september 2011

good times


fra byen i dag, jeg og Amanda

Gullemitt er hjemme fra Oslo en stund, det er ferie og nå drar jeg til en venninne! Great :D

hei sveis
vet jeg har gruusom ettervekst..håper å få gjort noe med den i nærmeste fremtid

Ble ikke noe skole på meg i dag. Sov heller ut litt og dro til byen for en synstest(....) og når jeg først var der kjøpte jeg meg litt nytt treningstøy. Halv pris på alt, så fikk med meg noe til fotballen og. Ellers har jeg vært og jogga, ridd en tur og øvd til prøve. En ganske plain dag, igrunn :-)
treingssang!

Natta!

innkjøp 24.09


/h&m

/carlings

/bianco

/vero moda

/kicks

Har hatt en veldig bra helg hittil! Spilte fotballkamp og var bare hjemme og koste meg på fredagen, i går var det bytur og overnatting hos Vilde og nå drar jeg snart på en liten filmkveld :-) 
-Hva synes du om innkøpene? Hatt en fin helg? 

chinese mens jeg øver litt español!

Da blogger jeg vist på en onsdag igjen, og dette er altså dagen da jeg slutter tidlig. Føles litt bortkasta å være på skolen i kun to skoletimer, men jaja er jo deilig på en måte og :-) Tenker alltid at jeg skal utnytte den dagen skikkelig, men får igrunn ikke gjort mer enn å sitte å glo på datan og tv. haha, typisk.
Eller joo, kjørte hen og kjøpte litt kinesisk mat til jeg og mine to søstre, så det var jo snadder. Ellers har jeg hatt besøk av Iselin, akkurat som i gamledager(heheh,i fjor). Alltid koslig! :)
Nå skal jeg øve litt spansk til prøven i morra, før jeg legger meg. Føler jeg ligger dårlig ann...
Nattinatt! 

LITA SHOE

Stereo Hearts♔ Style Inspirations & Gorgeous Clothing ♔★High Wasted Sluts★Lindsay RosePolaroids in ParisTumblrHaykyLet Me Die Young or Let Me Live Foreverkiss of jupiter!YOCO-FASHION - JAPAN STYLE -RÓŻNE KOLORY (1794863234) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyDon't cry, just say fuck and smile....
//weheartit, "jeffrey campbell"

Åååh, jeg vil ha et par. De er rett og slett dødsfine. Tror nesten ikke jeg hadde klart å velge et par hvis jeg først skulle kjøpt et. Gi meg alle, mehehe 

mandaag

Da var det en ny uke! Hadde matteprøve i dag, og i morra er det samfunnprøve. Så nå skal jeg sette meg ned å øve, for så å dra på fotballtrening. Begynte netopp å pøse ned ute, så kan ikke si det frister så veldig...


Så nå er det bare 4 dager med skole + 2 dager jobb- og så helg! Gleder meg, endelig en jobbfri helg :-D

i see you got a lot on your mind, well me too
blazer veske og ring h&m, skinnshorts iselin sin, singlett bikbok, armbånd accessorize, klokke gave, oxfords deichmann

Var på en forelesning med skolen i byen i dag, og da det var ferdig i 11 tia ble jeg igjen sammen med noen andre. Var faktisk flink og kjøpte ingenting til meg selv, bare bursdagsgaver og velkomstgave til lillesøtera mi. Hun kom hjem i dag , så nå skal jeg lage middag og så blir det bare kos resten av kvelden :-)
-hva synes du? hva skal du i helga? 

Tamron AF 70-300MM F/4-5.6 for NikonDet var det jeg skulle kjøpe her om dagen, linse! Var ute en tur i dag for å teste den ut. Endte opp med en kombinert linse fra Tamron. En av de rimeligere og hittil fine bilder. Det eneste som irriterer meg er at kameraet mitt bruker 1000 år på å fokusere, uavhengig av hvilken linse! Har ifølge mannen hos Expert fått med en lapp hvor jeg kan få gratis rens av kamerat, men hvor den kan være...det har jeg ikke peiling på.
Hva synes du? Hvilket kamera/linse bruker du? 

I love you


Jeg og min lille søte, søster Victoria. Håper det aldri skjer noe lignende igjen, for de siste dagene har vært forferdelige... Kom hjem, Totti :-) ♥

@ dolly dimples


På fredag var jeg på Dolly med en fin gjeng! Etterpå dro vi hjem til Marta. Det var kjempekoslig :-)
Denne uka blir(heldigvis) en god del kortere, i morra slutter jeg kvart på 10 og så er det fri torsdag og et 2 timers opplegg i byen på fredagen(alle untatt sudiespess vg1 slipper...bah). Jaja, blir deilig! 
Natta! 

just chilliin'
nydelige bilder, jeg vet:))

På onsdager slutter jeg som sagt tidlig så prøver å få litt ut av dagen. Dro først til byen en tur, så innom farmor, etterpå dro jeg hjem og så på Gilmore Girls(blitt litt hekta på det!) og gjorde lekser, jogga en liten tur med bikkja og til slutt kjørte jeg ut til Trine. Sånn, da vet dere det, veldig interessant- iknow haha.
Nåå vil jeg ha helg, gaad!  Nattinatt.

btw; i morra skal jeg mest sansynlig kjøpe noe jeg har hatt lyst på lenge, gleder meg :-D

nytt accessories
alt fra cubus

God helg!

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits