Tur

ridetur

I går var jeg ute å rei for første gang etter vinteren. Har ikke turt å ri pga glatta som har vært. Men veldig gøy å endelig få tatt en tur :-)

I helga har jeg kost meg med venner, spilt kamp og nå skal jeg begynne å øve på mattetentamen som er på tirsdag.. vil virkelig ikke gå ned, så nå skal det jobbes!
Har du hatt en fin helg? Hva synes du om bildene?

BILDER FRA HOVDEN MED VILDE

Hallo! I helga så reiste jeg sammen med Vilde opp til Hovden til familien hennes. Det var kjempekoslig :-) Vi var i badeland, gikk turer, laga oreokake, tok en del bilder ++ Utrolig fint der oppe!


Gla i deg, vennen♥♥(de fleste bildene er tatt fra vilde, btw)
Sinnsykt koslig tur, må gjentas!♥

Hva synes du om bildene?

HERE COMES THE SUN

Hallo! I går så fant jeg og Line ut at vi ville reise ut på tur for og nyte det fine været så vi sykla ned til sjøen og fant et sted hvor det ikke blåste hvor vi satt oss ned. Det var utrolig fint der nede! Vi spilte kort, hørte på musikk, spiste, tok bilder, kjente på vannet(som faktisk ikke var kaldt!), solte oss og spiste litt til. Etter noen timer kom det to småbarnsfamilier og la seg rett ved siden av oss. Stranda er jo kjempestor også må de presse seg inn rett ved oss! Sykt irriterende.
Etterpå reise vi opp til Line og bakte muffins. De ble kjempegode. mums. Så reiste vi ned til Amanda og stelte oss. I 7 tia så reiste Line og Amanda i bursdag og jeg gikk til Iselin sammen med noen andre. Der spiste vi pizza og bare koste oss.
Det ble faktisk en veldig gøy dag :-D
edit: rettelse- det ble faktisk en veldig gøy dag til jeg fant ut at håret mitt var dritstygt og prøvde og fikse det med en børste som viste seg og være en hundebørste. ææææsj.Nydelig vær

egentlig tullebildet, men jeg synes det ble så fint :-)

se så søte muffinsformer!

yummy

Amanda søta <3

Meg og Caroline <3

hihi

Hva synes du om bildene? Har du vært ute i det fine været?
jennymariaa-mote og livet

jennymariaa-mote og livet

18, Grimstad

Jenny Maria blogger om alt mulig :- D! Blir glad for kommentarer, tilbakemeldinger og venneforesporsler. Men bloggen min er ikke et sted for selvreklame. Noe du lurer på? Kontakt: jm_ha_ri@yahoo.no Blogglisten leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits