juni 2011

bleue

Kjøpte disse for en stund siden på Ginta Tricot, men fikk først brukt de i bursdagen min. Apropo bursdag, mamma lagde en skikkelig good kake til meg når jeg skulle feire :-D


pavlova, yumyum.

I dag har jeg kjørt scootertog i 8 timer, så er helt ør i hodet. Men er gøy og da, haha.  Ellers for tia koser jeg meg med venner, griller, bader og nyter at det er ferie og sommer! Helt herlig♥  Resten av uka blir det Hovefestivalen og så reiser jeg til Hellas. Blir bra!

you never know what you got until it's gone

Da var 10 års grunnskole over, og deriblandt 3 fine og slitsomme år med ungdomsskole. Fikk utlevert vitnemål på mandag og etterpå dro hele trinnet på et utested vi hadde leid som heter Skyline. Det var kjempegøy, men samtidig utrolig trist! Jeg er ikke av den typen som blir veldig fort lei seg eller rørt, men tror aldri jeg har grene så mye som jeg gjorde den kvelden! Kommer til å savne alle sammen så utrolig mye, og det er så trist å tenke på at vi aldri kommer til å være samlet på den måten igjen...

Igjen, takk for 3 herlige år! Dere har alle en plass i hjerte mitt♥♥♥
Nå skal jeg nyte sommerferien :-D

btw; ja, jeg har som kanskje noen ser farga håret. Skulle egentlig bare ta litt av den mørke etterveksten, men istedenfor endte jeg opp med gult og orange hår på toppen. Fiiint<33333 nei.

trenger sommeeerVar på Groos i dag sammen med 3 av de 4 klassene på trinnet. Koslig :-)
Men blææ, hvorfor kan det ikke bare bli sommer? Mens jeg sitter her er det overskyet og det regner ute og er ikke stort bedre ellers heller. Vi er i midten av juni, og jeg har enda ikke tatt årets første bad. Og jeg elsker egentlig å bade! Neste gang jeg ser en sjangs til å kaste meg uti sjøen, skal jeg jammen mei gjøre det.

Begynner å telle ned dagene til sommerferie nå! Helt sykt at tia har gått så fort..trist også :-( Til mandag er det vitnemålsutdeling og avslutning med trinnet. Og jeg skal tydeligvis være med på revy, haha. Jaja, er bare en smårolle så :-)

BURSDAGSFEIRING


?


I går fylte jeg 16 år! Gjorde ikke noe spesielt, men på lørdag feirte jeg og Amanda bursdag sammen. Satt opp partytelt i hagen og pynta til. Var kjempekoslig <3

FERDIIG MED MUNTLIG EKSAMEN!!

Heisann! På mandag ble den første halvdelen på trinnet trukket opp i muntlig, og jeg ble(som jeg håpet på) trukket først. Jeg kom opp i matte. Det er et fag jeg gjør det ganske greit i, men samtidig ikke liker så veldig godt, så viste ikke helt hvordan jeg skulle reagere på det. Presenterte det for sensor i går, og tror aldri jeg har vært så nervøs for noe i hele mitt liv! Skikkelig nervevrak, haha. Følte det gikk ganske bra, og fikk 5 :D Var sååå nærme 6, men klarte ikke å svare ordentlig på spørsmåla...Men kan jo ikke klage på 5 heller, så alt i alt er jeg fornøyd :-)

SMIL :D
Ferdig med muntlig eksamen du og? Hva kom du opp i?

DANMARK SHOPPINGpieces

h&m

deres

spark

deres

h&m

pieces

escada taj sunset

alt fra deres unntatt varmebeskyttende og rimmel leppestift(mørkeste) fra matas

husker ikke, random sportsbutikk


Det var dette jeg kjøpte i Danmark! Tror det er på tide at jeg roer litt ned på shopping nå..eheh.
Hva synes du?

DANMARKSTUR
Kom hjem i går fra Danmark som jeg har vært i siden onsdag sammen med to venninner og et helt fotballag. Var gøy og koste meg kjempemasse. Shoppa på et kjøpesenter som heter Bilka, var innom Fårup en tur, så på kamper og bare surra rundt :-) Utrolig mye sære mennesker det finnes der ute, haha!
Legger ut innkjøp snart:)
I morra eller på tirsdag blir jeg trukket opp i muntlig, krysser fingrene for i morra og få det overstått!

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits