oktober 2011

onsdag

Hola! I dag kom jeg hjem fra skolen i 10 tia og klarte å sovne i 2-3 timer,haha! Etter det stakk jeg en tur til byen sammen med en venninne og bytta piercing i tunga til en kortere stang. Nå sitter jeg og slapper av med Gilmore Girls og kakao, loveit:) I morra er det OD, da blir det jobbing hjemme! hehe.

 

as your shaddow crosses minekosemos


fake a smileSkrillex! Vurdere å gå på konserten i Oslo neste månde.....hm.

Koselig med besøk! Har bare slappa av og kost meg i dag. Herregud, kjenner hvirkelig at kulda har kommet her til Sørlandet og! Vinterdepresjonen sniker seg sakte men sikkert inn og holder på å fryse av meg både fingre og trær. Liker heller ikke at jeg bare blir bleikere og bleikere for hver dag som går. Jaja, skal prøve å ikke klage, for det er det ingen som liker :)Litt sånn stolt da jeg lagde middag for noen dager siden, ja. Hadde smakt nå!

Blææ, legger meg altfor sent! Jaja, heldigvis bare 2 timer skole i morra. Natta xx

QUEEN B


Beyoncé Knowles for Harpers Bazaar 11, "Beyoncés Baby Love: The Photos" 

Beyoncé er gravid og like smashings som alltid. Digger henne! Sjekk den nye teaseren hennes her.

Everything worthwhile is worth the wait

Spiser litt også stikker jeg og spiller kamp! Ha en fin dag:-)

antrekk


kjole og øredobber cubus, veske h&m 

Kost meg masse hos Margrethe med søte jenter i kveld. Nå tar jeg kvelden, også blir det jobb(og forhåpentligvis noe anna) resten av helga. Shallabais :-)

time to do the things i like
finnes ikke noe mer nydelig enn kattunger, hos Christina.fiine smykket jeg fikk av Sofie og Karoline fra London


Litt bilder jeg har tatt i det siste, begynt å bli dårlig på det.. Har høstferie denne uka, så bortsett fra jobbing har jeg bla. brukt tiden på stamping, party, filmkveld, overnatting, bytur, ridetur++ Deilig å ha fri å være med gode venner :-D
Så har jeg selfølgelig klart og ødelegge kaeeraet mitt! Noe som suger noe inni granskauen..æææ. Hvis noen i det hele tatt bryr seg, så tryna jeg på scooteren(ja,lol) og oppi lokket lå selfølgelig speilrefleksen løst. Har hverken godde å bruke penger på forsikring eller kameraveske, så der fikk jeg den i fleisen ja. Great..
Ellers tok jeg piercing i tunga i dag, så nå går det i nudler og suppe,haha. Jaja, er vel værdt det!
Har du høstferie?

jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits