juli 2012

litt sånn sommerYey, langhelg! Vært på stranda, i bursdag og kost meg med reker sammen med noen fine folk :-) Endelig litt sommer her på sørlandet, da har jeg ikke mye og klage på! Nå skal jeg se film med søs og så tar jeg kvelden. Kos dere!

Forresten; bestilte en knockoff av Emma Roberts sin Temperley London kjole hun hadde på en filmpremiere tidligere i år. Her er originalen, gleder meg masse til den kommer i posten!

innkjøp fra barcelona
Det meste av det jeg kjøpte. Ble skikkelig speedshopping inne i byen siden vi kun hadde 4 timer.. ALTFOR lite! Kan være 4 timer på shopping her hjemme, hvis ikke mer, så det sier seg selv at det er for lite i en storby.. Men fikk hvertfall kjøpt noe :-) Var forresten å stripa håret i dag. Ikke så store forskjellen, men slipper hvertfall den store etterveksten jeg hadde. Nå skal jeg se ferdig Greys episoden, og så er det kvelden. Natta!

Bildedryss fra Barcelona


Har hatt en utrolig gøy tur med fotballaget i Barcelona, Lloret del Mar! Vi vant cuppen vi deltok i, var masse på stranda, shoppa, spiste god mat, dro inn til byen en dag og fant på masse gøy.Er så glad for at jeg er med på et lag hvor alle er gode venner :-) En minnerik tur, kjenner jeg savner det skikkelig.. deilig med varmen! 

Jeffrey Campbell Brown Calf

Fikk endelig JC skoene som jeg fikk i bursdagsgave av Mams og Paps! Mine er fra solestruck, og det tok ca 10 dager å få de tilsendt(fikk selfølgelig ingen beskjed om at de var kommet, så tok 5 ekstra dager før jeg gikk ned å sjekket..hjelper visst å være litt utålmodig!) Veldig fornøyd hvertfall :-)

Har i tillegg fått kjøpt meg nytt speilrefleks kamera! ENDELIG sier jeg bare. Feriepengene kom godt med så jeg endte opp med Canon eos 550. Kjempefornøyd foreløbig! Reiser til Barcelona med fotballaget i morra, så da blir det selfølgelig med. Fikk desverre ikke tatt noen bilder på Hove.. Kompaktkameraet mitt ville ikke lade. Hadde det hvertfall kjempegøy. Sov på campen en av nettene og resten hos familien til en vennine der ute. Utrolig bra stemning, masse bra musikk og for det meste fint vær! Våkna klokka 3 i dag og kjente at det var godt å få sovet ordentlig ut.. Hovelivet er ikke bare bare!Nesten ferdig pakka nå! ADIIOOS!

Hva synes du om skoa? Vært på Hove i år?

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits