dag :-D
edit: rettelse- det ble faktisk en veldig gøy dag til jeg fant ut at håret mitt var dritstygt og prøvde og fikse det med en børste som viste seg og være en hundebørste. ææææsj.Nydelig vær

egentlig tullebildet, men jeg synes det ble så fint :-)

se så søte muffinsformer!

yummy

Amanda søta <3

Meg og Caroline <3

hihi

Hva synes du om bildene? Har du vært ute i det fine været?

SM-SM-SM-SMOOOOOTH

Hei! I dag var det fab. vær :-D Strålende sol, skyfri himmel og ikke minst helg. Jeg får skikkelig sommerfølelse, har lyst til og sykle ned til sjøen og hoppe uti. Men jeg kommer fort på andre tanker når jeg kikker bort i grøftekanten og det ligger snø der...
Line ble med meg hjem i dag. Vi kjøpte is på butikken, var ute og drakk smoothie.hahaRosi nyter sola. Tipper det er deilig og bli kvitt vinterpelsen!


Hva synes du om bildene? Var det sol hos deg i dag?

BUTTERFLY FLY AWAY..Sommerfuglring fra H&M - Blomsterring vintage - Armbånd med brosche fra Cara Collection - Perlearmbånd fått av Iselin - Perlearmbånd med sommerfugler  fra gammelt Julia blad - Svart neglelakk fra Maybeline

I dag gikk jeg med den nye sommerfuglringen min. Jeg synes den er kjempefin. Det er nok den største ringen jeg har hatt og den er ikke så  veldig praktisk å ha på skolen. Men jaja.. :-) Liker veldig godt det nye armbåndet mitt fra Cara Collection, det passet perfekt til.

Hva synes du?

NYE SOLBRILLER
Clubmaster briller i svart, her.

Nude wayfarers, herParis Oval i svart og hvit, her og her

I dag fikk jeg pakken fra coolshop. Jeg ble kjempefornøyd med alle 4 brillene. De satt veldig bra og jeg synes alle sammen var veldig fine :-) Jeg likte spesielt godt Paris Oval i hvitt. De ga litt Dior følelse + at de var behagelige og gå med.
Disse kommer jeg definetivt til og gå med masse i sommer!

Coolshop selger ikke bare solbriller, men også T-skjorter, klokker, smykker, belter++

BESØK COOLSHOP HER.

Hva synes du om brillene og om coolshop?

VINTAGE PEARLS IN MY MAILBOX

I dag fikk jeg dette nydelige armbåndet i posten. Det er fra nettbutikken til Cara Collection og er fra vintage kolleksjonen.
Armbåndet er håndlaget og det finnes bare et av hver. Selve armbåndet er laget av silkebånd og har en vintage brosje som er flere tiår gammel. Låsen bak er laget av en swarovskiknapp.
Hvis du ser etter en litt annen stil finnes det andre kolleksjoner som Leather, Plain, Silver, Golden, Swarovski++

Det som er veldig fint med armbåndene fra Cara er at 10 kr fra hvert armbånd som blir kjøpt går til Diabetesfondet. Dette synes jeg er en veldig bra sak! Man får et helt spesielt og unikt armbånd samtidig som man støtter noe fint.

Hva synes du?
BESØK CARA WEBSHOP HER OG VÅRKOLLEKSJONEN HER.

LIVINGDOLL


bilde: //livingdoll

Dette antrekket var perfekt! Skoene, shortsen, clutchen.. <3 Et av få antrekk hvor jeg faktisk har sett at sykkelshortsen har funket. Og i tilegg er hun på kanariøyene. I'm jaleous.

Hva synes du om antrekket?

ASOS FAVORITTER
De har så utrolig mye fint på asos.com ! Jeg tror jeg skal bestille en av blondekjolene, skoa og ringene. Det blir ca 1000 nok til sammen. Egentlig ikke så veldig dyrt synes jeg. Fant et par makne sko på bianco jeg egentlig skulle ha som koster 1200 kr!

Hvilken blondekjole synes du var finest? Liker du asos?

FRIENDS

Hallo! I dag var jeg og lillesøstera mi Victoria ute på tur med Rosi og Frøya ned til sjøen. Det var kjempekoslig. Etterpå så vi på hele sesong 2 av Friends. Jeg hadde nesten glemt hvor gøy Friends egentlig er. Det er så utrolig vittig. Det var litt deilig og ha en pause fra Sex and The City, hvet ikke hvor mange ganger jeg har sett de sesongene! Men de er fortsatt favorittene min da :-)

"See? Hes her lobster."L1995 Rolling Stone Covers : Photos : Rolling Stone

Hva synes du om Friends? Hvilken er din favorittserie?

SELVLAGGDE ARMBÅND

Som sagt så lagde jeg og Line armbånd da jeg sov hos ho. Her er alle 5 jeg lagde:
Hva synes du? Hvilket likte du best?

PÅSKEAFTEN OG TING OG FINNE

Hallo! Fra i går til i dag sov jeg hos Line. Det var kjempekoslig. Spiste påskegodt, så på The Ugly Truth, gikk en liten tur til byen, var ute og perla armbånd. Hva skjer med perling plutselig, haha. Men det er faktisk ganske gøy :-)
Nå skal jeg snart ut og lete etter påskeegget mitt. Nummer 2 faktisk, siden jeg fikk et av Line og de og. Koslig.

JEEEG FAAANT IPOOODEN MIIIIN!! yess, endelig! Jeg har følt meg helt tom uten den, jeg må ha tilgang til musikk 24/7 og siden mobilen min er totalt fucked up så gidder jeg ikke stresse med den.
Bare dumt at jeg ikke kan legge inn ny musikk uten og måtte legge inn alt på nytt fordi "Denne ipoden er ikke synkronisert på denne datamaskininen". Åhr, dritt.
Jaja, 2007 hadde vell de beste hittene uansett! Eller ikke.

Jeg begynner forresten å bli gal av å gå å se på Converse skoa jeg har lyst på hver gang jeg er i byen! Jeg vil ha de!! Men må spare til Danmarkstur i mai.see så fin.
Hva har du gjort på påskeaften? Har du fått(eller lett etter) påskeegg? Har du ipod?

MASCARA I POSTEN, JEG TESTER!

For en uke siden fikk jeg tilsendt en mascara i posten i forbindelse med bloggen. Det var 1500 som hadde meldt seg på for å teste den, og jeg ble en av de heldige. Ble veldig glad, alltid gøy og teste nye mascararer, spesielt når det er noe så nytt som vibrasjon.


Mascaraen heter VibraLash og er fra IsaDora. Den har et batteri i toppen av mascaraen med 3 forskjellige hastigheter etter hva som passer for deg. Den har også gummibørste med mange pigger for å få optimal separering.

Før:

(veldig dårlig bilde, men hater meg selv uten sminke-isåfall på bilder)

Etter:


Jeg har testet maskaraen i en uke. Førsteintrykket var at den var som en vanlig maskara og at vibreringen ikke funket særlig. Men etter et par dager så jeg faktisk forskjell fra min forige maskara. Den er utrolig lett og påføre flere lag med og man får mye fyldigere vipper. Jeg bruker den mellomste hastigheten. Den laveste har ikke særlig effekt, og den høyeste kjiler altfor mye!
Det eneste som jeg har og klage på er at den er litt for klissete når du skal ta den på så jeg måtte jobbe en del med vippene for og få separert de. Som du kan se på bildene over er de ikke helt perfekte, men vippene mine er veldig rare og de vokser i forskjellige retninger.
Jeg er isåfall fornøyd og med en pris til 199 kr tror jeg denne lett kan konkurrere ut mange andre maskaraer!

+ Lett og påføre opptil flere lag
+Jevn påføring
+Lengere og fyldigere vipper

-Litt klissete ved påføring

Har du prøvd den? Kunne du tenke deg og prøve den?

vibralashblogg
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits