mai 2010

NØKKEN OG ROMPETROLLET
det KRYDDE! æsj.1 2

3!bilder// meg og Iselin

I dag var det norsktentamen. Det gikk.. dårlig. Jeg begynte sikkert på 10 forskjellige historier. Til slutt klarte jeg og finne på en. Følte jeg hadde sykt mange feil. Men jeg må si at det var skikkelig elendige oppgaver og velge mellom i år. Tanker om konfirmasjon liksom, hallo?

Etterpå dro jeg, Erina og Iselin hen i tjenna(?). Jeg og Erina bada lenge(Iselin kunne ikke siden ho var syk). Det var faktisk veldig deilig! Hahha, Erina sa jeg så ut som nøkken når jeg kom opp av vannet. Ho så litt ut som et rompetroll selv der ho lå og sprelte. Hahah.

I morra er det først mattetentamen og så jobbintervju. iiiiik :s

Hva synes du om bildene? Har du bada i år? Hvordan gikk det for deg på tentamene?

Jason Derulo-What If

NIKON D5000


Har som sagt fått speilreflekskameraet mitt. Er hittil strålende fornøyd! Er ikke så mye forskjell fra Canon egentlig, men likte bedre skjermen på nikon(du kan vri den opp og ned og snu den inn når du ikke bruker kameraet). Det eneste som irriterer meg litt er at noen ganger bruker linsa utrolig lang tid på å få riktig fokus.
Kjøpte det hos elkjøp.no for 4500 kr inkl. minnekort. Fikk det 3 dager etter jeg bestilte det.

Har du speilrefleks? Fornøyd? :)

GLADIATORSANDALENE MINE


fra v; Skoringen i forfjor / www.gojane.com i fjor / Deichman

Elsker gladiatorsandalene mine. Spesielt de brune. Har nok brukt de svarte mest, de i sølv er litt vanskeligere og bruke.
Anbefaler hvirkelig gojane.com, kjøpte de i svart for bare 130 kr i fjor(+frakt). Utrolig billig!

Har vært på vareopptelling på Rema1000 i dag med fotballaget. Tjente 500 kr per pers som går til turer o.l. Nå skal jeg ut og ri og deretter øve til mattetentamen.

Hva synes du?

PLAYSUIT & WAYFARERSVero Moda Playsuit med belte, 230 kr | Upstairs Wayfares 40 kr|

Sto mellom denne militærgrønne playsuiten og en nydelig blomstrete fotsid kjole fra GT. Endte opp med playsuiten som du ser. Angrer ikke, men kjolen var såååå fiiin. Også var det bare en igjen i min str. Det var liksom skjebnen! ;(
Ble glad da jeg endelig fant et par klassiske sorte wayfarers! Utrolig billige også.
Hva synes du?


BOB feat. Hayley Williams - Airplanes

SOL, BYEN OG BASSENG - BILDER
Pia <3


Fra i går til i dag sov jeg hos Line. Vi spilte fotball, tok bilder og så på film. Har jo endelig fått speilreflekskameraet mitt! Så en film som heter "The Clique". En skikkelig jentefilm, anbefales :-)
Herlig
Photobucket
haha!

Maaammaaa! Isbilen er her :D


I dag reiste jeg, Line og Vilde til byen. Det var kjempekoslig. Vi shoppa og satt ute og spiste is. Kjøpte ikke så mye, men kan vise innkjøpene etterpå. Etter det ble jeg med Line hjem. Vi bada i bassenget,  kjøpte is fra isbilen og så på "Bruder i krig". Det har blitt skikkelig fint ute hos Line nå, med bassenget og alt sammen!

Hva synes du om bildene? Gjort noe gøy i helga du og?:)

outfit 27.05.10

Topp H&M | Dongeritights Pieces | Naglearmbånd ? | Diamantarmbånd og singlett Cubus | Smykke Gina Tricot | Nagleøredobber Lindex

Hei :-) Litt dårlig blogging i det siste, menmen. Har mye og gjøre. Er 3 tentamener til uka. Gruer meg! Hadde praktisk prøve i går i heimkunnskapen, fikk 5+. Ble kjempefornøyd, fordiom det som trakk meg ned var litt kjipe ting.
Også fikk jeg, Trine, Lisa, Iselin og Margrethe S 5 på sangen vi laga.  Uff, det var så utrolig flaut og høre på! Heldigvis ble vi ikke dømt etter sangstemmen,hehe.

Hva synes du? Har du mye prøver for tiden?

HAR BESTILT NYTT KAMERA


Nikon D5000
Det var de konfirmasjonspengene, menmen. Gleder meg til og ta fine bilder!

Har du speilrefleks? Prøvd nikon?

inspo; ballerina

Tumblr_kxla3f8yoa1qzr7ibo1_500_large

Tumblr_l1tyg4kdte1qbzetgo1_500_large

Tumblr_l1hqs6uarp1qa7m6fo1_500_large

Tumblr_l0me4eqdgb1qa9mbeo1_400_large

Tumblr_kzgftqhpbs1qzhc4xo1_500_large
//weheartit
Jeg vil ha et fluffy ballerinainspirert skjørt. Superdupersøtt!


Likte dette. Er fra http://www.asiajam.com/ . Koster kun 18$. Trykk her for se mer, de har utrolig mye søtt der!

Hva synes du?

OUT AND ABOUT

Singlett og veske Cubus | Shorts Vero Moda | Gladiatorsandaler Deichman | Armbånd fra H&M | Random lærsnor |

I dag har jeg danset 2 forestillinger. Er så gøy og se på de andre dansene, så utrolig mange flinke dansere! Blir skikkelig inspirert til og danse videre :-) Det eneste kjedelige er at det blir så mye venting. Neste år skal jeg gå på minst 2 partier!

I kveld har jeg vært hos Caroline søta sammen med noen andre <3 Kjempekoslig.
I morra blir det dansing igjen. Legger sikkert ut noen bilder.

BIKE


//weheartit

Jeg vil ha en god, gammeldags damesykkel. Tenkt hvor mye finere det blir til en sommerkjole enn den stygge guttesykkelen jeg har nå. Det er så utrolig søtt. Jaja, hadde sikkert ikke fått brukt den noe særlig, er jo ikke så veldig god når det kommer til sånn tenkniske ting, hehe.

Skal forresten danse hele helga siden det er forestillinger så blir ikke så mye blogging.

SOMMER I ET NØTTESKALL

I dag har jeg gått i shorts, tatt årets første bad, spist is med jordbær og nytt sola.
Kan det bli bedre?

OUTFIT 19.05.10Dongerijakke Åhlens | Overzised topp og shorts Gina Tricot | Svart singlett Cubus | Ringer H&M | Armbånd Julia blad | Smykke silverangel.no | Øredobber Glitter

Hva synes du?

OUT IN THE SUN


halvgrimt,haha


I dag etter skolen ble Iselin med meg en liten tur hjem. Vi var veldig sjesk på noe godt, spesielt Iselin(som jeg mistenker ble med pga m&m'n,haha neida joda:]) så vi tok med litt mat ut og satte oss ut i sola og leste topp og koste oss.

Nå skal jeg snart dra og spille kamp. Ønsk meg lykke til, fordiom jeg vet at vi kommer til og tape. hehe.

Hatt en fin dag ute i sola? Hva synes du om bildene?

CROSS TATTOO
ignorer håret mitt, orka ikke stelle det i dag.

Tok den for gøy i Fårup. Er ikke sånn kjempestor fan av fake tatoveringer, men det kan jo egentlig være fint. Likte den veldig godt selv, fordiom plasseringa ble litt feil.

Hva synes du?

INNKJØP FRA DANMARK; gladiatorsandaler og parfymeGladiatorsandaler fra Graceland/DeichmannMiss Cior Cherie parfyme fra Dior/Taxfree

Ble veldig fornøyd med begge tingene. Har hatt lyst på brune gladiatorsandaler lenge, og disse var mer eller mindre perfekte. Kosta bare 199 dk så det var jo et pluss. De hadde utrolig mange fine sko på den butikken, skulle ønske de hadde den i Norge også!
Parfymen lukter herlig, og jeg har hatt lyst på den utrolig lenge. Ganske så dyr, men 2 år siden jeg kjøpte parfyme sist så jaja :-)

Hva synes du?

BILDER FRA DANMARKSTUREN

Hallo! :-) Kom hjem i går kveld. Hadde en super tur. Laget jeg var på(vi på hele laget er 13-17 år så vi hadde et 95 og et 92 lag) spilte 7 kamper fordelt på torsdag, fredag og lørdag. Vi vant en kamp, fikk 2 uavgjorte og tapte resten. Det var ikke store tap, og vi kjempa bra så er egentlig fornøyd.

Ellers var vi og bada i badeland(ikke akkurat,men var sklie der og sånn.hehe). Også var vi i FÅRUP. Det var dødsgøy :D Jeg tok Falken, Flaggermusen, rafting og mye anna. Falken var syykt skummel, men den var dødsgøy også.
Etter det gikk vi og shoppa litt i Hjørring. Jeg kjøpte ikke mye, men viser innkjøpene mine etterpå.

Hele turen endte egentlig utrolig kjip, Caroline brakk foten så ho måtte bli henta av ambulansen. Fikk utrolig synd på ho. Er jo så trist når sånt skjer, spesielt nå rett før sommeren.HERLIG TUR MED HERLIGE FOLK :-D

DANMARK NEXT!

 Om et par timer drar jeg til Danmark med fotballaget jeg går på.
Vi skal ta ferja til Danmark klokka 5, så vi er der vi skal bo ca klokka 9. I morra og på fredag skal vi spille kamper.
Jeg gleder meg veldig,mest til og bade og handle og sånn. Og selfølgelig til og shoppe godteri i taxfreen :-D

Nå er jeg ferdig med og pakke og klar til og dra! Kofferten er helt stappa, den var egentlig full men så klarte jeg og presse nedi kosedressen. haha. Den er viktig den.
Jeg har ikke med meg pc ned, så får se om jeg får blogga noe. Er ikke det jeg kommer til og prioritere, men kan hende jeg får låne en data :-)
  


TTYL<3

OUTFIT - blomster og dongeri


bildet er opp ned, derfor det ser hemma ut.


Åhlens dongerijakke |  GinaTricot oversized genser | Bik Bok tights | 2hand sko | Cubus hjertering | H&M perlering | Cara armbånd

Disse strømpebuksene er litt..spesielle.., men jeg liker de. Sikkert mange som synes de er rare og jeg følte jeg fikk noen spydige blikk da jeg gikk med de, men same shit :-) Prøver og ikke bry meg så veldig om hva andre synes.
I morra reiser jeg til Danmark med fotballen! Gleder meg skikkelig. Vi skal være der til lørdag, og fram til da skal vi spille cup og forhåpentligvis shoppe litt og dra i badeland.
Men nå må jeg gå og pakke, noe som jeg hater. Klarer aldri og finne ut av hva som er nødvendig.

Hva synes du?

CHIC HEROIN
For en stund siden fant jeg en ny blogg: chickheroin.com . Jeg likte den så godt at jeg bladde meg likegodt igjennom hele bloggen, og hun har blogget i over et år. Ja-jeg kjeda meg. hehe.
Men uansett, anbefaler hvirkelig bloggen. Hun har utrolig kul stil og fin stil. Antrekket over er en av favorittene mine. Chanel "tattoveringen" er så fin og jeg liker at hun har brukt "lag på lag" med blonder. De sorte skinnpumpsa er veldig fin kontrast til blondene.

Har du lest bloggen før?

DAGENS INNKJØP OG PAKKE FRA HMI går fikk jeg pakken fra hm jeg har ventet på i en evighet. Ble sånn passe fornøyd. Jakken jeg hadde bestilt fra The Garden Collection nådde ikke forventningene. Med en gang jeg tok på meg jumpsuiten fikk jeg skikkelig..klovnefølelse. Hahah. Men jeg tror den kommer til og bli perfekt på stranda med et par wayfarers og gladiatorsandaler. Veska ble jeg veldig fornøyd med, kosta bare 30 kr faktisk :-)

Var i byen en tur med Trine i dag. Vi spiste på McDonalds, kikka rundt i butikkene og leverte noen cv'er. Jeg kjøpte meg et armbånd og en ring. Har sett på armbåndet siden jul, men har aldri fått meg til og kjøpe det. Men i dag slo jeg til, det kosta jo bare 10 kr! Ringen var på 25% så fikk den for 45 kr.

Hva synes du?

NY CHANEL'ISH VESKEGina Tricot - 199 kr 30 kr

Da jeg var i Arendal på tirsdag for og dra til tannlegen, hadde jeg litt tid før bussen dro så jeg gikk inn på senteret en liten tur. Jeg hadde med vilje latt være og ta med meg penger for og ikke kjøpe noe. Men da ordet SALG møtte meg på GT angret jeg litt. Måtte velge mellom toppen i dette innlegget og veska, så da ble det toppen.
Men så var Beate så snill og kjøpte den for meg da hun var i Arendal. Tusen takk søta :)

Er den ikke fin?

OUTFIT - LETS KICK OUT THE SOUNDSGenser "Lets kick out the sounds", neglelakk og grønn ring//H&M  Bukse//NeverDenim  Smykke og diamantring//Vintage  Armbånd//Topp-blad

I dag har jeg vært på start kamp i Kristiansand med fotballaget som ballhentere. Jævlig kjedelig for og være helt ærlig. haha. Klarte jo og dumme meg fullstendig ut. Jeg fikk for meg at start-keeperen skulle få ballen av noen på den andre siden, men så hadde han visst stått lenge og prøvd og veive til meg. Og da jeg endelig reagerer og kaster den tar jeg et lite hopp opp i lufta og kaster ballen ved siden av hodet rett opp i lufta. Det var en grunn til at jeg slutta på håndball etter to ganger for og si det sånn:-)
Trodde jeg skulle fryse tåsene av meg. Sto i skyggen i 90 minutter!

Nå skal jeg gå og stappe i meg en porke(eller skolebolle om du vil), min 5 i dag,wii.

God natt<3
Hva synes du?

ASIAJAM.COM - klær, sko og tilbehør + konkurranse


hihi, denne er så søøt :]

Asiajam.com er en asiatisk nettside som styler tingene de selger på en utrolig stilig måte, nemlig japansk gatemote. Men alle kan handle der, siden plaggene i seg selv passer alle stiler.
Bildene over er eksempler på noen av de tingene jeg liker derfra. Alt fra morsomme hettegensere og lv inspirerte bunnyører til tøffe wedges og trenchcoats.

Akkurat nå holder asiajam.com en konkurranse hvor du kan vinne 100$ og handle for ved og laste opp et outfitbilde av deg.

Trykk her for og komme til asiajam.com

Hva synes du?

OUTFIT 05.05.10Topp//GinaTricot Undertrøye//? Dongeribukser//NeverDenim Vingesmykke//BikBok Korssmykke//silverangel.no Stor ring og armbånd//H&M Blomsterring//vintage

I dag har storesøstera mi, Ingrid, bursdag. Hun blir 17 år. Gratulerer med dagen sis♥

Hva synes du?

2 HEADERE ER JO BEDRE ENN INGEN!

Ja, det er jo en måte og se det på! Har styrt skikkelig mye med designet i dag. Så på formiddagen la jeg ut på bloggshout om noen kunne hjelpe meg. Tenkte at sikkert ingen gadd, men synes fortsatt at det var litt rart at jeg ikke fikk noen kommentarer og at jeg plutselig fikk 100 flere besøkende. MEN så fant jeg ut at det ikke gikk ann og kommentere. Typisk.
SÅÅ, anyway. Nå har jeg tilbakestilt hele designet til et veldig gammelt et som noen sikkert husker(?). Forhåpentligvis skal det ikke være der altfor lenge.På fredag var siste dagen min på Café Ibsen. Litt trist egentlig. Sjefen min, Anita, sa at hun skulle ringe meg hvis de trengte noe hjelp i sommer. Håper hun gjør det, like meg utrolig godt der! Ikke rart, den er faktisk kåret til Norges kosligste café av kk. Det beste med og jobbe der var lunsjen.hehe :)
 Til slutt fikk jeg et gavekort der på 250 kr. Er ikke så mange spisesteder/caféer jeg hadde satt pris på det fra, men de har dødsgod mat der! Den gulrotkaka er bare himmelsk.

nb. det går ann og kommentere nå alså ;)

Har du jobbuke? Pleier du og styre med designet?

DESIGN PÅ VEI, HJELPE MEG?

Hei! Nå skal jeg egentlig gå og legge meg etter og ha sotte dritlenge og prøvd og fikse meg et nytt design. Det største problemet mitt var egentlig og få fjerna alt det som web-linn.no hadde laga til meg. Ho er jo utrolig flink, så alt er jo så avansert.
Jeg har også laget Image Mapping, eller meny i header. Skjønner egentlig ikke at jeg klarte det, haha. Utrolig!

Men, som du sikkert ser, er jeg laaangt fra ferdig. Jeg har problemer med og få stilt innleggene riktig, hele sidebaren min har "falt" ned, headeren kommer ikke på alle "sidene" + at jeg ikke får ramme rundt innleggene.

Hvis noen hadde godde og hjulpe meg hadde jeg blitt veldig glad! :-) Du får en fast plass i sidebaren hvis du gjør det med link til bloggen din :)
Hvis ikke får jeg bare prøve og fullføre det selv. Dritvanskelig siden det er sikkert 2 år siden jeg dreiv med html og css sist, men det går vell.

Hva synes du så langt? Kan du hjelpe meg?

KONTAKT

kommer

OM MEG

kommer
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits