juli 2011

22.07.11- never forget

Siden det er ferie har jeg ikke fått skrevet dette før, men som de sier- bedre sent enn aldri. Jeg vil bare få sagt at det som skjedde i Regjeringskvartalet og ikke minst på Utøya var helt grusomt. At noen kan få seg til å gjøre noe sånn mot uskyldige, unge mennesker er rett og slett ubegripelig. Fikk vite om dette dagen før jeg dro på Danacup, og jeg tror det preget de fleste. Alle norske lag spilte med sørgebånd.

Jeg sender mine tanker til de som ble drept, og til de pårørende. Hvil i fred♥


overaskelsee!

I dag dro jeg og Amanda for å overraske Sofie som skulle feire bursdag med familien sin! Vi hadde snakket med mammaen, så hun viste ingenting. Var kjempegøy å komme på døra hennes med cupcakes og gave, tror hun ble temmelig overasket :-)
Har ikke sett henne på 3 uker siden hun har vært på språkreise, så godt å se henne igjen :D♥

Resten av uka blir det jobbing, og sikkert være litt med venner og SÅÅ reiser jeg på danacup! Gleder meg!

Har du noen gang overrasket/blitt overrasket på den måten? Hva synes du om bildene?

bilder fra korfuKom hjem for et par dager siden fra ferie på den greske øya, Korfu, med familien min! Var helt nydelig der og skikkelig varmt og deilig <3
-hva synes du om bildene? skal du/har vært på ferie?

hovehovehoveee

I morra er siste dag på Hovefestivalen! Tror det blir bra, deadmau5 skal avslutte hele greia. Har vært utrolig mange bra artister, og flere har overgått forventningene mine. Robyn var helt konge i dag!
Nei, nå må jeg legge meg. Nattinatt <3


bilder fra mandag da jeg sa hade til Sofie og Karoline som er på språkreise i London i 3 uker! Heldiggriser...

Er du på hove?

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits