saker

HVEM VAR DU I DITT TIDLIGERE LIV?

Hallo! I dag i natur & miljø kom vi litt innpå tidligere liv og sånt. Og det tror jeg faktisk på.
Jeg er overbevist om at jeg var en elefant i mitt tidligere liv! Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for elefanter. Da jeg var liten kunne jeg se Dumbo igjen og igjen. Da jeg ble litt eldre var jeg forelsket i heffalumpen og hadde store plakater av den på rommet mitt(jeg tror jeg var 10 eller 11 år,haha). Og nå..så elsker jeg bare og se på bilder av de.

Sånn..ca .. <3 vakkert eller hva?

Tror du på dette? Hva tror du du har vært i ditt tidligere liv?

Sponsing og sånn, hva synes du?

Hei! Mange der ute mener at utrolig mange blogger er kjøpt og betalt og ser på bloggen som en hobby, noe man ikke skal tjene penger på. Andre tjener gode penger på bloggen sin ved å være affilate hos tradedoubler, euroads osv. F.eks idawulff, som nylig la ut oversikt over hvor mye hun tjener. Den siste månden hadde hun tjent rundt 60.000 hvis jeg ikke husker feil. Det er sykt! Men why not sier bare jeg..

Et eksempel: Jeg spiller fotball på fritiden. Hvis jeg plutselig(never gonna happen) bestemte meg for å satse og begynte og tjene litt penger på det. Er det galt i det da? Noe mann legger mye tid og penger i, som ikke påvirker andre enn deg selv.
Det synes ikke jeg.

Men ja, det er jo noen bloggere som skryter diverse produkter opp i himmelen for å få mer. Jeg har selv blitt sponset med litt produkter, bl.a. rosebud, naturbørste, litt sminke, noe smykker,hårprodukter + at jeg har jo konkurranser. Er det galt da? Jeg skriver jo bare det jeg mener om produktene, jeg er faktisk veldig fornøyd med det jeg har fått!

Jaja, det er min mening..
Hva mener du? Har du tjent penger/mottat produkter i forbindelse med bloggen din før?

BTW: Jeg leste blogg.no sitt innlegg om å tjene penger på bloggen og der kunne de bare anbefale tradedoubler og euroads,men de er jo for myndige. Hvet dere om et sted for mindreårige?

GOD JUL <3 og ikke glem den siste luken i kalenderen min her.

Visste du at 16.900 arter er utrydningstruet ?

WWF er verdens største naturvernsorganisasjon og jobber for en levende natur, over hele verden.

For en stund siden fikk jeg et brev i posten fra WWF fordi jeg tidligere har blitt med i en underskriftskampanje på nettsiden deres. Jeg tenkte først på den som bare reklame og skulle til og hive den, men så så jeg forsiden og gjett hva som møtte meg:
cimg0034
Aww, har du noen gang sett noe søtere ? <3

Så pga av denne søte skapningen leste jeg videre og bestemte meg for å støtte WWF, nemlig med 200 kr. Ikke det meste, men hvis alle gir litt så hjelper det!
I dag mottok jeg faktisk et økologisk nett i posten siden jeg ble støttet:
nett

Gjør som meg og støtt WWF.
Trykk HER for å komme til nettbutikken.
Trykk HER for å bli støttemedlem.
Trykk HER for å bli isbjørnfadder eller
trykk HER for å støtte uten og gi penger(earthhour)

ac
se på dette nydelige smykket som er designet av favorittsmykkedesigneren min, nemlig A&C, til inntekt for WWF. Du finner det i nettbutikken. Det står isåfall på ønskelista mi!

Håpr dere hjelper dere også!

Blogges<3

Regine Stokke

rsJeg oppdaget dette i går. Utrolig trist. Jeg felte noen tårer.
Hvet ikke hva jeg skal si, ordene strekker ikke til, de blir så fattige.
Jeg vil dedikere dette innlegget til Regine Stokke, familien hennes og alle andre som blir rammet av kreften på en eller anna måte.

Det setter hvirkelig livet i perspektiv. Vi nordmenn er så flinke til å syte og klage over småting som været og slikt, og skjer sånne ting som at folk dør av kreft der ute! Livet er urettferdig..


RIP Regine Stokke.
håper du har det bedre nå <'3
Bildet lånt fra Regines blogg.

Bytt klær; hjelp miljøet og spar penger !

I går møttes jeg,Caroline,Iselin og Beate hos Beate for å bytte klær :) Vi hadde med oss litt av vært; ting vi var lei av, ikke passet eller rett og slett ikke bruker lenger !
Alle 4 fikk gjort noen kupp, jeg ble isåfall fornøyd :- D

Har du vært med på noe lignende ?

så forresten at ulrikke lund driver med noe av det samme :)
å redde miljøet er noe vi alle burde tenke litt mer på?
jordkloden eller de nye flotte jeansa du bare må ha? kanskje å sette det litt på spissen, men er egentlig bare realisstisk. sier ikke at jeg er noe bedre selv, men jeg har begynt å skjerpe meg :) isåfall litt(a)
jordkloden
Jordkloden er syk, og det er våres ansvar !
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits