juni 2012

sommer!

Wohoo, endelig er det sommerferie! Trodde aaldri den skulle komme, så nå skal jeg bare nyte hver dag :-) Jobb i helga og så bærer det ut på Hove i en hel uke. Gleder meg!
Flere som skal på Hove? 

gaverDe skoa er såå fine! Ble kjempeglad, har hatt lyst på de lenge :-) Fikk også en utrolig fin jumpsuit, parfyme, svale spenner, maskara og to topper som jeg allerede har lagt til vask, hehe! hva synes du?

American Flag Shorts
opp ned, wopsi


skinnjakke bikbok , t-skjorte,ring og øredobb gina t , converse all star , amerikansk shorts diy (her

Har hatt en kjempefin helg hittil! Feiret bursdagen min med venner på fredag, var å shoppet litt på lørdag og koste meg med noen venninner etter det :-) Fikk noen sick fine sko i bursdagen min og flere fine gaver, legger sikkert ut senere. I morra er det fri, så er det 2 dager før SOMMERFERIE. Wii, blir så bra. Er bare 9 dager igjen til Hove nå også, kan nesten ikke vente!
Nå drar jeg hen til en venninne og ser film og koser meg, haddii.

siste innspurt

 
bildene er fra 17.mai, mgp finalen og en fest

Offisielt sommer nå! Ikke det at det synes på været, men forige helg var det kjempefint. Kjørte i bare shorts og t-skjorte til stranda flere dager, solte meg og bada, deiliig! I dag har jeg vært en tur i byen med Sofie, hatt besøk av Trine og bestilt litt fra ebay. Blant anna en shorts fra levis, håper den passer! Nå er det siste innspurt på skolen før sommeren, og jeg gleder meg som en unge til ferie. Krysser alt jeg har for at jeg slipper muntlig eksamen.. 

God helg :)

 

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits