juni 2010

TWILIGHT ECLIPSE OG OUTFIT


Frozen yoghurt <3

sjekk Iselin i bakgrunnen, haha <3


I dag reiste jeg, Iselin og Vilde til byen i 5 tiden. Først dro vi og spiste pizza hos Peppes og etter det gikk vi en liten tur inn på senteret. Det var ikke meninga at jeg skulle shoppe, men det ble jo selfølgelig noe. viser i morra :-)
Klokka 7 gikk vi hen til kinoen for vi trodde den begynte halv 8. Men så viste det seg at pga noen misforståelser hadde vi(Iselin faktisk)klart og bestille til den som gikk 1 over 12. Men vi fikk heldigivs bytta til den klokka 9. Det var akkurat 3 plasser igjen!

Filmen var dritbra! Ikke noe mer og si om det. Jacob var enda kjekkere i denne filmen, jeg tror jeg er litt team-Jacob,jeg. hehe :-) Men innerst inne vet jeg at Bella liksom må ende opp med Edward. Team Jacob eller Team Edward?(genseren ser veldig gjennomsiktig ut, men det er pga blitsen)
Genser gina tricot , shorts diy , gladiatorsandaler deichman , bag hm , fedora hatt asos.com

Har du fått sett filmen, eller skal du se den? Hva synes du om antrekket?

SMOTHIE
Frøya gullemitt<3

I går lagde jeg og Line smoothie. Det er noe av det beste jeg vet + at det er jo kjempesundt. Minuset er at det kan bli ganske dyrt med alle ingrediensene, men jaja :-) Det jeg pleier og ha i er frosne skogsbær, masse banan(man MÅ ha banan!), yoghurt, juice og evt litt jordbær. Mums!
I dag dro Line til Stavanger, god tur <3

Liker du smoothie? Pleier du og ha noe av det samme oppi?

NY HEADER

Hei :-) Sorry for dårlig blogging de siste dagene. Men det har vært en del og gjøre. Har blant annet fulført trafikalt grunnkurs.
Har også laget en ny header! Hadde den oppe i går, men synes den var for liten så lagde hele på nytt- stress!
Jeg ble ganske fornøyd! Skal lage meny en dag snart også, så stay tuned.

Hva synes du?

college jacket

Gina Tricot har fått inn noen utrolig fine college jakker. Jeg har skikkelig lyst til og bestille en, men jeg er så usikker. Jeg må egentlig spare penger. Fikk netopp en ganske stor regning fra kjøreskolen.. Det ville isåfall blitt denne marineblå. Det er liksom den riktig farge, samtidig som det ikke blir for mye.

Hva synes du, skal jeg kjøpe den?

summertimes


Pølsedressing=æsjhaha, vi brukte sikkert 10 min på å få på lokket på boksen. Plassen må jo utnyttes til det fulleste!


Det er så deilig at det er sommer! I går var jo jeg og Iselin hos Line og bada. Så dro vi på nattåpent. Etterpå sov vi hos Iselin. I dag dro vi ned på stranda og litt etterpå kom Amanda :-) Vannet var iskaldt!! Men det var perfekt og sole seg :) Litt senere dro jeg, Line og Amanda i kjenna.

Og forresten; For første gang på flere år har vi kjøpt is fra isbilen. Jeg ble skikkelig glad når jeg hørte det. MEEEN, så hadde mamma selfølgelig kjøpt:

serriøst? jeg ville jo ha saftis!

Hva synes du om bildene? Har du bada noe i det siste?

OUTFIT 25.06.10Dongerivest Never Denim/Bik Bok , Genser Bik Bok , Tights Vero Moda , Veske søs , Øredobber Gina Tricot , Sko 2hand

I dag har jeg og Iselin vært hos Line og bada i bassenget. Etterpå dro alle tre en tur til byen siden det var nattåpent. Nå sover vi hos Iselin. Koslig :-) Legger kanskje ut noen bilder etterpå :)

Hva synes du?

DAGENS INNKJØP


Dongerivest Never Denim/Bik Bok

Fjærøredobber Gina Tricot

Multismykke fra Sassymanii/Bik Bok

Blomsterring fra Gina Tricot

Korsøredobber fra Gina Tricot

Basic genser Bik Bok

Leopard bikini H&M

Oversized t-skjorte Gina Tricot

Heklet/strikkegenser fra Gina Tricot

Ble en del shopping ja. Hehe :-) Alt var gørrbillig. Fikk f.eks bikinien for bare 30 kr for per del og alt det andre var på halv pris. Alle klæra er mye finere på, spesielt den nederste genseren.

Hva synes du?

BYTUR 23.06.10

Iselin fikk en fugledrit i håret. HAHAHAHA

biefaktor på høyt nivå

I dag dro jeg, Iselin, Vilde og Line til byen. Det var skikkelig mye salg, så alle fikk shoppa en del :-)
Etterpå dro vi på Café Victor.Det var skikkelig koselig og sitte der og spise. Til slutt kjøpte vi McFlurry og satt oss på brygga. Plutselig hører vi bare Iselin: "Hva kasta du på meg, Line?"
Så var det en måke som hadde dritt på ho. Haha :-DOversized genser Gina Tricot , Singlett Bik Bok, Veske H&M , Dongerishorts Vero Moda , Solbriller coolshop.no , Gladiatorsandaler Deichman

Innkjøp kommer senere!

Hva synes du?

BBQ


NÅ ER DET SOMMERFERIEEE :-DD Har ikke helt gått opp for meg enda egentlig.
I daq har jeg vært på trafikalt grunnkurs, var der i går også. Litt kjedelig, men vil jo ha moped :-) Jeg har også vært og badet. Så dro jeg og Iselin til Vilde og grilla. Det var kjempekoslig.
Nå sover jeg hos Iselin. Hun leser for meg, Rebusløpet :D 

I morra skal vi til byen en tur. 
God sommer <3

Where flowers bloom so does hope.Fikk denne herlige kjolen av Line og Vilde i bursdagsgave. Tusen takk <3

Hva synes du?

BURSDAGSFEIRING

I går feiret jeg bursdagen min. Det var kjempekoslig :-) Spiste hamburgere, sjokolade mousse og masse godteri. Også så vi på en film som het Did you hear about the Morgans?. Den var helt ok. Til sluu hadde vi litt konkurranser, haha.
Jeg fikk kjempemange fine gaver. Av Line og Vilde fikk jeg en nydelig kjole jeg kan vise senere :-)

blondekjole asos.com , wedges asiajam.com , perleøredobber vero moda

Hva synes du om bildene?

SOMMER, DET ER DET JEG VIL HA


tøffen

jeg er glaaaad

dere er best <3

se så søt !

Vilde <333

overrasket!

Amanda og Beate <3

Pizza har aldri smakt så godt før! Gikk fra 7 på morraen til 7 på kvelden uten og spise noe. Ikke bra.

I dag fikk vi nytt klasserom og hadde bokinnlevering, og for EN gangs skyld slapp vi ut først :D Halv 11 faktisk. Det var digg. Jeg, Iselin, Beate, Erina og Caroline reiste rett hen til  tjenna for og bade, også kom Vilde senere(de slapp ut rundt 1, hehe).

Klokka 7 hadde vi overalskelsesfest(skikkelig parteeeyy) for Caroline med fotballen. Vi så filmer og spiste pizza. Det var koslig :)

I morra skal vi gå 1 mil eller noe med skolen. Og jeg er utslitt. God natt!

Hva synes du bildene? Fått bada noe i år?

DRAWING: MAXI DRESS

Tegnet denne kjolen i går. Ble passe fornøyd. Hadde egentlig en veldig god idé i hodet, men det er så vanskelig og få det ned på arket. Noe jeg skal jobbe mer med er skygger og å få til riktige proposjoner(hehe, føttene er kanskje liitt små?).

Elsker maxi kjoler, det er så fint! Passer perfekt på stranda til gladiator sandaler, utslått hår og en stråhatt.

Hva synes du? Og om maxi kjoler generelt?

OUTFIT 15.06.10


jumpsuit vero moda, bag hm, gladiatorsandaler deichman

Har bare slappet av i hele dag. Har tegnet en del og hørt på musikk. Kanskje jeg legger ut noen av tegningene senere :-)
Nå stikker jeg på trening!


Timbaland feat Katy Perry - If we ever meet again

Keri Hilson - Energy

Shakira - Waka Waka

Travie McCoy feat Bruno Mars - Billionaire
Paramore - Misery Business

Hva synes du?

2 COOL 4 SCHOOL


Trine, Margrethe og Linn <3pyls :DIselin og Caroline i et nøtteskall, igrunn :) haha

gullungene<3Beate <3

haha<3


I år som i fjor dro hele klassen hen til der Hanna bor. Det var kjempekoslig. Vi grilla, spiste boller og så gikk vi ned på stranda. Der solte vi oss også bada jeg og Trine. Det var kjempedeilig, bortsett fra at det krydde av brennmaneter(!!) ,så det ble bare en rask dukkert. 
Slike turer med skolen gir meg hvirkelig sommerfølelse. Det betyr liksom at skolen blir mer og mer uviktig, og at det snart er FERIE <3

Hva synes du om bildene? Har du hatt noen turer med klassen enda?

BURSDAGSBARN I DAG :D : outfit og gaver

Heisann! I dag er jeg endelig 15 år :-)  Har hatt en veldig fin dag, feiret den med familien. Også har jeg fått noen veldig fine gaver!

Gave fra Mamma, Pappa, Ingrid og Victoria: blondekjole, fedora strå hatt, barry m peach leppestift, multi perlesmykke og dobbel legend ring.
Kjempefornøyd med alt, men ringen var desverre altfor liten. Leppestiften er jeg litt usikker på, den var litt mer oransje enn jeg hadde trodd..

Ellers fikk jeg en god del penger :-) noe jeg trenger!Bløtekake med marsipanlokk, eggekrem, valnøtter, aprikos og krem- som alltid :)kjole cubus , perlesmykke ?, perleøredobber vero moda , leppestift max factor

Hva synes du?

NYE WEDGES FRA ASIAJAM

I går mottok jeg en hentelapp på en pakke som var sendt helt fra Malaysia. Den var fra ASIAJAM.COM og inneholdt skoene jeg har ventet så lenge på. De var en gave fra asiajam. Tusen takk :-)
Ble veldig positivt overasket, de så mye finere ut i hvirkeligheten og de satt utrolig bra. Får litt Jeffrey Campbell følelse av de.
Skoene finner du her og de koster 450 nok.

Asiajam selger alt fra sminke og tilbehør til sko og kjoler. De tilbyr også 3 kjente asiatiske streetmerker. Besøk de her.

Hva synes du om skoene? Har du vært innom asiajam før?

NEGLELAKK


fra v; chanel lily beige, depend 156, h&m dollar green, isa dora sublime lily, maybeline black is black

Mine topp 5 neglelakker for tiden. Har fått dilla på pudderfarger. Og selfølgelig svart, det rocker liksom opp et antrekk også passer det til alt.
Neste farge jeg skal kjøpe meg er en knæsj rosa, det er så kult.

Har du noen farger du har dilla på for tiden? Hvilken neglelakk skal jeg ta denne gangen?:)

WHAT A MESSSiden jeg begynte og pusse opp rommet mitt rundt jul(er sånn ca halvferdig)har alt bare lugget og slengt. Har begynt og få orden på det meste, men smykkene og tilbehøret mitt- det har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre med. Alt bare ligger i en hau på kommoden min og det på bildene er ikke alt engang.. Har minst 10 solbriller til + masse øredobber og en god del smykker.
Har lyst på et smykkestativ!

uffamei..luksusproblemer.

Har du mye rot i tilbehøret ditt? Hvet du om noe sted man kan få kjøpt smykkestativ?

HAPPY KID

I dag fikk vi tilbake mattetentamen, og jeg fikk:5/6 !! Iiiik :D Ble utrolig fornøyd. Beste jeg har fått på en tentamen noen gang.
Men det er en liiiten ting som irriterer meg: jeg var 1 poeng fra og få ren 6'er... men jaja, skal ikke klage!HAPPY KID :D

Ble du fornøyd med dine tentamener?

SHEERNytt skjørt fra HM BARN.

Hva synes du?

COLLEGE JACKET


//livingdoll.blogg.no

Digger college jakker. Er så utrolig kult. Elise sin modell fra American College var perfekt. Skikkelig fresh i fargen, fint snitt og passe "boxy" som hun selv skrev.  Likte veldig godt måten hun hadde kombinert den på. Jeg vil ha!!
Hva synes du?

Æsj, må øve til spanskprøven i morra. Har enda ikke fått med meg hva vi har om. Great..

OUTFIT; sex and the city 2Cardigan Cubus | Skjørt Bik Bok | Ballerinasko ? | Singlett Gina T | Veske secondhand |


STILETTO WOUNDS.QUEM - QUEM E PENSA - NOTTales of a Wondering Star
 
I går var jeg med jentene og så Sex and The City 2. Den var kjempebra! Herlig film, lo mange ganger og ble skikkelig fasinert av antrekkene. Det morsomste var jo begynnelsen og da Birkin veska til Sam ble ødelagt(fordiom akkurat den delen var litt trist også,hehe). Også må vi jo ikke glemme barnepika da, taha. Gleder meg til den kommer på dvd :-)

Hva synes du? Har du sett den enda?

OUTFIT; SUPER NICE SUPER CUTETee Cubus , Dongeriskjorte H&M , Tights Vero Moda , Solbriller Upstairs , Neglelakk Nille(haha)

I dag hadde jeg årets siste tentamen. Føles godt og endelig få det overstått! Jeg fikk også standpunktkarakteren min i Mat og helse som var 5. Utrolig fornøyd!
Gleder meg til i morra, da skal jeg se Sex and the City 2!! Fikk desverre ikke sett den i dag fordi jeg spilte fotballkamp.
Masse utropstegn i dette innlegget, ja!!!!! hehe

Hva synes du? Sett sex and the city 2 enda?
God natt<3

LIVING LIFE

Hei :-) Vet jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, men grunnen til det er at jeg rett og slett er ute og nyter dagene med venner. Jeg har bada 4 ganger de siste 3 dagene! Man må jo nyte det fine været så lenge det varer.

Etter skolen i dag la jeg meg ut på hverandaen for å sole meg. Har faktisk fått litt skille! Leste favorittbladet mitt costume og drakk iskaffe.namnam.I går var jeg i byen og hentet en pakke. Hadde ikke anelse om hva det var, så ble veldig positivt overrasket da jeg oppdaget at det var en goodiebag fra ACO.Tusen takk! Kommer en annmeldelse av produktene snart.

Har du vært mye ute i det fine været?
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits